Bývalá mladoboleslavská dětská nemocnice

Anonymní
27.10.21 11:11

Bývalá mladoboleslavská dětská nemocnice

Krásný dobrý den
Vím, že toto téma sem asi nepatří, ale tak nějak mi to nedalo. Máte tu některá zkušenosti s bývalou Mladoboleslavskou dětskou nemocnicí? Před lety jsem tam měla dceru byla tam cca 7 dní, zkušenost hrozná, dcera mi do teď vyčítá že jsem ji tam tenkrát nechala. Když jsem tam. Volala nebo šla za dcerou na návštěvu, personál byl nepříjemný, arogantní a dcera mi brečela že chce domů. Pokud jste v této nemocnici měli děti, jaké jsou Vaše zkušenosti s touto nemocnicí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
27.10.21 12:13
@Anonymní píše:
Krásný dobrý den
Vím, že toto téma sem asi nepatří, ale tak nějak mi to nedalo. Máte tu některá zkušenosti s bývalou Mladoboleslavskou dětskou nemocnicí? Před lety jsem tam měla dceru byla tam cca 7 dní, zkušenost hrozná, dcera mi do teď vyčítá že jsem ji tam tenkrát nechala. Když jsem tam. Volala nebo šla za dcerou na návštěvu, personál byl nepříjemný, arogantní a dcera mi brečela že chce domů. Pokud jste v této nemocnici měli děti, jaké jsou Vaše zkušenosti s touto nemocnicí?

Byla jsem tam jako dítě asi 14 dní se zápalem plic. Pamatuju si návštěvy pod okny, osobně se snad mohlo přijít jen moc málo.

Byla jsem tam jednou za neteří a nepřišlo mi, že by byl personál arogantní. Ale neteř tam byla asi jen týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.21 12:19

Já, ač boleslavanda, s dětskou nemocnicí naštěstí zkušenost nemám. Ale myslím si, že trauma dcery pramení hlavně z toho, že tam musela být sama. Dnes už je naštěstí ve většině případů normální, že rodič u dítěte zústává 24/7. Kderu bych vzala na kineziologii, třeba ji pomůžou si to trauma z dětství vyřešit.

• Citovat
  • Upravit
3907
27.10.21 16:45

V dobách, kdy byly deti v nemocnici samy, byste asi měli podobnou zkušenost odkudkoli. Já jsem byla v devadesatkach sama týden v Mostě a taky nic moc. Tehdy to prostě jinak nešlo, v nemocnici být asi musela, není všechny v životě príma :nevim: Dcera (nevím, jak je teď stará) ti těžko může něco vyčítat, co jsi asi jako měla dělat?

Dneska to už funguje naštěstí dost jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí