Bydlení se synem u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
26.3.14 19:46

Já četla pilotní příspěvek a nestačila jsem valit oči 8o. Mě by osobně takový primitivní nápad nenapadl, kvartýrovat se jako milenka do bytu chlapa, kde je spoluvlastníkem jeho žena. Pochopila bych po vyřešeném rozvodu, ale v této situaci? Ani omylem. A musela jsem se smát tomu, jak zakladatelka papouškovala věty jejího partnera, že žena na něj kašlala", tohle pošpiňování partnera dělá každý nevěrník, či nevěrnice, a milenky a milenci to hltají jak napínavý film, ale skutečnost byla povětšině trochu jinde, což okusí na vlastní kůži, „jak to doopravdy s těmi bývalými partnery bylo“.. :mrgreen:
Slovo nerzralost je v tomto případu fakt KRÁLEM z obou stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.14 20:01

Proč ty emoce? Chápu, že zakladatelka chce bydlet se svým partnerem. Rozvody se kolikrát táhnou. Nastěhuje se do bytu. Partner vyřeší rozdělení majetku. Vyplatí manželku, převezme celou hypotéku a mohou normálně žít. Třeba se jim podaří se k sobě zachovat slušně a korektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.3.14 20:09
@blecha72 píše:
Proč ty emoce? Chápu, že zakladatelka chce bydlet se svým partnerem. Rozvody se kolikrát táhnou. Nastěhuje se do bytu. Partner vyřeší rozdělení majetku. Vyplatí manželku, převezme celou hypotéku a mohou normálně žít. Třeba se jim podaří se k sobě zachovat slušně a korektně.

Ano a pak už spolu žili na věky a zazvonil zvonec a pohádky je konec :mrgreen:… vážně, do té doby bude zakladatelka platit budoucí ex nájem (nejlépe dobrovolně) a vše bude v pořádku. Jistě s tím zakladatelka počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.14 20:12
@bartsch píše:
Ano a pak už spolu žili na věky a zazvonil zvonec a pohádky je konec :mrgreen:… vážně, do té doby bude zakladatelka platit budoucí ex nájem (nejlépe dobrovolně) a vše bude v pořádku. Jistě s tím zakladatelka počítá.

Být bývalkou, nechám si nájemné platit. O tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.3.14 20:17
@blecha72 píše:
Být bývalkou, nechám si nájemné platit. O tom žádná.

Právě :think: Já se ale obávám, že ani toto od nás zakladatelka nechce slyšet :nevim: Pochybuji, že se jí to do jejích plánů bude hodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.14 20:20
@bartsch píše:
Právě :think: Já se ale obávám, že ani toto od nás zakladatelka nechce slyšet :nevim: Pochybuji, že se jí to do jejích plánů bude hodit :think:

To si musí vyřešit ti, kterých se to týká. Pokud je skutečně zlatokopka, dojede na to. Pokud chce žít se svým partnerem, přistoupí na pravidla užívání nemovitosti, která jí nepatří a má ještě jiného majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.3.14 20:25
@blecha72 píše:

Tady nejde o emoce, ale o zdravý rozum… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.14 21:07
@Yvonne píše:
Tady nejde o emoce, ale o zdravý rozum… ;)

Bez emocí, znamená bez hodnocení morální úrovně zúčastněných. Když si přijdu pro radu, jestli mohu bydlet se svým partnerem, slet zhrzených manželek je irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.3.14 21:12
@blecha72 píše:
Bez emocí, znamená bez hodnocení morální úrovně zúčastněných. Když si přijdu pro radu, jestli mohu bydlet se svým partnerem, slet zhrzených manželek je irelevantní.

Tak já tedy mezi zhrzené rozhodně nepatřím ;) :roll:, ale to neznamená, že mi nic neříká morálka a chování zakladatelky nepovažuji za správné. Ono její vyjadřování o mnohém svědčí. A její chuť pomlouvat a dělat schválnosti manželce jejího milence není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.3.14 21:23
@blecha72 píše:

Při těchto situacích, které zde zakladatelka popsala postrádám zdravý rozum dospělé vyzrálé ženy, a to bez debat. Mmch, já nikdy nebyla nikomu manželkou… ;) a s @bartsch souhlasím :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.14 21:25

@Yvonne @bartsch Znovu opakuji, morální úroveň zakladatelky je irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.3.14 21:26
@blecha72 píše:
@Yvonne @bartsch Znovu opakuji, morální úroveň zakladatelky je irelevantní.

Opakuj, to Ti tady nikdo nezazlívá.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.3.14 21:31
@JaninaJanu píše:
O chlapa se pripravila sama. kdyby chlap byl spokojenej neodesel by :kytka:
Jojo o chlapy se musi starat ne na ne srat
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
6661
26.3.14 21:36

@blecha72 Opakuj dle libosti :nevim:, mně je to jedno ;) V případě zakladatelčina jednoduchého myšlení je morálka jednou z mála věcí, které by jí mohly pomoci začít víc používat svůj mozek a chovat se jako zralá žena a matka dítěte, kterému evidentně hodlá opět překopat život. Změna tatínků, bydlení u cizího chlapa atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí