Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@mamakami31 -to určitě nebyl umysl utočit a jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám byla to jen má reakce na přispěvek od Ivett z MK. ![]()
Jinak mam kocarek stejne drahy jako BGB, takze o penezich to opravdu neni ![]()
Mě je teda šumafuk jak má kdo drahý kočár, o ceně to opravdu není a já se přiznám, že kočárky BGB ať jsou jakkoli super mi přijdou mega drahý, ale prostě jsem ho chtěla, muž mi ho koupil, no problemo, každopádně když se někdo zeptá na cenu, neodpovídám, protože za a si to každý může na netu zjistit a za b se cítím trochu trapně, protože mnozí nemají ani auto v této cenové relaci a já nevidím důvod se něčím chlubit, koupila jsem si BGB protože jsem přesvědčená, že stojí za to a že je to pro nás nejlepší volba, kdybych na něj neměla, samozřejmě si vyberu i něco jiného…to srovnání s kočárkem za 4tis. mi přišlo úsměvné, možná by neškodilo uvést aspoň značku nebo typ kočáru, ať víme o čem se bavíme a jestli to vůbec srovnatelné je, jsem přesvědčená na 99% že není ![]()
kočárků v cenové relaci BGB je více, např. takový Stokke, pro mě otřesná hrkotka, neskladné heblo, nepohodlné, no přesto za něj někdo vyplázne hříšné peníze, já ho dostala od kámošky na dojezd po jejím synovi, stojí mi u tchýně a ta s ním občas plánuje vyjet, když u nich budem, ať nemusím tahat BGB, já osobně bych ta takový kočár nedala ani půlku toho co stojí…a přesto je strašně oblíbený a ženský si ho chválí, neberu jim to, mám zkušenost a nám nevyhovuje…chápu a věřím, že BGB by opravdu nemusel každému vyhovovat, netvrdím, že je to to nejlepší z nejlepších, ale pro nás tomu tak je, 100lidí 100chutí…mě šlo spíš o ten argument, že kočár za 4tis. je lepší nebo pohodlnější než BGB, tomu prostě neuvěřím, a nevěřila bych tomu, ani kdyby BGB stálo 5tis. ![]()
A jsem asi trochu mimo, ale anonym a mamakami31 jsou jedna a ta samá osoba?
jen ze zvědavosti, jaký kočár teda máš?
Milá Ivett, neříkám, že je lepší, ale že na zkoušku byl prostě pohodlnější zrovna ten levnější a už je oheň na střeše
myslela jsem, že diskuze je o tom, kdo je spokojený a kdo ne s Buffem, ale je spíš o jeho fanoušcích
a mimo nejsi, jsem to já, chtěla jsem být anonym z jistýho důvodu, to nemá s bgb nic společného, ale asi jsem se nějak prozradila nebo mě prozradila KOTYSEK a nevim jak a proč
,ale to je jedno
krasnej vecer vsem ![]()
Byl pro me proste pohodlnejsi na drzeni a projeti, i kdyz kola mely stejny nebo podobny..ale jako uznavam, ze BGB je kvalita
ja mela joolz a ted mame chvili hartana topline s, ale prave jsme ho chtela menit za to buffalo, vis? ![]()
Není oheň na střeše, jen prostě vlítnout do diskuse o kočárku, který všeobecně platí za jeden z těch TOP a jen zahlásit, že vedle něj na prodejně stál nějaký noname za 4tis. a že byl pohodlnější, to holt těm, kdo ten Buff fakt mají a používají jen spadne brada a nechápou a nevěří, to se není čemu divit, možná kdybs ho doma nějakou dobu měla, tak bys to taky nenapsala…myslím, že tyhle reakce jsi mohla čekat ![]()
ale já to chápu i z tvojí strany…pamatuju si, že jsem donějaké diskuse právě o Stokke Xplory napsala, jaký je to děs za hříšný prachy a tos měla vidět, jak se na mě hned osopily všechny ty zaryté fanynky ![]()
já ti tvůj názor samozřejmě neberu, každý máme svůj rozum a vybíráme podle toho, co nám vyhovuje ![]()
: mamakami31
nešel nám chvíli net, tak odepisuji až tet.
Napřed jsem moc nechápala tvoji otázku-Jak jsem na tebe přišla
Ale, když se podíváš zpátky pár příspěvků, tak jsi psala k tématu anonymě a pak jsi se asi omylem přihlásila. Protože tam už k tématu píšeš, jako mamakami31.
Jinak nevím. ![]()
Holky, strašně řeším, zda na druhé dítko pořizovat nový kočár, když mám maxi cosi muru a inglesinu avio (lehký golfky i s korbou).. ale ten Bugaboo se mi strašně líbí a víc dětí mít asi nebudu, tak koketuji že si udělám radost. Cam je moc hezký, lehkoovladatelný, děsí mě ten košík, do kterého (když je hluboká korba) se nejde zlehka dostat.. nevíte zda Buff to má obdobně nebo je tam už víc místa?
Druhá věc je, že potřebuji něco i na sníh, celou zimu trávíme v Peci.. Cam má nějaká sněžná kola a Buffa přímo na sníh doporučují, nemáte osobní zkušenost? Moc děkuji..
![]()
@oilililili píše:
Holky, strašně řeším, zda na druhé dítko pořizovat nový kočár, když mám maxi cosi muru a inglesinu avio (lehký golfky i s korbou).. ale ten Bugaboo se mi strašně líbí a víc dětí mít asi nebudu, tak koketuji že si udělám radost. Cam je moc hezký, lehkoovladatelný, děsí mě ten košík, do kterého (když je hluboká korba) se nejde zlehka dostat.. nevíte zda Buff to má obdobně nebo je tam už víc místa?
Druhá věc je, že potřebuji něco i na sníh, celou zimu trávíme v Peci.. Cam má nějaká sněžná kola a Buffa přímo na sníh doporučují, nemáte osobní zkušenost? Moc děkuji..
100% si Cama nekupuj… jsem od vedle - z Vrchlabí… Cama jsem měla loni a hrůůůza… fakt do Krkonoš cama ne-e… sice má sněžná kola ale budeš neštastná z toho že s ti zimní netočí když budeš potřebovat… se zimními koly se z něho dostane těžko ovladatelnej tank… letos v létě jsem cama vyměnila za buffa… nedá se srovnat… košík je řešený líp, takže i v hluboký korbě se do nšj dostaneš. v zimě využiješ hlavně tu sthaovací stříšku proti větru… ale pokud jsi spokojená s maxi cosi - což je pr mě kočárek kterej je tak na léto protože mi příjde sporták hrozně otevřenej a ještě težkej tak budeš spokojená se všim
ale z buffa budeš nadšená určitě…
To je vtipny, tady vsichni doporucuji buffa do terenu a cama do mesta, a ja si buffa koupila prave do mesta nebot po kocicich hlavach se s nim jezdi 100× lip nez s camem (ma kamaradka), ac je tezsi, jede mnohem lehceji:-)
proste buff je 1*
@88petra Přesně tak, taky jsem už tady psala, že já jsem si Buffa pořídila hlavně proto, abych mohla jezdit v pohodě do města… náš městský terén totiž trumfne kdejaký lesní terén…
![]()
@smale ten cam to projede taky, ale clovek se fakt vic zapoti a hrozne rachta oproti buffovi a to ja nesnasim;-) ale je pravda, ze v sestinedeli sem si nadavala, ze sem mela vzit cama, rodila sem cisarem a casto jezdim autem (i na prochazku do parku), takze se mi zdal tezkej na zvedani do auta, nicmene ted uz mi to vubec neprijde:-D
Ahoj děvčata, dneska jsem si objednala Buffa - ale ještě přemýšlím nad fusakem, má cenu kupovat ten super zimní do našich podmínek? nebo stačí ten obyč jednovrstvej od BGB, popř. máte někdo tip na jinou značku? Jsem zmatená ![]()
@smale
chtěla jsem se tě prosím tě zeptat-jak jsi spokojená s ušitou boudičkou od Oxanky? děkuji ![]()