Byl nevěrný s prostitutkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
22.5.17 20:01

@Fofrník to mas pravdu ALE jednorazovy ulet a,,pravidelne,, chozeni do bordelu se take neda srovnavat. Nechci to kvuli zaklatelce nejak rozpitvavat ale jit tal jednou… ulet ale podruhe, treti… to uz ulet neni.

• Citovat
  • Upravit
4263
22.5.17 20:10
@jahuhudka píše:
@Fofrník to mas pravdu ALE jednorazovy ulet a,,pravidelne,, chozeni do bordelu se take neda srovnavat. Nechci to kvuli zaklatelce nejak rozpitvavat ale jit tal jednou… ulet ale podruhe, treti… to uz ulet neni.
@pohledmuze píše:
Ja myslim, ze jakakoliv prozrazena nevera narusi vztah. :think: Proste ten druhej clvoek se nebude uz nikdy divat na toho partnera stejne.

Souhlasím v obou případech. Jen v tom prvním bych to nebral zas za takovou tragédii. Prostě jak jsem tu už někde psal, jsou horší věci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.5.17 20:13

@Fofrník pominu horsi veci mimo partnerstvi.
Co je horsiho nez ztrata duvery v partnerstvi? Protoze pro mne to je top v partnerstvi.

• Citovat
  • Upravit
4263
22.5.17 20:19
@jahuhudka píše:
@Fofrník pominu horsi veci mimo partnerstvi.
Co je horsiho nez ztrata duvery v partnerstvi? Protoze pro mne to je top v partnerstvi.

Rakovina (obdobná nemoc)? Autonehoda (nehoda obecně) se zakončením na vozíku a pod. (popřípadě v base)? Droga (partner popř. dítě)? Našlo by se toho opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.5.17 20:22

@Fofrník ne to za horsi nepovazuji. Nenarusi to partnerstvi. Mam manzela po velmi tezkem infarktu a nas vztah -partnerstvi to nenarusilo. Mozna spise naopak vic si sebe vazime i casu spolu.

• Citovat
  • Upravit
4263
22.5.17 20:37
@jahuhudka píše:
@Fofrník ne to za horsi nepovazuji. Nenarusi to partnerstvi. Mam manzela po velmi tezkem infarktu a nas vztah -partnerstvi to nenarusilo. Mozna spise naopak vic si sebe vazime i casu spolu.

Asi je soběstačný. U ležáka by to asi bylo o poznání horší. Neříkám že by to měl být důvod k rozchodu ( i když to tak často je) ale po pár letech by to asi příliš „nejiskřilo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
22.5.17 20:38
@Fofrník píše:
Rakovina (obdobná nemoc)? Autonehoda (nehoda obecně) se zakončením na vozíku a pod. (popřípadě v base)? Droga (partner popř. dítě)? Našlo by se toho opravdu hodně.

Srovnávat rakovinu, autonehodu ap. s nevěrou, mi přijde padlé na hlavu. to, co popisujete nenaruší důvěru, ale samozřejmě chod rodiny a partnerský život. Pokud to partneři nebo manželé překonají, jsou silnější a s důvěrou to fakt nic nemá dělat. Pletete hrušky s jablkama.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.5.17 20:44

@Fofrník po 20 letech jiskreni neni to nejdulezitejsi. Pro mne to je duvera, opora, partnerstvi, laska. Pro mne to je v dobrem i zlem. Ale to ve zlem neni umyslny cin-nevera. Jako by pretrhl partner pouto mezi nami.

• Citovat
  • Upravit
4263
22.5.17 20:48
@pitbul píše:
Srovnávat rakovinu, autonehodu ap. s nevěrou, mi přijde padlé na hlavu. to, co popisujete nenaruší důvěru, ale samozřejmě chod rodiny a partnerský život. Pokud to partneři nebo manželé překonají, jsou silnější a s důvěrou to fakt nic nemá dělat. Pletete hrušky s jablkama. :roll:

To byla odpověď na otázku : „Coje horšího než ztráta důvěry v partnerství.“ Co je na tom nejasného? Pro mne je rozhodně přijatelnější úlet manželky než její (případná) rakovina. Pro tebe by třeba byla rakovina manžela přijatelnější než jeho jednoráz. poklesek. Každý to máme prostě jinak. :kytka: Já to takhle prostě vidím a padlé na hlavu mi to nepřijde.
Jdu uspat prcky. Mějte se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.17 20:50
@jahuhudka píše:
@Fofrník po 20 letech jiskreni neni to nejdulezitejsi. Pro mne to je duvera, opora, partnerstvi, laska. Pro mne to je v dobrem i zlem. Ale to ve zlem neni umyslny cin-nevera. Jako by pretrhl partner pouto mezi nami.

To ti vymlouvat nebudu. Něco na tom bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.5.17 20:55
@pitbul píše:
Jseš dobrej teoretik, ale zajímala by mě tvoje reakce, kdyby se provalilo, že si přítelkyně užila s placeným společníkem…

Tak lepší je to asi s neplaceným, aspoň se ušetří rodinný rozpočet. A co teprve, kdyby něco přispěl, to by už vlastně bylo pro dobro rodiny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.5.17 20:59
@Fofrník píše:
Rakovina (obdobná nemoc)? Autonehoda (nehoda obecně) se zakončením na vozíku a pod. (popřípadě v base)? Droga (partner popř. dítě)? Našlo by se toho opravdu hodně.

Takový optimismus se nevidí, je třeba vše brát z té lepší stránky :mrgreen:. Třeba když zakopneš na nástupišti a vlak Ti ujede nohu říkat si: to je ještě dobrý, měl jsem štěstí, že mi ti neujelo obě nohy a ruku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
22.5.17 21:30
@Fofrník píše:
No jo no. Každý má tu hranici jinde. Nejlepší je pokud to nemá ani jeden zapotřebí a vystačí si spolu. Tedy nemyslím nuceně ale jaksi přirozeně ze své podstaty. Jen tu tvrdím, že případná nevěra (placený sex nebo jednorázovka) je něco jiného než dlouhodobá nevěra včetně citové vazby. A případné jednorázové „uklouznutí“ není zas tak valká tragédie v dlouhodobém a fungujícím vztahu.(Tak jak to tu prezentuje většina přítomných.) 8) :kytka:

opravdu si to myslíš? Já bohužel ne, vztah který do té doby by byl ok by se jakoukoliv nevěrou zničil, důvěra nulová :?. nedalo by se pokračovat jakoby se nic nestalo :? V tomhle je moje tolerance bohužel nulová :? vztah by to zničilo takže nevím co by bylo horší, nevěrou by se zničilo x let vztahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.5.17 21:56

Jen jsem to tu letmo prošla, ze zvědavosti. A jsem utvrzena v tom, že žádného chlapa už nikdy nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
22.5.17 23:41
@Fofrník píše:
No sex s prostitutkou bych snad za nevěru nepovažoval. Alespoň ne v pravém slova smyslu. 8)

Je to nevěra..jestli horší nebo lepší, záleží asi, jak na to kdo pohlizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria