Bumbleride Indie 2012

Máte zkušenost s Bumbleride Indie Twin?

Přidejte zkušenost s Bumbleride Indie ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
25.5.14 16:26

Ahojte maminky chceme si pořídit prvni kočárek právě Bumbleride a chci se zeptat je vhodný i pro novorozence? Manžel chudák nikde nenašel jestli k tomu je i hluboká korbička. Je to desný zmatek neco vybrat ale tenhle z Vašich zkušeností zní jako snový kočár :) Děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
25.5.14 19:15
@Pajuchast píše:
Ahojte maminky chceme si pořídit prvni kočárek právě Bumbleride a chci se zeptat je vhodný i pro novorozence? Manžel chudák nikde nenašel jestli k tomu je i hluboká korbička. Je to desný zmatek neco vybrat ale tenhle z Vašich zkušeností zní jako snový kočár :) Děkuju za rady :)

Jj na bumbleride je i hluboka korbicka… teda aspon u starsich verzi ano… ted jsem teda znejistela, jak u techto novych… Holky snad poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
25.5.14 19:20

@Pajuchast
my máme model 2012 a je taky korbička :mrgreen:
U nás zatím s kočárem max. spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 19:37

A v zimě se ta hluboka korbička taky osvědčila? Čekáme přírůstek v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 19:41

A este poslední dotaz má i vyjímatelný vnitřek? Bydlíme v patře a planuju kočárek nechávat dole. Kamarádka má nějaký ze ten vnitřek vyjme jak tašku a de.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.5.14 20:01
@Pajuchast píše:
A este poslední dotaz má i vyjímatelný vnitřek? Bydlíme v patře a planuju kočárek nechávat dole. Kamarádka má nějaký ze ten vnitřek vyjme jak tašku a de.

Ahoj! My jsme z toho sameho duvodu koupili Bumbleride Indie. Korbicka je jedna z nejlehcich, rovnat se ji vahove muzou jen vlozne tasky. Je pravda, ze korbicka (aspon ten starsi model ktery jsem mela ja) neni vypolstrovana jako ty kocarky „tanky“, ale das tam fusak a je to vpohode. Korbicka je sice relativne uzka, resp. stejne uzka jako vetsina, tusim 32cm, ale je dost dlouha (81cm?). Ja si nemuzu kocarek vynachvalit. Jen 2 veci mi na nem vadi - v cene nejsou doplnky a rukojet neni prehazovaci. Jenze zadny kocar neni dokonaly a Indie se tomu aspon blizi :-) Korbicku jsem odepinala nekolikrat denne a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 20:05

Děkuji za info tak ted jsem skoro rozhodnuta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.5.14 20:07
@Pajuchast píše:
Ahojte maminky chceme si pořídit prvni kočárek právě Bumbleride a chci se zeptat je vhodný i pro novorozence? Manžel chudák nikde nenašel jestli k tomu je i hluboká korbička. Je to desný zmatek neco vybrat ale tenhle z Vašich zkušeností zní jako snový kočár :) Děkuju za rady :)

Jo a korbicky se stale prodavaji, hledej je pod nazvem Bumbleride Indie Carrycot. Kdybys mela jakekoliv otazky rada zodpovim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 20:38

A da se i ten sporťák napolohovat i do leze? Jo a fusak je lepší koupit origo nebo si vybrat jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.5.14 20:45
@Pajuchast píše:
A da se i ten sporťák napolohovat i do leze? Jo a fusak je lepší koupit origo nebo si vybrat jiný.

Sportak se da dat do uplneho lehu, takze v nem muzes vozit i miminka ktere nesedi. Kdybych uz ten kocarek znala a mela miminko na jare/v lete, tak snad ani korbicku neresim, kdyby ne to prenaseni spicich miminek :-). Krome super 5tibodovych pasu je tam i takova podlozka-podkova jako opora pro hlavicku miminek. Ta se da samo pak vyndat.
Fusak origo jsem videla jen na US strankach, ja mam Emitex Combi a spokojenost.Sedi krasne i do sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 20:47

A maš ktery model 2012 či 2013? JInak už dal nehledám pudem do tohodle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.5.14 21:38

Mam 2012, ale myslim ze mezi nimi není zasadni rozdil. Nevim odkud jsi, ale kdybys kocar chtěla videt nazivo a v akci, tak ja jsem z Brandysa a klidne ho ukazu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.14 21:42

Jsme z Olmika, si moc hodná, že jsi mi pomohla, asi ten kočarek zni fakt jako nejlepší volba. V Dtestu ma dokonce nejvice procent co se tyče bezpečnosti. Ono žadnej kočár nikdy nebude zcela dokonaly myslim že na každem človek po čase zjisti že by neco třeba chtel jinak, ale vzhledem k tomu že sme celkem aktivni a jezdime často i na chatu a bydlime ve 3.patře tak proste vaha kočarku a ovladatelnost v terenu budou zasadni kriteria. Jestli řikaš že v nem mužu jezdit i v zime s novorozencem jako myslim v te hluboke korbičce tak neni co rešit. Počkáme si jen na nejakou akci třeba a pudem do nej.Zas se o s tim vybiranim nesmi přehnat aby člověk nepřebral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.5.14 21:49

Presne tak, dokonaly neexistuje. Ale tenhle je fakt dobry, jezdi se s nim nadherne. Hodne jsem to ocenila když mi párkrát rvouci kojenec nechtel byt v kocaru a ja ho musela nest a jednou rukou tlacit kocar. Naprosto v klidu to slo. A ta cena zas tak hrozna není, navíc koukam ze ted je k nemu nekde i pláštěnka zdarma. Jen ta korbicka je trochu drazsi, ale me se podarilo koupit starsi a kompatibilni, takze to bylo uplne super :-ú
Tak at jste spokojeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
25.5.14 21:55

@Pajuchast
já mám holky v prosinci a v pohodě… jezdily v něm celou zimu, fusaky jsem měla lodger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí