Bumbleride Indie 2012

Máte zkušenost s Bumbleride Indie Twin?

Přidejte zkušenost s Bumbleride Indie ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
matjeson
26.9.12 20:57
@madamecrazy píše:
Já jsem si také myslela, že je to vyloženě tyrkysová, ale je taková trošku i do zelinkava, fakt to má barvu jak moře v Karibiku :) naživo je krásná, hezčí, než na fotkách… jsem z Prahy, tak kdo by chtěl, klidně můžete přijet juknout :palec:
no a myslím, že bude krásná i pro holčičku, protože se v tom ty holčičí barvy budou krásně vyjímat :potlesk:

Vypadá opravdu dobře 8o tak asi začnu šetřit :nevim: nebo vykradu banku :pocitac: chichichi :lol: :*

• Citovat
  • Upravit
130
12.10.12 00:45

Jééé Bumbleride Indie, ten jsem vždycky chtěla! Holky, pište, jaký je? Madamecrazy, ty máš i Baby jogger, viď? Indie je lepší? Jsem tak zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.11.12 09:49
@madamecrazy píše:
Ahoj Jani, tak právě dnes jsem si pořídila Indie 2012 v barvě Aqua :srdce: První dojmy jsou úžasné, měli jsme již hodně kočárků, po Indie jsem koukala již v roce 2009, ale konečně až teď jsem se ho po takové době rozhodla pro druhé bejby pořídit. Měla jsem stejné požadavky jako ty, aby zvládl terén, byl lehký (chtěla jsem váhu max. 10 kg!) a lehká ovladatelnost…a to splňuje hodně málo terénních kočárků, hlavně tu váhu :potlesk: Kdyby jsi chtěla nějaké info nebo foto, klidně dodám a jsem zvědavá na první dny ježdění :mrgreen:

Ja bych se taky chtela zeptat na srovnani Baby Jogger vs Bumbleride. Chceme kocarek pro novorozene, ktery bude pak super jako sportak. Lehci, skladny a do terenu. U Bumbleride me fascinuje lehoucka korbicka, protoze nemame vytah a budu muset korbicku vynaset do 1.patra. A celkove se zdal velmi lehky. Baby Jogger jsem zatim nevidela nazivo, ale pripada mi, ze vypada kvalitneji. Jenze korbicku ma tezsi a o dost kratsi nez Bumbleride. Potrebovala bych asi krizence :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.11.12 09:56

Ahojky holky :mrgreen:
tak už jsem ho měla na 2 dny doma :-) je krásný :-) později ho vyfotím… manžel ho z pověrčivosti odvvezl z baráku do práce :mrgreen: :mrgreen:
Jediný dotaz na majitelky: Jde sundat ta sportovní verze (ta látka) třeba na vyprání?
 paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.11.12 11:26
@ikina píše:
Ahojky holky :mrgreen:
tak už jsem ho měla na 2 dny doma :-) je krásný :-) později ho vyfotím… manžel ho z pověrčivosti odvvezl z baráku do práce :mrgreen: :mrgreen:
Jediný dotaz na majitelky: Jde sundat ta sportovní verze (ta látka) třeba na vyprání?
paaa

Jééééééé, další majitelka :-) Už se těším na fotečky!! A budu z tebe moct tahat rozumy a info??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.11.12 12:33
@Janča1212 píše:
Jééééééé, další majitelka :-) Už se těším na fotečky!! A budu z tebe moct tahat rozumy a info??

jojo, klidně… ale obávám se, že porodíme tak nějak ve stejnou dobu :think: tak aby ti ty rady k něčemu byly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.11.12 13:10
@ikina píše:
jojo, klidně… ale obávám se, že porodíme tak nějak ve stejnou dobu :think: tak aby ti ty rady k něčemu byly :mrgreen:

No jo… :-D Já budu kupovat jen sporťák…
Potřebuju sehnat někoho tady poblíž, abych si ho osahala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.11.12 15:12

@Janča1212
a odkud jsi? já teda mám kočárek pro dvojčata, ale kdyby jsi bydlela někde kousek, tak není problém si ho osahat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett07
5.11.12 13:09

Madamecrazy:koukala jsem, že už kočárek prodáváš, mohu se zeptat proč? Asi tam nebude úplně spokojenost :-(

• Citovat
  • Upravit
9.1.13 10:49

Má někdo zkušenosti s tímto sportákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.1.13 11:20

Kočárek jsem prodávala z úplně jiného důvodu, než že bych s ním nebyla spokojená :mrgreen: Naopak ze všech kočárků, co jsme kdy měli byl Indie jeden z těch opravdu nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.1.13 11:30
@madamecrazy píše:
Kočárek jsem prodávala z úplně jiného důvodu, než že bych s ním nebyla spokojená :mrgreen: Naopak ze všech kočárků, co jsme kdy měli byl Indie jeden z těch opravdu nej :palec:

Tak to je super!!! :-) Malokdo ho mel takze slyset nejakou zkusenost je k nezaplaceni:-) A muzu se zeptat jak se Ti s nim jako s trojkolkou manipulovalo treba v MHD? Na eskalatorech? Ted uz jsem ve finalnim vyberu kocarku mezi Bumbleride indie (+ lehky a hlavne s lehkou korbickou, skladny, velky; - docela drahy s korbickou a je to 3kolka) a Baby Design Lupo (+ skladny, snadno ovladatelny, 4kolka a levna; - vaha korbicky a celeho kocarku) :-D Dilema s velkym D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.13 11:45

No právě.. já bych ráda více zkušeností :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.1.13 14:47

Já být tebou, trošku bych zainvestovala a vzala prověřený Bumbleride…je škoda, že ho u nás má málo maminek, ale několik se tady neprodával, tak asi proto…teď se po delčí odmlce opět objevil v českých obchodech…
kočárek je fakt neuvěřitelně lehoučký, jede úplně sám, zvládně veškerý terén a mimčo v něm má pohodlí…je lehoučký a manipulace kdekoliv s ním byla pohádka, včetně eskalátorů, i když tam je třeba, jako u všech trojkolek, trocha cviku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romisa12
27.1.13 18:44

Mam tenhle kocarek rok vyroby nevim ale jelikoz uz je po jednom decku predpokladam ze to bude tak 2010…a o poruchovosti nic nevim jsem spokojena a to mi proslo rukama vic jak 40 kocarku :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4