Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
tvl v manželství jsem to měl podobně, ženská ležela na gauči a já kolem ní jezdil s vysavačem![]()
Ehmmm..brouku, kdy se vezmeme
?
@vonajebohyne píše:
Ehmmm..brouku, kdy se vezmeme![]()
?
myslím to vážně, domácí práce jsem dělal já, kromě kojení
![]()
@ontario7 píše:
myslím to vážně, domácí práce jsem dělal já, kromě kojení![]()
![]()
![]()
To je přece skvěle ![]()
@Venetia píše:
To je přece skvěle
skvělé to je, když to dělají oba spolu a ne jen jeden… ![]()
@ontario7 píše:Často to dělá jen žena a bere se to jako normální
skvělé to je, když to dělají oba spolu a ne jen jeden…
@Inaris píše:
Ona pro Tebe byla ochotná vytrpět těhotenství a porod, a Ty jsi nebyl těch pár měsíců schopen luxovat?
Už nic nepiš, prosím Tě.![]()
Ona prý nebyla tehotna
@Inaris píše:
Ona pro Tebe byla ochotná vytrpět těhotenství a porod, a Ty jsi nebyl těch pár měsíců schopen luxovat?
Už nic nepiš, prosím Tě.![]()
jen pro upřesnění, ona se starala, tak akorát o sebe
nehledě na to, že jsem to dělal normálně několik let a hodně věcí mi z toho zůstalo. Měla jiný koníčky… ![]()
Příspěvek upraven 27.05.17 v 20:00
@Venetia píše: Často to dělá jen žena a bere se to jako normální
já bych tu teď rád něco napsal, ale by jste mě ukamenovaly
tak raději ne ![]()
@ontario7 píše:
já bych tu teď rád něco napsal, ale by jste mě ukamenovaly![]()
tak raději ne
Jen. napiš, dneska to tu jede ![]()
@ontario7
takhle zpětně si říkám že to bylo fajn nic nedělat
ale jinak to bylo peklo. Manžel navíc mě hlídal a sotva viděl že jsem vstala tak kam jdu, takže jsme max mohla na wc
. Ale výsledek stál za to, doktoři že lepší bude ukončení že stejně potratím no a nakonec jsem to vyležela
, manžel říkal že tohle dělat pořád tak to nedá, takhle věděl že musí a říkal že to bylo to nejmenší co mohl udělat ale měl toho dost
![]()
@Venetia píše:
Jen. napiš, dneska to tu jede
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak.
Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně
Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl. ![]()
@Markéta80 píše:
@ontario7![]()
takhle zpětně si říkám že to bylo fajn nic nedělat
ale jinak to bylo peklo. Manžel navíc mě hlídal a sotva viděl že jsem vstala tak kam jdu, takže jsme max mohla na wc
. Ale výsledek stál za to, doktoři že lepší bude ukončení že stejně potratím no a nakonec jsem to vyležela
, manžel říkal že tohle dělat pořád tak to nedá, takhle věděl že musí a říkal že to bylo to nejmenší co mohl udělat ale měl toho dost
![]()
to je jako z Postřižin ![]()
@ontario7 píše:
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak.Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně
![]()
Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl.
Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav
.
@vonajebohyne píše:
Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav.
co by jsi honila ve vaně?
jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální
já žehlím poctivě
![]()
@ontario7 píše:
co by jsi honila ve vaně?![]()
jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální
já žehlím poctivě
![]()
Honila bych tam dobrou naladu, abys ty pak nemusel honit ![]()