Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminy poraďte, tápu nad kočárkem CAM elegant family 2013 s kamínky, je nádherný, problém je, že jsem ho neviděla naživo, neosahala si ho. Bohužel nikde v Brně na prodejně ho nemají vystavený, je jen na objednávku.
http://www.babycar.cz/…-family-2013
Nemáte ho některá, jaké máte zkušenosti??? Ráda bych viděla aspoň reálnou fotku. Jsem malá, mám 164cm, tak bych chtěla nějaký lehký, malý, dobře ovladatelný kočárek, nižší. Ještě přemýšlím o bebe beni 4runner, co myslíte?
díky za info ![]()
@carisima
Kupovala jsem kocarek z Camu ve Fun Baby - nemeli na prodejne, ale nechali preposlat z jine prodejny. Tak je zkus.
Jinak ja mam Cam Pulsar Siderale a je naprosto uzasny, krasny, dobre se s nim jezdi. AKorat ma blbe kolecka. Ten tvuj ma jiny tup kolecek, takze ten problem odpada.
@carisima ja jsem mala 160cm a naprosto mi vyhovuje concord fusion, je lehky a super manipulovatelny
slozit se da taky pekne.
Cam ma super hlubokou korbu, prostornou. Podvozku bych se bala, mam Cam cortinu na nafukovackach a stejne to trese jak blazen.
@Ali-Ali píše:
@carisima
Kupovala jsem kocarek z Camu ve Fun Baby - nemeli na prodejne, ale nechali preposlat z jine prodejny. Tak je zkus.
Jinak ja mam Cam Pulsar Siderale a je naprosto uzasny, krasny, dobre se s nim jezdi. AKorat ma blbe kolecka. Ten tvuj ma jiny tup kolecek, takze ten problem odpada.
Děkuji moc za info. zkusím hned fun baby…mně jde hlavně o to, aby nebyl mohutný…
Ahoj holky, je nádherný a perfektní, u první jsem měla velkou iglesinu odpruženou, velká kola košík dole kovovy a super, v lese v zimě, ale do města a nákup nebo jen návštěvustrašně nepraktické na nošení a do auta a tak jsem si koupila dvojkombinaci golfky, uplně stejné jako je tenhle, bože uplná spokojenost do terenu terenák a do města tenhle a ted přemyšlím, že ho musím sehnat za každou cenu, ale protože stále mám iglesinu, nechci kupovat nový, neviděla jste některá nebo nemáte ještě některá doma nebo na prodej???
![]()
ještě teda přemýšlím jak je vysoký, já mám nad 170cm a přítel 2 metry tak doufám, že má korbičku dostatečně vysoko moc děkuju za jakoukoliv radu, termín máme až 2. května tak času dost ještě,…
Mějte se krásně!!!
Ahojky holky Elegantky…tak prodávám tento krásný kočárek v čupr stavu, fotky na vyžádání. Po jednom dítěti, zakoupený v roce 2013,trojkombinace, přebalovací taška. Už moc nepoužíváme jsme v golfce, a potřebujeme prodat, stěhujeme se do domku, potřeba koupit spoustu věcí do domu
tak se penízky hodí. Je fakt krásnýýýýýýý
Ahoj, chci se zeptat ohledně toho kočárku, jestli je někde poškozený, je ještě v záruce? A preferujete osobní předání nebo i poštu?
@Badblond píše:
@carisimaAhoj, chci se zeptat ohledně toho kočárku, jestli je někde poškozený, je ještě v záruce? A preferujete osobní předání nebo i poštu?
Není nikde poškozený, měl by být ještě v záruce, prozatim ale nemám doklad, nebot jsme odstehovani, vse po krabicich…a myslim, ze lepsi si je ho osahat, dnes se má někdo přijet podivat…odkud jste vy?
Ahoj holky, tak jsme taky presli na sportak na inline a běh:-) a svůj krásný cam elegant prodávám. Je stále v záruce, jako nový. Kouknete na můj bazar nebo pište a já vše potřebné zodpovim. Při rychlém jednání poskytnu slevu. Potřebujeme uvolnit doma misto:-)
@Badblond píše:
@carisima
Omlouvám se, budu mít nový v akci…
v poho, přeji Vám to…at jste s ním spokojena
@carisima
Děkuju, jedinou nevýhodu vidím kola, ale nejsem v lokalitě kde by byly rozbité chodníky, takže snad i ve sněhu to zvládneme ![]()
@Badblond píše:
@carisima
Děkuju, jedinou nevýhodu vidím kola, ale nejsem v lokalitě kde by byly rozbité chodníky, takže snad i ve sněhu to zvládneme
Určitě, my jsme to take zvladli ![]()