Byl to samovolný potrat?

14
7.7.15 09:41

Byl to samovolný potrat?

Ahoj, minulý týden jsem byla v 6. tt a ve středu jsem začala krvácet + menstruační bolesti. Ty trvaly 2 dny, krvácení 3 dny. Doktor na UZ viděl těhotenství a dutinku, nicméně se mu to nejevilo příznivě. Říkal, že je možné, že se to udrží, ale ať si nedělám moc naděje. Já myslím, že jsem potratila, vyšel ze mě asi 1 cm jakési tkáně, mohl to být zárodek? Jinak nic, žádné kusy sliznice, jak všude čtu. Prostě 3 dny krvácení a pak to ustalo. Zítra jdu na UZ, tak snad bude děloha čistá a nebudu muset na revizi. Dá se revize popř. odmítnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anro
7.7.15 09:46

Nedávala jsi to samé nedávno?

• Citovat
  • Upravit
14
7.7.15 09:52

@Anro Ano, teď mě spíše zajímá, jestli je možné, že se vyloučilo vše, i když jsem měla normální menstruaci, ještě k tomu kratší a zda je možné popř. odmítnout revizi? Bylo to moje první těhotenství, tak nad tím dost přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.7.15 09:53

Proč se ptáš pořád dokola?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.15 09:57

Jela jsem ke svému doktoru… Řekl, že to nevypadá dobře, ale může se to uchytit. Takže vlastně nevím nic…@Envie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
7.7.15 10:01
@Labakan píše:
@Anro Ano, teď mě spíše zajímá, jestli je možné, že se vyloučilo vše, i když jsem měla normální menstruaci, ještě k tomu kratší a zda je možné popř. odmítnout revizi? Bylo to moje první těhotenství, tak nad tím dost přemýšlím…

Tak jsi měla zadat jinou otázku, ne?

• Citovat
  • Upravit
14
7.7.15 10:09

Nevím, proč do toho tak šťouráte, já se ptám celkem jasně na konci toho krátkého odstavce… Mám tu celkem asi 11 příspěvků, z toho asi 3 témata?, takže o nějakým spamu nemůže být řeč, tak co vám vadí? Nemám nikoho, kdo by mi mohl poradit, mé kamarádky buď děti nemají nebo mají, ale nezažily si potrat…
Je tu pár věcí, kterým nerozumím a chtěla bych je objasnit… Proto jsem zde na fóru. Ale koukám, že tu jsem asi naposledy… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.7.15 10:12

Asi v 6tydnu jsem zacala krvácet a spinit.
Pote masivní krvácení odesel ze me obrovsky kus tkane fakt velky myslela jsem si ze je po. Jeka jsem na utz a srdicko bilo.
Lezela jsem opakovaně v nemocnici pro opětovné zhoršení měla jsem hematom. Ale vzdy jsem jela na pohotovost.
Takhle jsem to mela asi do 16tydne.
A V 33 týdnu se nám narodila holcicka. Pric si po tom krvácení nejala na pohotovost.
Sanci na udržení jsrm měla. 50:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.7.15 10:12
@Labakan píše:
Nevím, proč do toho tak šťouráte, já se ptám celkem jasně na konci toho krátkého odstavce… Mám tu celkem asi 11 příspěvků, z toho asi 3 témata?, takže o nějakým spamu nemůže být řeč, tak co vám vadí? Nemám nikoho, kdo by mi mohl poradit, mé kamarádky buď děti nemají nebo mají, ale nezažily si potrat…
Je tu pár věcí, kterým nerozumím a chtěla bych je objasnit… Proto jsem zde na fóru. Ale koukám, že tu jsem asi naposledy… :/

Ale na tohle proboha přece rada není :zed: :zed:
Bud to odešlo všechno a na revizi nemusíš, nebo to odešlo jen částečně a na revizi musíš a nebo to neodešlo vůbec a seš pořád dál těhotná. Já vůbec nechápu co chceš jako slyšet?? Možný je všechno… a revizi odmítne snad jen primitiv :roll: Je to zákrok, který trvá 10 minut v narkóze a po dvou hodinách jdeš domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.15 10:20

@luciekal To je krásné… Já tam jela hned, jak jsem to zjistila, ale doktor mi na udržení nic nedal. Šla jsem normálně do práce.

@Kikuška90 Šlo mi o to, že jak všude čtu ta fóra a diskuze, že hodně ženských se vyjádřilo v tom smyslu, že by na revizi nešly, že tělo si poradí samo. Tak nevím, po revizi hrozí i poranění dělohy, navíc to šestinedělí - my jedeme na vodu a pak k moři, takže se bojím tohohle. Samozřejmě že když to bude nutné, tak ji podstoupím. Ale pokud třeba ne? Hodně lékařů právě prý ani moc nečeká a hned posílá na revizi, přitom by si s tím prý tělo samo poradilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.7.15 10:24

@Labakan A podle čeho chceš poznat jestli je to nutné nebo ne? 8o 8o Jasně, že posílají hned, protože nehodlají riskovat zánět dělohy, protože čím déle čekáš tím větší máš šanci k tomu zánětu. A nevím o jakém šestinedělí mluvíš :think: Po revizi v 6tt?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
7.7.15 10:30
@Labakan píše:
@luciekal To je krásné… Já tam jela hned, jak jsem to zjistila, ale doktor mi na udržení nic nedal. Šla jsem normálně do práce.@Kikuška90 Šlo mi o to, že jak všude čtu ta fóra a diskuze, že hodně ženských se vyjádřilo v tom smyslu, že by na revizi nešly, že tělo si poradí samo. Tak nevím, po revizi hrozí i poranění dělohy, navíc to šestinedělí - my jedeme na vodu a pak k moři, takže se bojím tohohle. Samozřejmě že když to bude nutné, tak ji podstoupím. Ale pokud třeba ne? Hodně lékařů právě prý ani moc nečeká a hned posílá na revizi, přitom by si s tím prý tělo samo poradilo…

Ano, tělo si někdy poradí samo, ale to snad musí posoudit doktor, ne?

• Citovat
  • Upravit
5826
7.7.15 18:25
@Labakan píše:
Je tu pár věcí, kterým nerozumím a chtěla bych je objasnit… Proto jsem zde na fóru. Ale koukám, že tu jsem asi naposledy… :/

Stačí ale založit jednu diskuzi a probírat to v té jedné, když je to všechno na stejné téma. Pak jsou tu desítky, stovky úplně zbytečných diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.15 12:57

Ráda bych využila této diskuze a zeptala se na vaší zkušenost… V sobotu jsem měla dostat MS, místo toho jsem velice slabě špinila, no přislo mi to celé nějaké divné. Tak jsem si v úterý udělala test a vyšel slabě pozitivní, na obrázku dole. Jenže jsem včera večer začala krvácet, nic hrozného…u mě taková klasická MS. Nedalo mi to a test jsem si udělala dnes znovu, nahoře sněhově bílý.

Mám to brát jako samovolný potrat nebo je nějaká šance ještě? Všude čtu jaké je krvácení velké u potratu a to já právě nemám, ale zase test vyšel dneska negativní. K doktorovi se chystám až v pondělí, mám vůbec ještě testy zkoušet? Dík moc…

• Citovat
  • Upravit
19198
8.7.15 13:05

Netestuj mamatestem, kup si kdyžtak jiný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty