Byl nevěrný s prostitutkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.17 13:41

Mě se přítel neustálým omíláním análního sexu zhnusi natolik, že není ani sex jiný.
Nějakou šlápotu bych mu snad i zaplatila aby byl doma klid.

• Citovat
  • Upravit
153
22.5.17 14:43
@kdochcekam píše:
Zabila bych toho šmejda okamžitě.
nechápu co se snažíš zachraňovat a odpouštět? Zrádce to je a lhář a podvodník. Neváží si tě ani za mák. Těhotnou tě totálně ponížil a zradil. V tom jecitlivějším období v životě, jeké kdy prožiješ. V těhotenství, kdy si tě má hýčkat a opatrovat. Celý život si při vzpomínce na těhotenství vzpomeneš na nějakou rajdu kterou olizoval…je mi z něj zle. Nenáviděla bych ho a přála mu jediné. Ať shoří v pekle.

Trochu teatrální, ne?? Fajn, zabalí mu, a pěkně zůstane sama s dítětem, on vysmátej, že tak lacino vyklouzl, potom si v klidu zbouchne další… A tazatelka po porodu, hormony řádí a sama s dítětem na všechno.. Nebo bude mít dítě otčíma, což je někdy k nezaplacení. Musí si to promyslet, jestli to byl úlet - sice hnusnej, ale úlet. Jestli v něm bude mít oporu, jestli to bude dobrej táta a hlavně jestli to tazatelka zvládne překonat. Nejhorší je, že on se přiznal, vylil si dušičku a je ok a ona teď má nervy. Fakt nezávidím, ať se rozhodne jakkoliv, bude to pro ní hrozně těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.5.17 14:51

Alespoň nějaké poučeni pro zakladatelku:
nepouštět chlapa ven s plným pytlem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
22.5.17 14:52

Prostitutka je něco jako čistírna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.5.17 14:54

@drewlet
aspoň doma přestal prudit se sexem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
22.5.17 14:58
@pavld píše:
@drewlet
aspoň doma přestal prudit se sexem :lol:

jj. Horší je nějaká nanynka, která si nechá udělat dítě a pak jsou zbouchnuté 2,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.17 15:04

Tvl, to je hnus. Zakladatelko, drz se :hug: :hug: :hug:

Nikdy jsem nepochopila tohle mysleni nekterych chlapu… Vlezou na prostitutku, kterou ten den mohlo mit x ruznych individui…a nekteri evidentne klidne bez ochrany :poblion: Protoze maji plny pytel nebo se jim chce…asi adrenalinovy sport. Jeste ji za to daji svy tezce vydelany prachy. Klidne nekolikrat. A doma by pritom nesnesli holku, co mela divoky mladi, nedejboze mela vic zarezu nez oni :P :) A jejich zeny doma, i kdyz delaji prvni posledni, pomalu aby se doprosovaly o kazdyho stovaka detem na boty…

Fakt cim dal smutnejsi diskuze tady, jedna lepsi nez druha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
22.5.17 15:07

Hlavně se před porodem zbytečně nestresuj. Není to konec světa. Asi by mi vadilo, že lehl na nějakou prostitku, kdoví co to bylo. Na druhou stranu máš jistotu, že šlo jen o to jedno. Snažil bych se to vyřešit ještě před porodem, aby to dítě mohlo symbolizovat začátek něčeho nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
22.5.17 15:12

@PandaVanda oni to tak neprožívají, prostě mají pnutí lemroucha, tak jdou.
Chlapi jsou jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.17 15:16
@drewlet píše:
Chlapi jsou jednodušší.

Lemroucha, to pobavilo:D Mas pravdu, bohuzel jsou chlapi, co je nic krome jejich pnuti a vse kolem toho, netizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
22.5.17 15:19
@drewlet píše:
Chlapi jsou jednodušší.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.5.17 16:50

Tak holky po dlouhém, hoodne dlouhém přemýšlení a rozvazovani jsem se překonala a ještě to s ním zkusím. Samozřejmě za určitých podmínek, pokud to nepůjde a já mu nezačnu opět alespoň trochu věřit, půjdu od něj. Myslím že jako táta bude skvělej a jako partner doteď byl,.tak snad to půjde ještě slepit. Moc Vám děkuji za rady a názory :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
22.5.17 17:06
@lesleys píše:
Tak holky po dlouhém, hoodne dlouhém přemýšlení a rozvazovani jsem se překonala a ještě to s ním zkusím. Samozřejmě za určitých podmínek, pokud to nepůjde a já mu nezačnu opět alespoň trochu věřit, půjdu od něj. Myslím že jako táta bude skvělej a jako partner doteď byl,.tak snad to půjde ještě slepit. Moc Vám děkuji za rady a názory :hug: :hug:
:potlesk: :palec: dobře děláš. Mysli na sebe a miminko. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.17 18:47

No sex s prostitutkou bych snad za nevěru nepovažoval. Alespoň ne v pravém slova smyslu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.5.17 18:51
@Fofrník píše:
No sex s prostitutkou bych snad za nevěru nepovažoval. Alespoň ne v pravém slova smyslu. 8)

Tak kdyz si zena odskoci parkrat za placenym spolecnikem a jinym sexem ( nejaka zmena ze jo ) neni to nevera?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky