Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
možná nemožná, co na tom. Dopadlo to takhle, tak to tak mělo být
Zbytek jsou jen spekulace.
Kdyby chtěl zůstat s manželkou, poslal by tuhle zlatokopku do háje a nic by s ní neměl.
Já si myslím, že pro manželku to je za stávajících okolností dobře. Stačí už jen vyplatit jí podíl na bytu.
@mybaby píše:
Manželka je mi stále sympatičtější, holkyPodle mě se na to vykašlala, protože viděla, že tahle zlatokopka jde přes mrtvoly a ten chlap, pokud to nevidí, tak za to nestojí. Jako pro Tebe zakladatelko nemám ani půl pěkného slova. A vyprávět o něčí smrti, když to není pravda je humus. A věřím tomu, že zakladatelka se nestydí ani trochu.
Jaká zlatokopka? V bytě jí nebude patřit ani hřebík
@blecha72 píše:
No a časem ji vykopne.
@blecha72 píše:
Tak podle jí založených diskuzí lítá ze vztahu do vztahu, takže se více než nabízí finanční zabezpečení její a jejího syna. A vzhledem k tomu, jak si dokázala přivlastnit ještě ženatého muže, tak nemám strach o to, že by si nedokázala pomoci i finančně polepšit. Třeba se mýlím, ale takhle to ze zakladatelky cítím.
.. já nevím, co se tady čertíte, holky.. vždyť přece jasně funguje, že kdo s čím zachází, s tím také schází
..každý dostane to, co zaslouží ![]()
jinak k původnímu dotazu..ale to už tady padlo.. jen jsem nedočetla.
ideální polovina je holt ideální polovina… vše je na půl…každý cenťák…
.. takže zakladatelka by musela být obzvláště hbitá, aby chodila jen po polovině centimetru jejich koberce ![]()
Příspěvek upraven 25.03.14 v 19:40
@Selfi píše: .. já nevím, co se tady čertíte, holky.. vždyť přece jasně funguje, že kdo s čím zachází, s tím také schází![]()
![]()
![]()
..každý dostane to, co zaslouží
![]()
ideální polovina je holt ideální polovina… vše je na půl…každý cenťák….. takže zakladatelka by musela být obzvláště hbitá, aby chodila jen po polovině centimetru jejich koberce
já osobně si dokonce myslím, že zakladatelce by ani nebylo hloupé se tam nastěhovat a roztahovat i kdyby tam manželka ještě bydlela. Až takhle na mě působí.
@Selfi píše: .. já nevím, co se tady čertíte, holky.. vždyť přece jasně funguje, že kdo s čím zachází, s tím také schází![]()
![]()
![]()
..každý dostane to, co zaslouží
![]()
ideální polovina je holt ideální polovina… vše je na půl…každý cenťák….. takže zakladatelka by musela být obzvláště hbitá, aby chodila jen po polovině centimetru jejich koberce
Ideální polovina znamená, že neexistuje hranice mezi „polovinami“. Vlastníme ideální čtvrtinu příjezdové cesty, nemusíme kvůli tomu jezdit na mopedu ![]()
@blecha72 píše:
S tímhle jejím přístupem nepochybuji, že se postará, aby patřil.
@colafit píše:
S tímhle jejím přístupem nepochybuji, že se postará, aby patřil.
Jak toho docílí. I kdyby došlo na svatbu, byt partner nabyl před manželstvím, nespadal by do SJM. Navíc nemáme tušení, jak vysokou hypotékou je byt zatížen, třeba to není žádná výhra.
@blecha72 píše:
Jak toho docílí. I kdyby došlo na svatbu, byt partner nabyl před manželstvím, nespadal by do SJM. Navíc nemáme tušení, jak vysokou hypotékou je byt zatížen, třeba to není žádná výhra.
Tak zřejmě jsi slyšela o tom, že sjm jde rozšířit o věci nabyté před manželstvím a institut darování je ti taky určitě znám, tak třeba těmito způsoby.
@colafit píše:
Tak zřejmě jsi slyšela o tom, že sjm jde rozšířit o věci nabyté před manželstvím a institut darování je ti taky určitě znám, tak třeba těmito způsoby.
To by ten chlap musel být padlý na hlavu.
@colafit Tady nevíme vůbec nic. Jaká je výše hypotéky, jak se manželé vyrovnají… Zakladatelka položila dotaz, zda se může nastěhovat do bytu, kde její partner vlastní ideální polovinu- to může. Tečka.
@blecha72 píše:
@colafit Tady nevíme vůbec nic. Jaká je výše hypotéky, jak se manželé vyrovnají… Zakladatelka položila dotaz, zda se může nastěhovat do bytu, kde její partner vlastní ideální polovinu- to může. Tečka.
Ano, může, ale tak jednoduché to taky tak není. Já už to psala dříve. Můj bratr se oženil a nastěhoval se ke své manželce. V té době stále byl spoluvlastníkem jejího bytu i její exmanžel, se kterým již 3 roky nebyla. Po dvou letech, co můj bratr žil se svou ženou, se ex ozval a žádal zaplatit za ty dva roky nájem za tu svou vlastněnou část. Řešil to soud a můj bratr zaplatit musel! K tomu ještě soudní výlohy. Pokud bude chtít manželka zakladatelčina milence, aby jí platila nájem, může se zakladatelka ještě pěkně divit.