Byl nevěrný s prostitutkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
27.5.17 20:08
@Venetia píše:
Jen. napiš, dneska to tu jede :mrgreen:

tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak. ;) Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně :mrgreen: :mrgreen: Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 20:10
@Markéta80 píše:
@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: takhle zpětně si říkám že to bylo fajn nic nedělat :mrgreen: ale jinak to bylo peklo. Manžel navíc mě hlídal a sotva viděl že jsem vstala tak kam jdu, takže jsme max mohla na wc :jazyk:. Ale výsledek stál za to, doktoři že lepší bude ukončení že stejně potratím no a nakonec jsem to vyležela :mrgreen:, manžel říkal že tohle dělat pořád tak to nedá, takhle věděl že musí a říkal že to bylo to nejmenší co mohl udělat ale měl toho dost :mrgreen: :mrgreen:

to je jako z Postřižin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
27.5.17 20:11
@ontario7 píše:
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak. ;) Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně :mrgreen: :mrgreen: Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl. ;)

Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 20:16
@vonajebohyne píše:
Uplne souhlasim!
Rozhodne bych radeji honila ve vane, delala si vlasy, pak bys mi mohl prinest veceri a ja bych nasledne velkoryse primhourila ocko, kdyby bylo treba vyzehleno ne uplne dle mych predstav :mrgreen:.

co by jsi honila ve vaně? :mrgreen: :mrgreen: jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální :lol: já žehlím poctivě :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
27.5.17 20:23
@ontario7 píše:
co by jsi honila ve vaně? :mrgreen: :mrgreen: jinak ten zbytek je naprosto pro mě normální :lol: já žehlím poctivě :roll: :oops:

Honila bych tam dobrou naladu, abys ty pak nemusel honit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
27.5.17 20:24

@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: ale bylo to na nic, jen ležet, přemýšlet co se vše může stát a jakmile jsme jen otevřela dveře tak už jsem slyšela kam jdeš, máš telefon tak stačí prozvonit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 20:33
@vonajebohyne píše:
Honila bych tam dobrou naladu, abys ty pak nemusel honit :mrgreen:

tak honí se většinou z nedostatku sexu a milování a ventilace,… :mrgreen: prej dobrou náladu :mrgreen: někdo i přesto na to není, tak to je. Každýmu to přináší něco jinýho. :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 20:34
@Markéta80 píše:
@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: ale bylo to na nic, jen ležet, přemýšlet co se vše může stát a jakmile jsme jen otevřela dveře tak už jsem slyšela kam jdeš, máš telefon tak stačí prozvonit :mrgreen: :mrgreen:

jsi ho prozváněla tisíckrát denně, že? jestli to opravdu funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.5.17 20:54
@Inaris píše:
Ona pro Tebe byla ochotná vytrpět těhotenství a porod, a Ty jsi nebyl těch pár měsíců schopen luxovat?
Už nic nepiš, prosím Tě. :D :cert:

Taková sebestřednost. Máš potuchy jak je to pro chlapa bolestivé když se dělá miminko???!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.5.17 21:14
@Inaris píše:
Víc, než kdy má vyluxovat obývák? :D

Je to horší než porod. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.5.17 21:31
@Fofrník píše:
Je to horší než porod. :mrgreen: :mrgreen:

mno zažila jsem oboje a nemůžu říct, že by to bylo srovnatelné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
27.5.17 22:52

@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: ne je chytrý a věnoval mě svůj noťas a docela ten čas utekl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 22:55
@Markéta80 píše:
@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: ne je chytrý a věnoval mě svůj noťas a docela ten čas utekl :mrgreen: :mrgreen:

myslím, že bych ti dal i své hodinky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
27.5.17 23:03

@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: já se prostě nudila jenže jsem věděla že musím ležet :jazyk:, od 7 tt do 22tt jsem musela jen ležet, pak už jsem dost času trávila v kuchyni ale na židli :lol: a manžel říkal že se alespoň cítí potřebný + ještě venčil psa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
27.5.17 23:19
@ontario7 píše:
tak já nevím, ale vždy jsem pro vztah, kde jsou si dva rovni a neuznávám ženský a chlapský práce. Pokud to není třeba jako zatloukání hřebíků a tak. ;) Nechápu názory, že ženská má vařit a chlap si ho honit v dílně :mrgreen: :mrgreen: Nikdy jsem pro takový rozložení sil nebyl a příjde mi to dětinský, když si ten chlap třeba nepodá ani solničku u stolu, bez své „manželky“…to byl jen příklad, co jsem třeba viděl. ;)

To souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria