Cam Micro, Cam Flip nebo Hauck Spirit

19
3.6.13 13:23

Cam Micro, Cam Flip nebo Hauck Spirit

Dobrý den, řeším teď koupi nového golfáčku a přemýšlím nad těmito třemi. Zajímal by mě především názor celkově na značku Hauck a u Cam Micro hlavně celková délka v leže. Nikde jsem to nenašla, tak jestli by nějaká ochotná maminka, která ho má, přeměřila. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Flip?

Přidejte zkušenost s Cam Flip
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.6.14 23:23

Dobry den, presne nad temi taky uvazuji. Pokud jste byla kocarky zlouset, tak jake jste si vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.9.14 14:46

Dobrý den, teď už Vám to asi moc nepomůže, že? Já jsem tu nechodila. Ale tak třeba to ještě do budoucna někomu pomůže.
Nakonec máme Cam Flip a po roce každodenního ježdění je skoro na odpis. Brzda nefunkční, nalomil se tam kousek plastu, nánožník a jiné látkové části se poamlu, ale jistě pářou,… A hlavně, jak přišel, byla jsem v šoku. Stříška je strašně teňučká, skoro až průhledná :D Byla jsem zvyklá na pevný, pořádný kus látky u sporťáku a toto mě opravdu odrovnalo. Chtěla jsem ho vrátit, ale jelikož jsem ho kupovala přes internet, nechtělo se mi to řešit. Takže za mě Cam Flip tak maximálně pokud potřebujete skladný kočár do auta a vytáhnete jej jen občas a nebo pokud odjezdítě chvilku a pak vyměníte za nový. Ale tak to se za tu cenu dalo i čekat.
Jinak zbývající dva jsem ani neviděla, takže nemůžu posoudit, ale všeobecně píšou, že Micro je bytelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí