Bumbleride Indie 2012

Máte zkušenost s Bumbleride Indie Twin?

Přidejte zkušenost s Bumbleride Indie ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
matjeson
9.8.12 10:23

Tak už jsem to zjistila, je to rok 2009, takže asi na nic :mrgreen: tedy podle těch referencí, ale já teď právě pořizuji golfky a můžu říct že zatím nejlepší reference jsem četla na peg perego, já osobně mám od nich židličku pro malýho a je naprosto bezvadná, takže se kočárku nebudu bát :lol: taky díky kladným ohlasům, takže jestli netrváš na trojkolce a tomto desingu, tak tyhle vypadají taky dobře: http://www.malvik.cz/…ompleto-2012 slyšela jsem na starší modely samou chválu, zkus se podívat na kočárky peg pérego :)

• Citovat
  • Upravit
5957
9.8.12 10:36
@matjeson píše:
Tak už jsem to zjistila, je to rok 2009, takže asi na nic :mrgreen: tedy podle těch referencí, ale já teď právě pořizuji golfky a můžu říct že zatím nejlepší reference jsem četla na peg perego, já osobně mám od nich židličku pro malýho a je naprosto bezvadná, takže se kočárku nebudu bát :lol: taky díky kladným ohlasům, takže jestli netrváš na trojkolce a tomto desingu, tak tyhle vypadají taky dobře: http://www.malvik.cz/…ompleto-2012 slyšela jsem na starší modely samou chválu, zkus se podívat na kočárky peg pérego :)

Nééééééééééé. Žádné golfky!!!
Já už jsem u kočárků strávila mládí…Potřebuju sportovní kočárek, který je lehký, hoooodně prostorný a hlavně do terénu!! Bydlím v podkrkonoší a s golfkama bych se mohla jít akorát tak projet před barák na chodník. Jsem rozhodnutá pro tento, ale musím o té nové kolekci něco zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
9.8.12 10:45

Jasně, tak to úplně naprosto chápu :mrgreen: máme příbuzné ze Šumperka a jeho okolí, tam to taky není úplná rovina. Já o tomle taky přemýšlela, ale když se o něm píšou takové darebárny, tak na to kašlu a novější kolekci - myslím si, že nemá cenu kupovat nový kočárek, protože pak ho stejně prodáváš za polovičku, což mě osobně příjde na hlavu, když není moc ježděnej :roll:

• Citovat
  • Upravit
5957
9.8.12 10:48
@matjeson píše:
Jasně, tak to úplně naprosto chápu :mrgreen: máme příbuzné ze Šumperka a jeho okolí, tam to taky není úplná rovina. Já o tomle taky přemýšlela, ale když se o něm píšou takové darebárny, tak na to kašlu a novější kolekci - myslím si, že nemá cenu kupovat nový kočárek, protože pak ho stejně prodáváš za polovičku, což mě osobně příjde na hlavu, když není moc ježděnej :roll:

Tak jak říkám, mám na koupení sporťáčku ještě rok čas. Minimálně do července budeme v hluboké korbičce. No a za ten rok už bude tahle kolekce 2012 zase pro někoho „stará“ a bude ji určo prodávat…Takže bych koupila použitý.....ale chci vědět co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
9.8.12 11:02

A ty ještě nemáš mimčo? teprve čekáš? protože malej už mi sedí od asi 7 měsíců úplně perfektně sám bez borcení :lol:

• Citovat
  • Upravit
5957
9.8.12 11:10
@matjeson píše:
A ty ještě nemáš mimčo? teprve čekáš? protože malej už mi sedí od asi 7 měsíců úplně perfektně sám bez borcení :lol:

Mám doma 2 roky a 8 měsíců starého chlapáka :-D
A byl teda lenoch. Ještě v 8mi měsících ležel jako miminečko :-) Druhý může být jiný samozřejmě, ale do půl roku bude 100% v korbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
9.8.12 11:27

Jasan, kamarádka má o měsíc a půl staršího kluka a ten do cca 10 měsíců taky jen ležel :) ten můj ďáblík 10-ti měsíční už nejen leze po čtyřech rychlostí blesku, ale obchází nábytek, ohrádku, chodí s židličkou od Peg pérego - protože je na kolečkách a sám se postaví a chvíli vydrží stát, ale zatím nechodí :dance: ale myslím že i tak je to slušný výkon ;)

• Citovat
  • Upravit
954
20.9.12 23:09

Přemýšlím, jestli Indie 2012 koupit, asi bych ho objednala z toho obchodu dvojcatka.cz…ja zase potrebuji pro meho uz 1,5 roku stareho chlapecka kocarek, co zvladne teren, behani, zimu, ale zaroven chci, aby byl lehoucky a nemel vice jak 10 kg…nechci uz zadny tezky kocar :) a krome Indie to splnuje jeste par kocarku, ale Indie se mi libi uz opravdu hooodne dlouho!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
26.9.12 00:29

Ahoj Jani, tak právě dnes jsem si pořídila Indie 2012 v barvě Aqua :srdce: První dojmy jsou úžasné, měli jsme již hodně kočárků, po Indie jsem koukala již v roce 2009, ale konečně až teď jsem se ho po takové době rozhodla pro druhé bejby pořídit. Měla jsem stejné požadavky jako ty, aby zvládl terén, byl lehký (chtěla jsem váhu max. 10 kg!) a lehká ovladatelnost…a to splňuje hodně málo terénních kočárků, hlavně tu váhu :potlesk: Kdyby jsi chtěla nějaké info nebo foto, klidně dodám a jsem zvědavá na první dny ježdění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
26.9.12 09:16

Taky jsem po něm začala koukat, moc se mi líbí, ale asi bych si ho objednala ze Slovenska, jelikož tam vyjde asi o 3tis. levněji :lol: no zatím na něj nemám, takže uvidíme :D

• Citovat
  • Upravit
5198
26.9.12 10:26

@madamecrazy :mavam:
Chtěla jsem se zeptat na tu barvu aqua, hodí se to i pro holky? Pořád ji na netu obdivuji, ale zatím jsem nerozhodnutá 8o
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
26.9.12 12:10

Je to tyrkysová - tedy podle mě, ale na živo jsem to neviděla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
954
26.9.12 15:22

Já jsem si také myslela, že je to vyloženě tyrkysová, ale je taková trošku i do zelinkava, fakt to má barvu jak moře v Karibiku :) naživo je krásná, hezčí, než na fotkách… jsem z Prahy, tak kdo by chtěl, klidně můžete přijet juknout :palec:
no a myslím, že bude krásná i pro holčičku, protože se v tom ty holčičí barvy budou krásně vyjímat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.9.12 16:46
@madamecrazy píše:
Já jsem si také myslela, že je to vyloženě tyrkysová, ale je taková trošku i do zelinkava, fakt to má barvu jak moře v Karibiku :) naživo je krásná, hezčí, než na fotkách… jsem z Prahy, tak kdo by chtěl, klidně můžete přijet juknout :palec:
no a myslím, že bude krásná i pro holčičku, protože se v tom ty holčičí barvy budou krásně vyjímat :potlesk:

Díky, tak rozhodnuto… jdeme do něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.9.12 19:12
@madamecrazy píše:
Ahoj Jani, tak právě dnes jsem si pořídila Indie 2012 v barvě Aqua :srdce: První dojmy jsou úžasné, měli jsme již hodně kočárků, po Indie jsem koukala již v roce 2009, ale konečně až teď jsem se ho po takové době rozhodla pro druhé bejby pořídit. Měla jsem stejné požadavky jako ty, aby zvládl terén, byl lehký (chtěla jsem váhu max. 10 kg!) a lehká ovladatelnost…a to splňuje hodně málo terénních kočárků, hlavně tu váhu :potlesk: Kdyby jsi chtěla nějaké info nebo foto, klidně dodám a jsem zvědavá na první dny ježdění :mrgreen:

Je, to jsem rada, ze z tebe budu moct tahat rozumy :) tak az budete mit po nejake te prochazce, urco napis klady i zapory :) a az se priblizi cas naseho nakupu, urcite se te budu mit na co poptat :) je proste nadhernej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí