Byl nevěrný s prostitutkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
21.5.17 21:02

@Freya10 děti nemáme, teď máme na cestě první. @truelly planovane úplně ne, ale nechávali jsme to na osudu.Ale na malou se těší, pořád něco nakupuje, zajímá se o vše. Byl se mnou u doktora, všechny fotky z utz si poctivě schovává. :hug: tak já nevím, chci mmu odpustit, ale ta důvěra je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
21.5.17 21:20

Anonymní autorko deníčku. To dítě se má narodit nebo narodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 21:29
@dlouha píše:
@ontario7 neber mi iluze :P

ne neberu, já nevidím černě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 21:31
@truelly píše:
Pro hodně lidí ne.

dokud se něco nestane, ale tím nechci říct, že to není to opravdový :kytka: Nevěra začíná právě tím podpisem, to si zapamatuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 21:36
@Anonymní píše:
Manžel mě podvedl s o 13let mladší než je ona sám, slečnu přivedl do jiného stavu… Popsala jsem i deníček. Teprve vyjde.Odpustila jsem tu to. Bylo to těžký sakra těžký. Ale diky psycholožce jsme přišli na chyby a napravilo se to.
Otázka je, zda šlo opravdu o „profesionální“ prostitutku nebo o známou. Každopádně, nechci ho omlouvat ale chlap prostě ten sex potřebuje, je to hnusný takto psát ale bohužel jsou takový. Možná u něj šlo opravdu jen o skrat, chvilkove zakolísáni. Jestli doposud bylo vše v pořádku, tak si spolu šedněte a promluvte se. Nebo zajděte k psychologovi. Tyhle schůzky nejsou placený a pomůže ti to vyrovnat se s tím a taky zjistíte proč to došlo tam kam to došlo.
Podívej, u nás to bylo zlé. Ale zustali jsme spolu. Odpustila jsem mu a nyní nám je lip jak kdy jindy.

já jsem osobně nikdy nikoho nepodvel, ale myslím si, že pokud jde o fyzično, tak je to uplně něco jiný, než když se někdo zamiluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
21.5.17 21:39

Já si MYSLÍM, že bych jednorázovou nevěru (i když to bylo 3×, tak toto za jednorázovou považuju) dokázala odpustit… nebo se snažila odpustit? Nevím, jak to nazvat. Ale popravdě nevím, neřešila jsem, MYSLÍM si to.
Co dál? Zeptat se, co ho lákalo. Proč to udělal. Třeba má choutky, které se stydí říct.
Je to od něj hnusné, zvlášť když jsi těhotná. Třeba jen zpanikařil. Dítě je závazek a je podle mě jedno, jestli v manželství nebo bez a lekl, že už nikdy žádná jiná nebude…
Ale je to jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Já bych chlapa nedokázala vyhodit ze dne na den (nebo okamžitě odejít) ani jako svobodná, natož s dítětem/dětmi. Nějaký čas jste spolu, budujete vztah, prožíváte krásné chvilky i problémy. Nedá se to jen tak zahodit i když jeden ze vztahu udělá průser… toť můj názor.
A přeji ti, ať už to vyřešíš jakkoliv, ať jsi ty i miminko v pohodě a pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.5.17 21:43

@Inaris
Já myslím, že by to zakladatelka neměla rozpitvávat už ani tady. Je před porodem a nebylo by moudré manžela za této situace opouštět. Soustředila bych se na dítě, věci kolem něj. A později kdyby bylo potřeba tak pohovořit s psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.5.17 21:44
@Inaris píše:
Já bych to měsíc před porodem zakladatelky nerozpitvávala. S ohledem na ni.

právě kvůli miminku bych trvala na testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 21:46
@Inaris píše:
Blázníš? Neznáš nikoho ani za dvacet let. Nikdo nejde ve stejné lajně celý život a někdo nemá takovou mimiku a chování, abys u něho něco lehce poznal.

a ještě se tomu směje, že příjde ze sexu od milenky a doma nikdo nic nepozna :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 21:59
@Inaris píše: … povahy jsou různé. A nejsmutněji působí někdo, kdo se domnívá, že na to vyzrál…
@Inaris píše: … povahy jsou různé. A nejsmutněji působí někdo, kdo se domnívá, že na to vyzrál…

tak mi na to bylo řečeno, že se rozvádět nechtějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 22:01
@Aries6 píše:
Já si MYSLÍM, že bych jednorázovou nevěru (i když to bylo 3×, tak toto za jednorázovou považuju) dokázala odpustit… nebo se snažila odpustit? Nevím, jak to nazvat. Ale popravdě nevím, neřešila jsem, MYSLÍM si to.
Co dál? Zeptat se, co ho lákalo. Proč to udělal. Třeba má choutky, které se stydí říct.
Je to od něj hnusné, zvlášť když jsi těhotná. Třeba jen zpanikařil. Dítě je závazek a je podle mě jedno, jestli v manželství nebo bez a lekl, že už nikdy žádná jiná nebude…
Ale je to jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Já bych chlapa nedokázala vyhodit ze dne na den (nebo okamžitě odejít) ani jako svobodná, natož s dítětem/dětmi. Nějaký čas jste spolu, budujete vztah, prožíváte krásné chvilky i problémy. Nedá se to jen tak zahodit i když jeden ze vztahu udělá průser… toť můj názor.
A přeji ti, ať už to vyřešíš jakkoliv, ať jsi ty i miminko v pohodě a pořádku.

dítě je závazek k čemu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 22:02
@Inaris píše:
na co?

prostě si chtějí jen odskočit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.5.17 22:09

ale on na to chlap většinou opravdu vyzrál a pokud nedostane opravdu lekci a jasné mantinely, že takhle prostě ne a neuvědomí si tak, co mohl nebo může ztratit, tak příště bude nevěrný zas..jednou to prošlo, partnerka je chápavá, odpustí mi i příště…omlouvat a brát chlapa téměř jako nesvéprávné dítě, který když přijde chuť nebo nějaká nespokojenost, tak vlastně je celkem přirozené že neudrží kalhoty, to snad musí ponižovat i toho chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 22:17
@Inaris píše:
A chtějí taky oba vědět, že si odskočili?

všichni mají relativně spořádaný rodiny, tak nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.17 22:19
@teerax píše:
ale on na to chlap většinou opravdu vyzrál a pokud nedostane opravdu lekci a jasné mantinely, že takhle prostě ne a neuvědomí si tak, co mohl nebo může ztratit, tak příště bude nevěrný zas..jednou to prošlo, partnerka je chápavá, odpustí mi i příště…omlouvat a brát chlapa téměř jako nesvéprávné dítě, který když přijde chuť nebo nějaká nespokojenost, tak vlastně je celkem přirozené že neudrží kalhoty, to snad musí ponižovat i toho chlapa…

to je celkem nesmysl, co jsi napsala, jelikož tak se chovají i ženský, tak bud laskavě objektivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí