Bydlení u tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
30.11.21 22:10
@Anonymní píše:
@řehořice
Přijde mi že si ho strasne chce privplastnocat za každou cenu, včera jsme měla videohovor a moji mamkou a dělala kraviny na malého, a ona zas došla ani bu ani be, vzala malého a šla pryč, říkám co jako děláte? Já volám s mamku a ta se teď baví a malunkym říkám okamžitě ho dejte zpátky.. A takové… Samé lepší…

Aha, tak ještě lepší. :zed: Já bych po ní skočila. Tohle si ke mně nikdo nedovolil.
To teda opravdu svůj odchod od nich promysli. Tvůj partner Ti asi nepomůže, jemu to připadá normální, je na její chování zvyklý :-(. A ona je evidentně hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 22:14

@Cimada děkuju za radu, a ano máte pravdu denne si to v hlavě přehrávám kde se udělala chyba. A jak z toho ven. A jediné východisko je počkat než skončí mateřská a odejít asi.
Jen mě ubyji že nejkrásnější roky meho života budou v slzách a stresu.. A to už mě nikdo nevrátí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.21 22:16

@Cimada
Achjo je to pravda já to vímm tohle nedopadne dobře ale děkuju za názor a tak trošku za vykecani mám z toho hlavu jak pátrací Balon..

• Citovat
  • Upravit
21703
30.11.21 22:24

Zamykej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
30.11.21 22:27

Proč se už dávno nezamykas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20974
30.11.21 22:31
@Anonymní píše:
@divine woman oddělené to bude chodí spodním vchodem. Vrchem nechodí jen když dojdou jdou prostě po schodech nahoru… Ale už jsem řekla že ty schodiště zamcu. I kvůli synovi, třeba to pomůže nebo já nevím…

Pokud tam jsou dveře, tak je normálně zamykej a ať si tukaji. Když nerozumí tomu, že chceš svoje soukromí a nemají tam lozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
30.11.21 22:33

Čaj z tisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.11.21 22:34

Máš několik možností, ale jejich vyústění jsou jen dvě. 1. odstěhuješ se, ať už sama s dítětem nebo s přítelem a nebo 2. že budeš nějakou dobu za vemínko a možná i na furt.
Generační bydlení je složité a o to složitější když to jsou tchánovci, kdy prostě nejsi v přímém vztahu. Dá se to řešit tím, že se prostě budeš zamykat, přestaneš dávat tchyni dítě na hlídání kdy si ho sama „unese“, ale v pevně daných termínech a budeš ji případně regulovat tyto návštěvy dle toho jak respektují tvoje pravidla. Tchyně pravděpodobně nemá absolutně žádné zábrany, empatii ani stud, takže budeš muset být skutečně tvrdá. Blbé je, že nemáš zastání v chlapovi, který je více na jejich než tvoji straně a už asi i zapomněl co ti sliboval. Mě tchyně přijít a beze slova vzít dítě od videohovoru s druhou babičkou, tak by viděla to tóčo, že by nestačila počítat schody…

Příspěvek upraven 30.11.21 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20974
30.11.21 22:34
@Sadman píše: Čaj z tisu

Polechtat lopatou na zátylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.11.21 22:41
@Anonymní píše:
@JancaS84
Nemuzeme, hypotéku sice nemáme ale brali sme si sroko milion na rekonstrukci… To už je v domě. Bez přepisu, bez ničeho hlavně že oni mají spodní patro hotové.

odstěhujte se. Tohle bude jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.11.21 22:47
@Anonymní píše:
@Cimada děkuju za radu, a ano máte pravdu denne si to v hlavě přehrávám kde se udělala chyba. A jak z toho ven. A jediné východisko je počkat než skončí mateřská a odejít asi.
Jen mě ubyji že nejkrásnější roky meho života budou v slzách a stresu.. A to už mě nikdo nevrátí.

tak se odstěhuj ke svým rodičům, klidně sama
Minimálně se začni zamykat, aby si nemohla přijít kdy se jí zachce. Hlavně si uvědom, že jsi jen přítelkyně, to některé tchyně berou jako méněcenou. Ale pokud za tebou přítel nestojí, tak si ho neber. Svatbou se to nezměni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.11.21 23:01

Tak ono bydlet u rodiny je fajn kratkodobe, clovek usetri za najem a muze pak z usetreneho zainvestovat do svyho, ale tady je podle me nejvetsi chyba, ze jste investovali do,,ciziho,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
30.11.21 23:10

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Vícegenerační bydlení je z 97% procent o kompromisech a stehně není spokojená ani jedna strana. Nějak jsem nepochopila, proč jste vlastně odcházeli z toho bytu - nedostatek peněz na nájem nebo příroda?

No a rada? Využít hlídací babičku a jít na pár hodin do práce, abyste rychleji našetřili a nebo trávit víc času venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
30.11.21 23:11

Já bych na tvém místě doma čas trávila minimálně!
Vím teď je dost blbá doba na nějaký Sport uvnitř, plavání, cvičení atd. Byla bych hodně v přírodě či se seznámila s nějakou mamčou v okolí podnikala bych něco s ní.
Hlídání jednou oceníš věř mi, tak bych to úplně nezatracovala.
Teď nevidím kolik je tvému dítěti, ale učila bych ho pomalu, že jíst bude jen s tebou nahoře, ať se naučí odmítat. Nic jiného mě nenapadá.
Moje dcera za mnou se vším chodila se ptát, jestli to může nebo ne.
Kvůli tomu, jestli už bude snídaně, oběd, svačina či večeře abych to nedělala a pak mi řekla, že už jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
30.11.21 23:26

Blbost byla, ze jste si pujcili ten milion a vrazili do baraku, kde ani pulka neni na vas..
Nejdriv jste meli trvat na tom prepisu a byt do te doby v najmu a az pak se stehovat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová