Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lesleys Za měsíc budeš rodit. Máš nějakou jinou volbu, než se pokusit s ním žít dál? Předpokládám, že dítě po něm nepojmenuješ.
@Doe_Jane píše:
Je to hrozné a je to debiil ale musím se přiznat že tohle bych asi odpustila spíš než kdyby měl milenku normálně
Vidíš, já to mám přesně naopak, kdyby manžel vlezl na takovou špínu, tak by se mi zhnusil mnohem víc. Ale to má asi každý jinak.
@lesleys Dej tomu čas, nic víc s tím ty asi nenaděláš.
@radkka píše:
Vidíš, já to mám přesně naopak, kdyby manžel vlezl na takovou špínu, tak by se mi zhnusil mnohem víc. Ale to má asi každý jinak.
@lesleys Dej tomu čas, nic víc s tím ty asi nenaděláš.
to ano, ale musel k tomu snad mít nějaký důvod, něco mu chybělo a to ona tady ještě nezmínila
tím ho nechci obhajovat samozřejmě.
@jdukolem píše:
a věříš mu to?
On někdo spí se smudlou bez ochrany???
To by musel byt fakt debil. Já bych bez prezervativu nespala s nikým, koho fakt echt neznám.
Já se ptala stokrát co mu chybelo, nebo zda mu vadí větší bříško teď. Tvrdí že nic, že chtěl jen zkusit něco jiného…
Jako je to pecka, určitě bych ho hnala na testy a do té doby bych s ním nespala!!! Jen ať si zažije a vychutná aspoň tohle ponížení, nespoléhala bych na to, že si fakt ochranu vzal, to jako ne…něco se mu nebude líbit? Przníš nějakou šrajtli, jo, já chci důkaz, že si zdravej, nazdar…a věřím, že zbytek s porodem překonáte, ale tak bych mu v tom vykoupala rypák, že víckrát si už jinde nelajzne…PS: jednou mi kamarádka řekla jednu radu: chlapa musíš v posteli strhat, ať nemá náladu na jinou…smála jsem se…do jisté doby…teď manžel kmitá v posteli denně, fakt nekecám, denně, i přes MS, krom nejsilnějších dní, že fakt nemá na jinou čas
má dost práce se mnou a mými nároky
@vonajebohyne píše:
To by musel byt fakt debil. Já bych bez prezervativu nespala s nikým, koho fakt echt neznám.
@lesleys píše:
Já se ptala stokrát co mu chybelo, nebo zda mu vadí větší bříško teď. Tvrdí že nic, že chtěl jen zkusit něco jiného…
jak dlouho jste spolu? ![]()
@jahuhudka píše:tak to by mela mit realne spousta zen kdyz se manzel vraci,,z prace,, akorat u zakladatelky se to provalilo.
Nic ve zlem, ale to musíš mít také strach, ne?
Nebo tvůj muž je samozřejmě ta jediná čestná výjimka:)?
@dlouha píše:
Jako je to pecka, určitě bych ho hnala na testy a do té doby bych s ním nespala!!! Jen ať si zažije a vychutná aspoň tohle ponížení, nespoléhala bych na to, že si fakt ochranu vzal, to jako ne…něco se mu nebude líbit? Przníš nějakou šrajtli, jo, já chci důkaz, že si zdravej, nazdar…a věřím, že zbytek s porodem překonáte, ale tak bych mu v tom vykoupala rypák, že víckrát si už jinde nelajzne…PS: jednou mi kamarádka řekla jednu radu: chlapa musíš v posteli strhat, ať nemá náladu na jinou…smála jsem se…do jisté doby…teď manžel kmitá v posteli denně, fakt nekecám, denně, i přes MS, krom nejsilnějších dní, že fakt nemá na jinou čas![]()
má dost práce se mnou a mými nároky
já bych tě nerad zklamal, ale mám pod sebou v práci spousty chlapů a to co mi povídají a jejich zážitky a jejich manželky to prakticky nikdy nepoznají, tak je to mazec teda ![]()
@vonajebohyne píše:
no hele nedávno v telce proběhla aféra s HIV pozitivní prostitutkou a spousta „seriozních“ papínků od rodin se klepalo strachy páč na ni vlezli bez kondomu..
@ontario7 píše:
já bych tě nerad zklamal, ale mám pod sebou v práci spousty chlapů a to co mi povídají a jejich zážitky a jejich manželky to prakticky nikdy nepoznají, tak je to mazec teda
Strašně smutné tohle číst…
@lesleys A máte už děti? Ne, že bych se ho chtěla zastávat, ale jen by to trošku mohlo osvětlit ten mozkovej pochod, co ho k tomu vedl…protože selhání měsíc před obrovskou a neznámou změnou v jeho životě-prostě asi v duchu zmatkoval o konci svýho nezávislýho života… ![]()