Bydlení v přízemním bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
5.5.12 20:08

Bydlela jsem v panelaku ve zvysenem prizemi s okny na jih - pred rekonstrukci a zateplenim bylo v byte chladno - od podlahy, ale jeste mnohem horsi to bylo na zachode a v koupelne, tam to hodne tahlo od stoupacek. Zatepleni domu vyrazne pomohlo - uz nebylo zima ani od podlahy, ani v zime na zachode a koupelne. S plisnemi jsme problem nemeli.
Bydleni to bylo fajn - meli jsme podel celeho bytu velky balkon do zahrady se vzrostlymi stromy, takze jsme meli soukromi, nevideli pomalu ani okolni panelaky, ale zaroven nam nic nestinilo. Bala jsem se ale, ze se k nam nekdo dostane pres balkon, tak jsme ho radeji dali zamrizovat - pred tim jsem se totiz bala nechat treba i jen trochu pootevrene okno, kdyz jsem sla treba do sprchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.5.12 13:01
@Kalla1412 píše:
výtah je bohužel slyšet v panelácích, ať už bydlíš v kterém chceš patře, hlavně v těch starých a u starých hlučných výtahů. Samozřejmě ti dole nebo nízko to mají blbé :?

Bydleli jsme ve čtvrtém, teď bydlíme v pátém, posledním patře a o výtahu skoro nevím. Je teda pravda, že v obou případech je výtah už nový. Když mám doma úplné ticho, tak občas zaslechnu, že někdo přijel k nám do patra, nebo do patra pod námi, ale třeba o strojovně nevím vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 20:32

Po bydlení v podnájmu ve čtvrtém patře bez výtahu pod střechou je pro mne bydlení ve vlastním ve zvýšeném přízemí i po třech letech pohádkou. Zima? … barák je zateplený, po celou délku chodby a částečně ložnice a kuchyně je ve sklepě na stropě horkovodní potrubí. Obývák, trochu tmavý, stíní vzrostlé stromy … no co, trochu více svítíme (na elektřině to není zase tak znát), za to koukám od jara do podzimu do zeleně na docela tichý dvůr. Neměnila bych … pokud bych tedy zázračně nezbohatla a nešla do většího pohodlíčka. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max