Bydlení se synem u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.3.14 14:30

@Keyllah

ale ona nikde nepsala (zakladatelka), že jeho žena nemá kam jít a chce bydlet v bytě, který jí bude z půlky vyplacen. Nepřipadá mi, že byla z bytu vyštípána :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33690
25.3.14 14:31
@JaninaJanu píše:
Ahoj maminy
Mam dotaz.Jsem s pritelem uz 5mesicu a ted se rozvadi.Ma idealni pulku bytu a ja bych e k nemu chtela nastehovat i se svym synem.
Tak mm jen dotaz a chci se optat jestli musi mit souhlas i jeho manzelky.
Ona byt wnechce bude z te pulky vplacena'ale jestli ja se uz tm muzu nastehovat ted.je v rozvodovem rizeni'jinak hypoteku plati oba na pul.
Predem dekuji za odpovedi

Nevím z jakého důvodu se rozvádí, to je asi fuk jestli kvůli tobě nebo je jiný důvod ale dokud nebudou mít vše okolo bytu vyřízené tak bych tam bydlet nešla, polovina je ještě jeho ženy a pochybuji že by jste to dodržovali, to logicky ani nejde, přece nebudeš používat půl kuchyně, půl záchodu, vany atd. Být na místě jeho ženy tak bych si zuřila. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.3.14 14:31
@Krrysa píše:
tak tuhle hlášku naprosto miluju a tomu, kdo to vypustí bych dala pěstí…

No právě. By mě zajímalo, co dělala s tím posledním, jestli se o něj starala, nebo na něj ehm, když jí častoval výrazy, které se zde v plném znění nedají úplně napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41194
25.3.14 14:32

@kočička Evička Ale s touto variantou musí zakladatelka počítat. A také s tím, že má bývalá samozřejmě nárok na to, aby ji platili nájem, když je půlka bytu její…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.3.14 14:34
@Keyllah píše:
@kočička Evička Ale s touto variantou musí zakladatelka počítat. A také s tím, že má bývalá samozřejmě nárok na to, aby ji platili nájem, když je půlka bytu její…

nebo jim na svoji půlku někoho nastěhovat :lol:
jak je to teda fakticky, potřebují souhlas manželky nebo ne? To mi není jasné, charkteristiky zakladatelky jsou celkem zjevné z diskuze, jak píše víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
25.3.14 14:35

@kočička Evička sla bydlet k rodicum odesla v rijnu tady v byte nema uz nic.jen ji sem chodi posta. A jeho byvala zena do rozvodoveho navrhu qqnapsala ze uz tady nebydli od cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 14:36
@Keyllah píše:
@kočička Evička Ale s touto variantou musí zakladatelka počítat. A také s tím, že má bývalá samozřejmě nárok na to, aby ji platili nájem, když je půlka bytu její…

s těma nárokama to až tak jednoznačný není. Užívat byt aniž by musel někdo platit nájem může manžel i s jeho „návštěvou“ bez dalšího. Manželka může a nemusí byt užívat, prostě jak je jí libo. Pokud v bytě nebydlí a nevadí jí, že tam je manžel s jinou ženou, tak o nic nejde, je to vždy o domluvě. Každopádně na žádnej nájem nárok nemá tak jak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
25.3.14 14:36

@kočička Evička sla bydlet k rodicum odesla v rijnu tady v byte nema uz nic.jen ji sem chodi posta. A jeho byvala zena do rozvodoveho navrhu qqnapsala ze uz tady nebydli od cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.3.14 14:37
@JaninaJanu píše:
@kočička Evička sla bydlet k rodicum odesla v rijnu tady v byte nema uz nic.jen ji sem chodi posta. A jeho byvala zena do rozvodoveho navrhu qqnapsala ze uz tady nebydli od cervna

takže bydlí u rodičů, zatímco v její posteli léhá jiná. No, taky bych se už nevrátila.

• Citovat
  • Upravit
901

Poplatky hradi pritel ona hradi pouze pulku hypoteky a elektrinu a poplatky vse hradi on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
@JaninaJanu píše:
O chlapa se pripravila sama. kdyby chlap byl spokojenej neodesel by :kytka:
Jojo o chlapy se musi starat ne na ne srat

Tak hlavně, aby tobě nedošly síly a nestalo se ti to samé. Tak to budeš mít docela fušku, abys nebyla jenom jedna z mezizastávek :) Ale neboj i na tebe dojde. A vsadím se se všemi o co chcete, že neuplyne ani rok a budeme tu číst o tom, že je sama se synem, přítel si našel novou slečnu a ta jí chce vystěhovat z kvartýru a ona nemá kam jít, protože byt není její. Boží mlýny melou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420

Tak co se týče dotazu, tak souhlas mít nemusí, stačí souhlas jednoho majitele. Ale je tu ještě jedno hledisko a to morální. Je jedno, jestli si manžela přebrala, či ne, nebo jestli měli špatné manželství, nebo ne. Hold někdy se stává, i když mám na to svůj názor, dá se to z části pochopit, ale co nechápu a z čeho je mi zle je z toho, že ještě nejsou rozvedeni, vypořádáni a ty se chceš nastěhovat k nim do bytu a ještě o ni mluvíš takto. Postrádáš takt, ohleduplnost a porozumění, jakoby by nestačilo, že se rozvádějí(ať je to jakkoliv), ty se chceš ještě stůj co stůj, nastěhovat do jejich společného majetku přes její nesouhlas. Bacha na boží mlýny, melou pomalu ale jistě, to že jsi zažila jednu smutnou událost, ti ještě nedává právo ničit životy druhých, možná přitažené a nevyžádané, ale působíš jak člověk bez charakteru, kterému je lépe se vyhnout…

Příspěvek upraven 25.03.14 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.3.14 14:38
@Keyllah píše:
Nebo to pronajmout partičce našich spoluobčanů, ať májí veselo :-))

To by asi zakaldatelka zasloužila ;) :mrgreen:

Vypadá to, že jí jde jen o to, sehnat zadara bydlení…

• Citovat
  • Upravit
14110
25.3.14 14:38

@Emilie vím, čím jsem si prošla za poslední dobu, jako je krize manželství, přepracovanost, vyčerpání psychické a fyzické a taky vím, jaký to je, když v takové době si nějaká pipnka usmyslí, že má právo na pravou lásku a jde za tím přes mrtvoly… takýe z týhle věty je mi na blití a přála bych každýmu, kdo tohle řekne, ab ysi to zakusil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
25.3.14 14:39
@colafit píše:
takže bydlí u rodičů, zatímco v její posteli léhá jiná. No, taky bych se už nevrátila.

A ještě ji pomlouvá a to má ta ex za to, že tady té tak pohodlně vyklidila pole, místo toho, aby se své půlky bytu odmítla vzdát. Pro dobrotu na žebrotu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí