CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
28.5.13 08:02

Ahoj holky :hug: ja delam v hotelu a jsem tak vystavena, ze nestiham merit bt ani hlidat ovu. Jeste ke vsemu jsem mela 3dny chycene hlasivky, pak prudusky a k tomu par dni teplotu.Pak to samozrejme chytil Petr. no a jinak dnes mame povinny sexik a zitra v 10 utz a mikroskop na kontrolu pohybu spermii v plodnem hlenu :think: zitra pisnu info :kytka: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
28.5.13 08:34

AHojky :mavam: tak to jsem zvědavá co vám poví, tak se dnes pěkně přitulte :hug: a držím palečky ať je zítra vše jak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.5.13 08:55

Taky na Vás myslím :-)
Teda holky, jak to tady čtu, pořád nějaký bacil ve vzduchu lítá, co. Já bych jeden „bacil“ brala hned, ale nějak si dává na čas :-)
Hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
30.5.13 16:51

@Liskynka Jak pak ste dopadli, řekli vám něco nového? Já jsem objednána na ultrazvuk na příští pátek tak snad to bude v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.5.13 17:24

Ahojky, no dopadli jsme tak, že mi vzali krev na imunologii, výsledky budou za 3 týdny, do toho se mám objednat na genetiku, kam půjdeme i s manžílkem. No a podle výsledků uvidíme, co bude dál. Ale pan asistent byl hrozně milý (jako vždy) a sestřička v ordinaci taky, tak jsem odcházela i s příjemným pocitem, že se o nás někdo stará a zajímá ho, jak to s námi je. Dneska mám ovulku, tak se asi budeme tulit :hug: Příští týden na tebe budu myslet a držet palce, tak pak se ozvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
31.5.13 07:13

Ahoj holky…byla jsem tam ve stredu s pozit.ovu testem ale folikem jen 14mm misto 16mm.Byla tam dr. Polaskova dost mila a prijemna. Rekla, ze by bylo lepsi kdybych prijela jeste ve ctvrtek na kontrolu pohybu spermii v plodnem hlenu.Pak se mne zeptala jestli jsem mela profuk vejcovodu? a jestli ne tak to udela…no a zjistilo se ze prava strana neni pruchozi :,( a musim na laparo. a do te doby nez se laparo udela neni zatim se o cem bavit. ale pristi mesic se posnazim, protoze ovu bude z leveho vajecniku a ten je v poradku…ach jooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
31.5.13 08:04

@nightgirl 3 týdny, tak snad na tu genetiku nebudete taky čekat dlouho, ale třeba objeví nějaký malý zádrhel, který se dá napravit lékama a půjdeto to pak snáze :) A nebo to zrovna vyjde dnes :hug: :pankac:

@Liskynka Tak to máš jako já, také mám právý vejcovod neprůchozí, zkusí ti to profouknout laparkou, u mě se nepovedlo. Ale prý to neni až takový problém, jen že se prostě jeden mesíc nemusíme vůbec snažit :? Ale hodně jsem četla, že po laparce pak otěhotněli holčiny hned, tak třeba budeš ten štastný případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.5.13 08:46

Holky, děkuji za podporu :-) Nebojte, my to dáme!!! A je fakt, že každé vyšetření může něco odhalit, co bysme si ani nemysleli a v této době už se dá léčit téměř všechno :-)
Hezký víkend vám oběma, i když bude spíše deštivý. Ale náladu si zkazit nenecháme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.6.13 09:48

Od toho tu jsme aby sme se navzájem podporovali :) i mě to pomáhá.
Také hezký zbytek víkendu i když to počasí je opravdu hrozivé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
7.6.13 22:31

Ahojky :mavam: Tak jsem dnes byla v Caru a v pondělí jdu na IUI :dance: trochu se bojím, ale prý to nic není a je to chvilka, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
8.6.13 17:34

@Radkkaa jeee tak to ti preju a zavidim…u me je to urcite na dlouhy lokte ach joooo :roll: a obavam se, ze to do stredy dostanu a nebudu moc jet ani na tu indikaci a termin zakroku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
8.6.13 18:31

Radkkaa, tak to na tebe budu myslet. Závidím, i když samozřejmě přeji a přeji i to, aby všechno bylo v pořádku a povedlo se :-)
Liskynka, neboj, ta to dožeš příští měsíc. Hele, léto před námi (tedy snad nějaké bude) a pak se do toho pustíš s vervou :-)
My jdeme příští týden na genetiku a do toho se mi dělají testy na imunologii, tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky.
Držím vám holky palce, určitě to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.6.13 20:20

Děkuji holky, konečně se po tom dlouhém čekání něco děje. Hodně pevné nerviky ať to čekání taky vydržíte a rychle to uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.6.13 20:51

Devcatka tak si pro termin laparky musim zajit az v zari!!! Pan dr. rekl, ze to udelame az na podzim a jako akutni oripad…asi se z toho picnu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.6.13 08:09

Liskynko, tak to je mi líto. Ale neboj, to rychle uteče a bude to dobrý :hug: Užijeme si léto holky a pak na to společně nastoupíme :-) Sice každá na něco jiné, ale se stejným výsledkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.