Čaje a kamínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2172
21.5.07 21:57

KatyK mě předběhla :D . S potravními moly taky periodicky válčím, jediné, co se mi osvědčilo, bylo všechno probrat a cokoli podezřelého vyhodit. Pak je zas dva tři měsíce klid. Jen nevím, jak to ty potvory dělají, pravidelně, když se vrátím z dovolené, a to sebekratší, tak pařejí ve skříni jak o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
21.5.07 22:34

Holky, taky jsem s nimi kdysi dost neúspěšně bojovala. Nakonec pomohlo to, že vše „sypké“ přesýpám do uzavřených sklenic a od té doby mám klid. Jinak je prý odpuzuje černý pepř (kuličky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.5.07 18:13

Bluesky , omlouvám se za tip s teatrea, ale nám to pomohlo :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
22.5.07 23:09
Fen-fire píše:
Bluesky , omlouvám se za tip s teatrea, ale nám to pomohlo
Za co se omlouváš, my máme prostě vytrénované mravence… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.5.07 17:13

Při svém zkoumání, co je dobré a co špatné proti alergii jsem našla zajímavou věc. Dočetla jsem se, že proti alergii je dobré pít maté. Máte nějaké zkušenosti ? 8) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
27.5.07 17:31

Fen-fire , maté mám doma, ale moc ho nepiju… a když, tak hodně slabounké. Ale třeba studené maté s citronovou trávou je v parných letních dnech osvěžující :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.5.07 13:44

Dneska mi došel balíček ze Slunečního kamene, takže vás musím trošku navnadit :wink: :lol:

http://www.slunecnikamen.cz/…531_obr1.jpg /> http://www.slunecnikamen.cz/…100_9916.jpg /> http://www.slunecnikamen.cz/…859_obr1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
29.5.07 22:06

Fen-Fire , kráááása! :D

Maté piju ráda, dřív i dost silné, teď s mimísem se krotím, nevím jak na alergii, dost o tom pochybuji, proč by nám na alergii mělo pomáhat něco, co ani není z našeho podnebného pásma, nicméně na přepapanej žaludek je fakt dobré. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
29.5.07 23:49
Fen-fire píše:
Dneska mi došel balíček ze Slunečního kamene, takže vás musím trošku navnadit :wink: :lol:
Mně se móóc líbí i ty kamínky z prvního obrázku…
Fazole , maté má kofein?? Mám sice plnou skříň čajíčků, ale maté jsem snad nikdá nepila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
29.5.07 23:55

Bluesky , maté obsahuje kofein - asi jako černá káva.

Jinak pro ty, co mají jako já rádi i dřevěné valounky : http://www.eben.cz/catalog.php Mají i spoustu jiných, moc hezkých věcí :wink: a cenově se mi zdají v pohodě, prodávají přes Vltava stores, takže si to lze vyzvednout v Praze i v Brně bez poštovného :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.5.07 10:13

Tak tak, mělo by povzbuzovat, no, na mě to nefunguje, ale piju ho ráda. Nejlepší je úplně obyčejné, neovoněné, bo je hořké, ty nasládlé druhy (rancho, gaucho a jak tomu říkají) nemusím.

Jééé, na těch dřevíčkách mají zvonkohru!!! Sháním totiž úplně obyčejnou kovovou zvonkohru bez obrázků, znaků, delfínků a jiných dekadentních 3,14čovinek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
30.5.07 11:51

Holky, musím se omluvit, už to vyzvednutí v Praze a v Brně nejde 8O :( (loni ještě jo…). Asi se nějak trhli, mají i nové stránky a už jsou jen Vltava2000. Leda jim třeba napsat, do kterých obchodů to dodávají.
Jinak ta zvonkohra je hezká, kámoška ji má, ale nemá tak hezký zvuk jako kovové a asi ani jako bambusové. Ale zase se na ni dá malovat temperkama, kámoška ráda maluje a celou si ji ozdobila africkými motivy :wink:

Fazole píše:
3,14čovinek
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
30.5.07 12:32
Fazole píše:
3,14čovinek

Přiznávám se, že chvíli mi trvalo, než mi došlo jaký čovinky má Fazole na mysli :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
30.5.07 12:41

No já jsem se taky zapotila !!!!!! A to jsem ze školy fakt jenom táááákhle malou chvilku !!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
30.5.07 16:00

Tak mě napadlo, jestli by se tady neuživila nějaká diskuze na téma kamínky . Myslím jaké máte rády, jaké a jak používáte, léčebné účinky kamínků a tak podobně. Co vy na to ? :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová