Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@colafit píše:
@JaninaJanu chodíš s chlapem už5 měsíců a už se zajímáš, jak se nastěhovat k partnerovi, který se ještě ani nevypořádal s manželkou. Hodně štěstí, ať tě nedoběhnou boží mlýny.
@JaninaJanu píše:
@Alises takze jeji souhlas nepotrebujeme k nastehovani?
Pokud se tam hodláš nastěhovat a používat její polovinu bytu, příprav se na to, že po tobě bude chtít i část nájmu. Měla by na to po právní stránce nárok ![]()
@Lively píše:
A ten syn je jeho nebo jinýho chlapa, o kterýho ses nestarala a srala na něj, tak ti utekl?
@JaninaJanu píše:
@Lively otec zemrel pred tremi lety
Jestli je to pravda, tak to mě mrzí, ale s tím, že ona na něj srala jsi to fakt přehnala, za to že odešel je zodpovědnej hlavně on. Tak netřeba ji ještě ponižovat. ![]()
@JaninaJanu píše:
@Lively otec zemrel pred tremi lety
HM, A TO Z tEBE udelalo hyenu?
nebo tak zoufale hledas nekoho, kdo Te bude zivit?
boze, to snad neni mozny.
@jkra píše:
HM, A TO Z tEBE udelalo hyenu?
nebo tak zoufale hledas nekoho, kdo Te bude zivit?
boze, to snad neni mozny.
Já se omlouvám, ale nestačím se divit
. Přišla se na něco zeptat a ty jí tady odsoudíš aniž by jsi věděla, jak to všechno je?
Třeba je potvora, ale do toho nám je tady ho.no
.
@JaninaJanu píše:
Trvale bydliste mam s ditetem mimo prahu. To nas take napadlo ze si to sem necham udelat to pak by na nas nemohla snad
Tvoje kecy ohledně ženy tvého milence raději hodnotit nebudu, protože je to
Ale bacha s tím nastěhováním. Můj bratr se oženil a nastěhoval se ke své manželce do bytu, kde půlku ještě vlastnil její ex, se kterým nebyla už 3 roky (byl navíc tyran a s ním si prošla domácím násilím). Po 2 letech, co můj bratr se svou ženou bydlel, chtěl po něm její ex zaplatit nájem za ty 2 roky
Dal to k soudu, vyhrál a bratr musel platit i soudní výlohy, fakt lahůdka.
@JaninaJanu Sorry, ale ty jsi tak blbá, jak daleko vidíš. Co jako získáš TP? Nic, má to pouze evidenčníí charakter a nezakládá to žádný, zdůrazňuji žádný vztah k nemovitosti či jejímu podílu.
@Lively píše:
Jestli je to pravda, tak to mě mrzí, ale s tím, že ona na něj srala jsi to fakt přehnala, za to že odešel je zodpovědnej hlavně on. Tak netřeba ji ještě ponižovat.
vsak jo. manzelka si ho nevazila. on sice jako stale zenaty ma pomer, ale to je jina.
a je to urcite cista laska.
dekuju bohu, ze milence stacil muj ex. ze vse ostatni mi zbylo.
tohle dnes udelalo muj den
predstava, ze vsichni bydlime spolu:)
@Lively píše:
Jestli je to pravda, tak to mě mrzí, ale s tím, že ona na něj srala jsi to fakt přehnala, za to že odešel je zodpovědnej hlavně on. Tak netřeba ji ještě ponižovat.
https://www.emimino.cz/…este-163213/
Toto úplně nepasuje nebo, že by zakladatelka nelenila a smutek dlouho nedržela.
@colafit píše:
Myslíš, že po 5 měsíčním vztahu už porodila dítěAle u téhle paní bych se nedivila, kdyby to zkusila takto uhrát. Přeci jen hledá živitele.
No právě, tak třeba by se předtím někde viděli jednou a měli spolu úlet nebo tak něco a dohromady se dali až pak, tady je možný všechno. ![]()
Každopádně už objasnila, jak to bylo s otcem.
@martina.se píše:
takové můře radíš toto? Ona si nemůže dát TP, jestliže nemá nájemní smlouvu - vlastníků je víc, nemůže to udělat jen se souhlasem jednoho. Musí být souhlas obou. (řešili jsme toto přes soud).
je zvláštní, že když jsem si domů nastěhovala manžela, mamka ani ségra se k tomu nepodepisovaly. Všechny tři jsme majitelkami zmíněné nemovitosti. Úřadům stačil jeden majitel. ![]()
Zivit? devcata kde to jste?
Vubec nechapu vase nazory na ziveni.Ja mam slusnou praci takze zivit nepotrebujeme.
Nikoho tu neponizuji ano prehnala jsem to ale pokud by jste ji znaly reknete to same. Ale hlavne nekoho odsoudit. Clovek si sem jde pro radu a je hned hena atd? Zamyllete se nad sebou nez nekoho odsoudite…
Nemuzete vedet jaky to ma ten druhy doma proto se rika podle ssebe soudim sebe
@Alises píše:
Já se omlouvám, ale nestačím se divit. Přišla se na něco zeptat a ty jí tady odsoudíš aniž by jsi věděla, jak to všechno je?Třeba je potvora, ale do toho nám je tady ho.no
.
no promin, ale neco jako elementarni slusnost by melo existovat.
tak jo, at se pta. kazdy odpovi, jak uzna za vhodne…
az se k Vam domu bude cpat nejaka jina, uvidis to jinak, treba…
kdyby napsala: muj pritel se rozvadi. jak dlouho trva vyporadani majetku..