Bydlení se synem u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106337
25.3.14 15:40
@Vermion píše:
@martina.se Mazec, co??? 8o 8o nejenže ji připravila o chlapa, ale už leze i do bytu… :zed:

jen ziram, co se muze dit… nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.3.14 15:41

Pokud to není tento současný, tak to zakladatelka bere docela hopem: https://www.emimino.cz/…este-163213/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
25.3.14 15:43
@želvička28 píše:
Přesně tak - takto prachsprostě pohřbít otce svého syna a bývalého přítele :zed: A z nás dělat hlupáky… Že ti není stydno.

Tak ona se stydí, že 17letá žába se dokázala o jejího chlapa postarat lépe jak ona. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106337
25.3.14 15:53
@omites píše:
tak chcou být spolu, no. Zamilovanost je slepá. Já jsem si ho zas hned nastěhovala ke mě, aby nemusel bydlet s ní než mu rozebere byt a odejde. Pak jsme se přesunuli k němu.

to je, ale uplne jina situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.3.14 15:56
@Venetia píše:
to je, ale uplne jina situace

já jen, že chápu, že chce bydlet s ním, když on je v bytě sám. To je trestné? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 15:59
@Lively píše:
@omites To ti nikdo nebere, já se klidně bez mazání medu kolem huby přiznám, že kdyby se mi líbil ženatej/zadanej chlap a jeho žena/přítelkyně by nebyla moje sestra/kamarádka/známá, tak do cizí ženský by mi bylo taky prd. Ostatně věřím tomu, že ve skutečnosti to tak mají i různé moralistky.

Moralistkam by bola cudzia zenska u zadele, ale chlap by mal posramoteny moralny kredit, keby to hral na dve strany a tym padom von z hry, takze moralistky nakoniec ta cudzia zenska vlastne zaujima :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106337
25.3.14 16:02
@káťa píše:
Být exmanželkou, pronajmu svoji polovinu domu těm spoluobčanům. Ať se tam zakladatelce hezky bydlí. 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 16:07
@jkra píše:
To vazne tak moc chybi neco jako zakladni moralka ve spolecnosti?
asi ano. je to hrozne.

Ano, chybi. Moralni ludia uz nie su, ak ma niekto nahodou zachvat svedomia tak je blbec, a ak niekto vyzaduje svedomie u blizneho svojho, tak je moralista ;)
Vsak Ty si sa tiez dozvedela, ze ty si bola ta furia kvoli ktorej sa chlap musel odstahovat a kupovat milenke vacsi byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106337
25.3.14 16:11
@omites píše:
já jen, že chápu, že chce bydlet s ním, když on je v bytě sám. To je trestné? :think: :nevim:

kdyz pominu, ze po 5. mesicich se k nemu stehovat je prilis brzo a jeste za takovych podminek. Nemuze pockat, az se vse s bytem kompletne vyresi? Ale ten pan bude taky asi trochu hloupejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
25.3.14 16:16

Nemuze. milenka meho muze otehotnela po mesici, tak moc chtela dite.
kdyz ted pominu chlapa, ona mi take rekla, ze mame zcela hrozne manzelstvi atd.
no, nez ji potkal…bylo ok.
nekdo jde proste pres mrtvoly.
ale ono se vse cloveku vrati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.3.14 16:18
@Venetia píše:
kdyz pominu, ze po 5. mesicich se k nemu stehovat je prilis brzo a jeste za takovych podminek. Nemuze pockat, az se vse s bytem kompletne vyresi? Ale ten pan bude taky asi trochu hloupejsi.

proč by měli čekat? My spolu bydleli taky hned od začátku. Na tomhle nevidím nic špatného. A že si ho holt rozvedla. No tak na rozvod jsou v tom původním páru vždycky dva.
Já tak nějak nechápu, co vás pobuřuje. Ženská je od podzimu pryč z bytu, on je tam sám, proč by si tam nenastěhoval další. Nějak v zásadě netuším, o co vám jde. Ona se jen ptala, jestli tam oficiálně může nebo tam bude přespávat na tajňačku.
Cítím z některých příspěvků velkou zášť a nenávist.

A jistě mi někdo popřeje, aby mi ten můj utekl za nějakou další. Jestli se to tak stane, neovlivním to a proto se tím nebudu dopředu trápit. :kytka:

Že vás to tak všechny žere, co. Proč asi? (neodpovídat, otázka k zamyšlení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
25.3.14 16:21
@omites píše:
proč by měli čekat? My spolu bydleli taky hned od začátku. Na tomhle nevidím nic špatného. A že si ho holt rozvedla. No tak na rozvod jsou v tom původním páru vždycky dva.
Já tak nějak nechápu, co vás pobuřuje. Ženská je od podzimu pryč z bytu, on je tam sám, proč by si tam nenastěhoval další. Nějak v zásadě netuším, o co vám jde. Ona se jen ptala, jestli tam oficiálně může nebo tam bude přespávat na tajňačku.
Cítím z některých příspěvků velkou zášť a nenávist.

A jistě mi někdo popřeje, aby mi ten můj utekl za nějakou další. Jestli se to tak stane, neovlivním to a proto se tím nebudu dopředu trápit. :kytka:

Že vás to tak všechny žere, co. Proč asi? (neodpovídat, otázka k zamyšlení)

NEZLOB se, ale treba se odstehovala a mela pocit, ze jim obema neco dojde. mozna, kdyby nepotkal tuto zlatokopku, byli by spolu. mozna se odstehovala, ze prisla na zakladatelku.
a nevime, jestli v tom jsou treba I deti.
Ano.kdo nekoho rozvedl, bude si stat za tim, ze o nic nejde. Kdo ne, a prozil to opacne, vi, co to je. a k tomu se do bytu, ktery plati I zena, stehuje zakladatelka?
me by bylo trapne. lezl to bytu, ktery plati I ta zena.to proste nejde okecat nicim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.3.14 16:23
@jkra píše:
NEZLOB se, ale treba se odstehovala a mela pocit, ze jim obema neco dojde. mozna, kdyby nepotkal tuto zlatokopku, byli by spolu. mozna se odstehovala, ze prisla na zakladatelku.
a nevime, jestli v tom jsou treba I deti.
Ano.kdo nekoho rozvedl, bude si stat za tim, ze o nic nejde. Kdo ne, a prozil to opacne, vi, co to je. a k tomu se do bytu, ktery plati I zena, stehuje zakladatelka?
me by bylo trapne. lezl to bytu, ktery plati I ta zena.to proste nejde okecat nicim…

možná nemožná, co na tom. Dopadlo to takhle, tak to tak mělo být :kytka:
Zbytek jsou jen spekulace.
Kdyby chtěl zůstat s manželkou, poslal by tuhle zlatokopku do háje a nic by s ní neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.3.14 16:23

@jkra já ho nerozvedla, on v rozvodovém řízení byl, když jsem ho poznala. ;-)

Ale tebe to, co se ti stalo, pěkně sejří doteď. Odpusť sobě, i jim. Realitu stejně nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
25.3.14 16:32
@omites píše:
@jkra já ho nerozvedla, on v rozvodovém řízení byl, když jsem ho poznala. ;-)Ale tebe to, co se ti stalo, pěkně sejří doteď. Odpusť sobě, i jim. Realitu stejně nezměníš.

ale tak u Tebe bych to kopani necekala. me je to uz jedno, ale detem to narusilo zivot. to by sejrilo kazdyho.
a ja nemluvim o Tobe. zakladatelka je jina trida nez Ty,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí