Bydlení se synem u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.3.14 16:39
@omites píše:
já jen, že chápu, že chce bydlet s ním, když on je v bytě sám. To je trestné? :think: :nevim:

není, a á jako první jsem jí dla radu, netušila jsem ještě, že byt není v SJM, že souhlas nepotřebuje, ale udělat ze sebe chudinku, keré zemřel otec jejího dítěte a vycucat si to z prstu, to svědčí o charakteru té, jíž tak zuby nehty bráníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 17:12

Kurňa.. tu se událo věcí 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106373
25.3.14 17:17
@omites píše:
proč by měli čekat? My spolu bydleli taky hned od začátku. Na tomhle nevidím nic špatného. A že si ho holt rozvedla. No tak na rozvod jsou v tom původním páru vždycky dva.
Já tak nějak nechápu, co vás pobuřuje. Ženská je od podzimu pryč z bytu, on je tam sám, proč by si tam nenastěhoval další. Nějak v zásadě netuším, o co vám jde. Ona se jen ptala, jestli tam oficiálně může nebo tam bude přespávat na tajňačku.
Cítím z některých příspěvků velkou zášť a nenávist.

A jistě mi někdo popřeje, aby mi ten můj utekl za nějakou další. Jestli se to tak stane, neovlivním to a proto se tím nebudu dopředu trápit. :kytka:

Že vás to tak všechny žere, co. Proč asi? (neodpovídat, otázka k zamyšlení)

mne nic nezere, jen nechapu, jak si uz po 5. mesicich nekdo muze byt tak jisty a zacit spolu tak brzy bydlet. Asi to mladsi generace bere dneska jinak.. a to ze nepockaji ani nez si poresi rozvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.14 17:18
@Venetia píše:
mne nic nezere, jen nechapu, jak si uz po 5. mesicich nekdo muze byt tak jisty a zacit spolu tak brzy bydlet. Asi to mladsi generace bere dneska jinak.. a to ze nepockaji ani nez si poresi rozvod?

Taky ji může za pár měsíců, až se okouká, zase vypakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106373
25.3.14 17:20
@Burj Chalifa píše:
Taky ji může za pár měsíců, až se okouká, zase vypakovat :mrgreen:

no prave :D a moc bych za to nedala, ze se to stane… pripadaji mi oba takovi jednodussi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.14 17:30
@Venetia píše:
no prave :D a moc bych za to nedala, ze se to stane… pripadaji mi oba takovi jednodussi :nevim:

svůj k svému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 17:32

A vsimli ste si ako to admin premenoval? Asi nevie citat, alebo ja neviem :think: Aspon ja mam za to, ze tu sa riesi byvanie u nerozvedeneho priatela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
25.3.14 17:37
@Bábi Zlopočasná píše:
A vsimli ste si ako to admin premenoval? Asi nevie citat, alebo ja neviem :think: Aspon ja mam za to, ze tu sa riesi byvanie u nerozvedeneho priatela :think:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.3.14 17:40
@Bábi Zlopočasná píše:
A vsimli ste si ako to admin premenoval? Asi nevie citat, alebo ja neviem :think: Aspon ja mam za to, ze tu sa riesi byvanie u nerozvedeneho priatela :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.14 17:41

Aby to bylo stravitelnější? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.3.14 17:53
@omites píše:
proč by měli čekat? My spolu bydleli taky hned od začátku. Na tomhle nevidím nic špatného. A že si ho holt rozvedla. No tak na rozvod jsou v tom původním páru vždycky dva.
Já tak nějak nechápu, co vás pobuřuje. Ženská je od podzimu pryč z bytu, on je tam sám, proč by si tam nenastěhoval další. Nějak v zásadě netuším, o co vám jde. Ona se jen ptala, jestli tam oficiálně může nebo tam bude přespávat na tajňačku.
Cítím z některých příspěvků velkou zášť a nenávist.

A jistě mi někdo popřeje, aby mi ten můj utekl za nějakou další. Jestli se to tak stane, neovlivním to a proto se tím nebudu dopředu trápit. :kytka:

Že vás to tak všechny žere, co. Proč asi? (neodpovídat, otázka k zamyšlení)

Mě na tom pobuřuje, že vymýšlí, jak oficiálně bydlet v bytě, který je z poloviny manželky jejího milence a jak zabránit tomu, aby o tom mohla ona rozhodnout (viz. nápad s trvalým pobytem pro ní a jejího syna).

No a v neposlední řadě mě pobuřuje, že lže, jak když tiskne.

Pokud jde pak o zášť a nenávist, tak nenávist je opravdu silný cit, který k této uživatelce opravdu necítím. Ona je mi fakt ukradená, jen se opět a znovu podivuji nad tím, čeho je člověk schopný.

• Citovat
  • Upravit
colafit
25.3.14 17:55
@Bábi Zlopočasná píše:

dovoluji si citovat pro @admin. Prosím o úpravu na přesný název.

• Citovat
  • Upravit
6661
25.3.14 18:45
@colafit píše:
Mě na tom pobuřuje, že vymýšlí, jak oficiálně bydlet v bytě, který je z poloviny manželky jejího milence a jak zabránit tomu, aby o tom mohla ona rozhodnout (viz. nápad s trvalým pobytem pro ní a jejího syna).

No a v neposlední řadě mě pobuřuje, že lže, jak když tiskne.

Pokud jde pak o zášť a nenávist, tak nenávist je opravdu silný cit, který k této uživatelce opravdu necítím. Ona je mi fakt ukradená, jen se opět a znovu podivuji nad tím, čeho je člověk schopný.

souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.3.14 18:50

Stačí souhlas jednoho vlastníka. Zajděte s partnerem na ohlašovnu místního úřadu. S sebou doklady a dokumenty k vlastnictví bytu (výpis z katastru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.3.14 19:12

Manželka „se nestarala o manžela“ tak manžel „odešel“ za jinou, ale vlastně nikam neodešel, nýbrž zůstal kde byl. :mrgreen: Manželka z nějakého nepochopitelného důvodu,(zřejmě z vrozené sobeckosti manželek, neochotných se dělit s milenkou) odešla k rodičům. Stále však platí polovinu hypotéky a mrška ještě manželovi brání ve štěstí, když nechce, aby se do bytu který stále splácí, neužívá a užívat nebude, nastěhovala cizí osoba. Cizí osoba je natolik taktní, že to chápe a má strpení než se dořeší jejich finanční otázky a situace se uklidní. Přece není natolik naivní, aby si nemyslela, že totéž nemůže za pár let potkat ji. Ji by to asi nepotkalo, ona by šla nejspíše bez náhrady, protože byt, jestli manželku vyplatí, bude psaný na toho chlapa. Život je sviňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí