Cam elegant family 2013

27
16.1.13 11:48

cam elegant family 2013

Ahojky maminy poraďte, tápu nad kočárkem CAM elegant family 2013 s kamínky, je nádherný, problém je, že jsem ho neviděla naživo, neosahala si ho. Bohužel nikde v Brně na prodejně ho nemají vystavený, je jen na objednávku.

http://www.babycar.cz/…-family-2013

Nemáte ho některá, jaké máte zkušenosti??? Ráda bych viděla aspoň reálnou fotku. Jsem malá, mám 164cm, tak bych chtěla nějaký lehký, malý, dobře ovladatelný kočárek, nižší. Ještě přemýšlím o bebe beni 4runner, co myslíte?

díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.1.13 12:01

@carisima
Kupovala jsem kocarek z Camu ve Fun Baby - nemeli na prodejne, ale nechali preposlat z jine prodejny. Tak je zkus.
Jinak ja mam Cam Pulsar Siderale a je naprosto uzasny, krasny, dobre se s nim jezdi. AKorat ma blbe kolecka. Ten tvuj ma jiny tup kolecek, takze ten problem odpada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
16.1.13 12:14

@carisima ja jsem mala 160cm a naprosto mi vyhovuje concord fusion, je lehky a super manipulovatelny :palec: slozit se da taky pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.1.13 12:20

Cam ma super hlubokou korbu, prostornou. Podvozku bych se bala, mam Cam cortinu na nafukovackach a stejne to trese jak blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.13 12:26
@Ali-Ali píše:
@carisima
Kupovala jsem kocarek z Camu ve Fun Baby - nemeli na prodejne, ale nechali preposlat z jine prodejny. Tak je zkus.
Jinak ja mam Cam Pulsar Siderale a je naprosto uzasny, krasny, dobre se s nim jezdi. AKorat ma blbe kolecka. Ten tvuj ma jiny tup kolecek, takze ten problem odpada.

Děkuji moc za info. zkusím hned fun baby…mně jde hlavně o to, aby nebyl mohutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.1.14 10:31

Ahoj holky, je nádherný a perfektní, u první jsem měla velkou iglesinu odpruženou, velká kola košík dole kovovy a super, v lese v zimě, ale do města a nákup nebo jen návštěvustrašně nepraktické na nošení a do auta a tak jsem si koupila dvojkombinaci golfky, uplně stejné jako je tenhle, bože uplná spokojenost do terenu terenák a do města tenhle a ted přemyšlím, že ho musím sehnat za každou cenu, ale protože stále mám iglesinu, nechci kupovat nový, neviděla jste některá nebo nemáte ještě některá doma nebo na prodej??? :D :D :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
ještě teda přemýšlím jak je vysoký, já mám nad 170cm a přítel 2 metry tak doufám, že má korbičku dostatečně vysoko moc děkuju za jakoukoliv radu, termín máme až 2. května tak času dost ještě,…

Mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.7.14 12:19

Ahojky holky Elegantky…tak prodávám tento krásný kočárek v čupr stavu, fotky na vyžádání. Po jednom dítěti, zakoupený v roce 2013,trojkombinace, přebalovací taška. Už moc nepoužíváme jsme v golfce, a potřebujeme prodat, stěhujeme se do domku, potřeba koupit spoustu věcí do domu :-) tak se penízky hodí. Je fakt krásnýýýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.14 11:40

@carisima

Ahoj, chci se zeptat ohledně toho kočárku, jestli je někde poškozený, je ještě v záruce? A preferujete osobní předání nebo i poštu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.8.14 09:02
@Badblond píše:
@carisimaAhoj, chci se zeptat ohledně toho kočárku, jestli je někde poškozený, je ještě v záruce? A preferujete osobní předání nebo i poštu?

Není nikde poškozený, měl by být ještě v záruce, prozatim ale nemám doklad, nebot jsme odstehovani, vse po krabicich…a myslim, ze lepsi si je ho osahat, dnes se má někdo přijet podivat…odkud jste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.8.14 09:15

@carisima
Omlouvám se, budu mít nový v akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 12:31

Ahoj holky, tak jsme taky presli na sportak na inline a běh:-) a svůj krásný cam elegant prodávám. Je stále v záruce, jako nový. Kouknete na můj bazar nebo pište a já vše potřebné zodpovim. Při rychlém jednání poskytnu slevu. Potřebujeme uvolnit doma misto:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.8.14 18:25
@Badblond píše:
@carisima
Omlouvám se, budu mít nový v akci…

v poho, přeji Vám to…at jste s ním spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.8.14 19:06

@carisima
Děkuju, jedinou nevýhodu vidím kola, ale nejsem v lokalitě kde by byly rozbité chodníky, takže snad i ve sněhu to zvládneme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.8.14 20:14
@Badblond píše:
@carisima
Děkuju, jedinou nevýhodu vidím kola, ale nejsem v lokalitě kde by byly rozbité chodníky, takže snad i ve sněhu to zvládneme :roll:

Určitě, my jsme to take zvladli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4