Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny.
Zrovna mě tohle onemocnění také potkalo:( Jak dlouho se vás to drželo, než byl výtěr OK? A jak dlouho jste drželi dietu, a taky co jste po celou dobu jedli? Mě dochází inspirace, jsem pořád na rohlíkách a banánu a už je to znát, nemám vůbec energii.
Průjem jsem měla jen 2 dny, z toho druhej den už to nebylo nic hrozného.
Díky za každou reakci.
Tak náš malej to měl taky, průjem vůbec neměl. Dietu jsme drželi jen pár dní a pak jedl to co předtím. Léčba žádná není, prý se to musí z těla vyplavit samo, ale měly jsme brát každý den laktobacily, po měsíci měl stěry v pořádku. Držím palce, ať se toho brzo zbavíš.
Já tuhle potvoru vlastně měla taky ani jsem o ní nevěděla. Měla jsem průjem několik dní, nic mi na to nezabíralo, tak jsem jela do nemocnice, aby mi udělaly stěry a řekli, že když tam něco najdou, tak se mi ozvou. Dostala jsem jen něco na průjem, jako bílé úhlí (ne černé) a to mi zabralo. A asi po dvou měsících když jsem byla u dr. na nějaké kontrole, tak mi říkal, že jsem měla tuhle potvůrku. A nebrala jsem ani ty laktobacili a nevím jak dlouho se mě to drželo
.
@pucinka1
fakt? a jedla jsi normálně?
Já se pořád bojím si cokoli vzít..
JJ jedla, já už pak po těch práškách průjem neměla, tak jsem to dál neřešila
. Kup si ty laktobacily, tema nic nepokazis, spis naopak.
Ja mela prave prujem jen jeden dem, ale za to poradnej. Pak mi zabrala Smecta a ted beru kazdy den Bioprom prociotika. Prave se bojim cokoli snist, aby se prujem nevratil.