Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Jen. napiš, dneska to tu jede
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak.
Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně
Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl. ![]()
@Markéta80 píše:
@ontario7![]()
takhle zpětně si říkám že to bylo fajn nic nedělat
ale jinak to bylo peklo. Manžel navíc mě hlídal a sotva viděl že jsem vstala tak kam jdu, takže jsme max mohla na wc
. Ale výsledek stál za to, doktoři že lepší bude ukončení že stejně potratím no a nakonec jsem to vyležela
, manžel říkal že tohle dělat pořád tak to nedá, takhle věděl že musí a říkal že to bylo to nejmenší co mohl udělat ale měl toho dost
![]()
to je jako z Postřižin ![]()
@ontario7 píše:
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak.Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně
![]()
Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl.
Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav
.
@vonajebohyne píše:
Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav.
co by jsi honila ve vaně?
jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální
já žehlím poctivě
![]()
@ontario7 píše:
co by jsi honila ve vaně?![]()
jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální
já žehlím poctivě
![]()
Honila bych tam dobrou naladu, abys ty pak nemusel honit ![]()
@ontario7
ale bylo to na nic, jen ležet, přemýšlet co se vše může stát a jakmile jsme jen otevřela dveře tak už jsem slyšela kam jdeš, máš telefon tak stačí prozvonit
![]()
@vonajebohyne píše:
Honila bych tam dobrou naladu, abys ty pak nemusel honit
tak honí se většinou z nedostatku sexu a milování a ventilace,…
prej dobrou náladu
někdo i přesto na to není, tak to je. Každýmu to přináší něco jinýho.
![]()
@Markéta80 píše:
@ontario7![]()
ale bylo to na nic, jen ležet, přemýšlet co se vše může stát a jakmile jsme jen otevřela dveře tak už jsem slyšela kam jdeš, máš telefon tak stačí prozvonit
![]()
jsi ho prozváněla tisíckrát denně, že? jestli to opravdu funguje ![]()
@Inaris píše:
Ona pro Tebe byla ochotná vytrpět těhotenství a porod, a Ty jsi nebyl těch pár měsíců schopen luxovat?
Už nic nepiš, prosím Tě.![]()
Taková sebestřednost. Máš potuchy jak je to pro chlapa bolestivé když se dělá miminko???!!!
![]()
@Inaris píše:
Víc, než kdy má vyluxovat obývák?
Je to horší než porod.
![]()
@Fofrník píše:
Je to horší než porod.![]()
mno zažila jsem oboje a nemůžu říct, že by to bylo srovnatelné ![]()
@ontario7
ne je chytrý a věnoval mě svůj noťas a docela ten čas utekl
![]()
@Markéta80 píše:
@ontario7![]()
ne je chytrý a věnoval mě svůj noťas a docela ten čas utekl
![]()
myslím, že bych ti dal i své hodinky
![]()
@ontario7
já se prostě nudila jenže jsem věděla že musím ležet
, od 7 tt do 22tt jsem musela jen ležet, pak už jsem dost času trávila v kuchyni ale na židli
a manžel říkal že se alespoň cítí potřebný + ještě venčil psa
![]()
@ontario7 píše:
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak.Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně
![]()
Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl.
To souhlasím