CAR - Obilní Trh - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
12.10.15 13:40

@Anonym82 držím palečky :srdce: ať se dočkáte taky malýho překvapení a ať to není takový ďáblík, jako ten náš :P :P

• Citovat
  • Upravit
470
16.10.15 10:00

Holky tak to me teda mezi co jste tam zažily ale mate pravdu asi spis jdou po penězích ale bohužel utéct jsem uz nemohla sehnaly me darkyni a jsem 3 dny po transferu. Docela me zarazilo jak to že bez ultrazvuku to tam zavedl jak kdyby me píchl obyčejnou injekci. Hoďku jsem si poležela na pokoji ještě s jednou paní co na tom byla předemnou další divná věc. Mam strach fakt nevím jestli to zvládnu kdy by se to nepovedlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.15 10:10
@mishula89 píše:
Holky tak to me teda mezi co jste tam zažily ale mate pravdu asi spis jdou po penězích ale bohužel utéct jsem uz nemohla sehnaly me darkyni a jsem 3 dny po transferu. Docela me zarazilo jak to že bez ultrazvuku to tam zavedl jak kdyby me píchl obyčejnou injekci. Hoďku jsem si poležela na pokoji ještě s jednou paní co na tom byla předemnou další divná věc. Mam strach fakt nevím jestli to zvládnu kdy by se to nepovedlo :,(

Ahoj, ten ultrazvuk mě taky zarážel. Mám problémy se zpožděnou ovulací, bez jakéhokoliv ověření zda ovulace probíhá, nebo ne mě poslali na zákrok a hotovo. Mám silné pochybnosti o jejich práci. Přeji ti, at se miminko povede :srdce: Oni to tam prostě berou jako zboží na páse ve fabrice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.10.15 08:01

Ahojte holky, musím se svěřit a potřebuji od vás radu :) Ačkoliv mám již pár měsíců po umělém otěhotnění a mám normální cyklus, již neberu hormony, ani žádné prášky, stává se mě divná věc.. Od té doby, co jsem brala ty hormony, tak intenzivněji cítím ovulaci. Vždy jakoby v tento čas cítím silné píchání a škubání, mírné bolesti a jakoby nateklý močák, chce se mě často čůrat. Máte to taky? Jakoby ty injekce s hormony ve mě něco změnily, nebo jak to mám říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.15 09:11

Ja to tak zacla poprve v zivote citit po hysteroskopii, ale je pravda, ze rok pred tim jsem byla kazdy mesic pod hormonama. Prikladala jsem to operaci… Ale klidne to mohlo byt po Ivf…

• Citovat
  • Upravit
13331
27.10.15 09:35
@Anonymní píše:
Ja to tak zacla poprve v zivote citit po hysteroskopii, ale je pravda, ze rok pred tim jsem byla kazdy mesic pod hormonama. Prikladala jsem to operaci… Ale klidne to mohlo byt po Ivf…

No je to takové zvláštní a děje se to v období ovulace, tak si říkám že by tam třeba mohla být snaha o otěhotnění, když se s mužem činíme? Když v období ovulace nemáme sex, tak to tolik necítím, ale tento cyklus jsme se opravdu snažili a to vždy cítím intenzivně, jakoby se tam snažilo něco probojovat :nevim: Ale nikdy se nezadařilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
27.10.15 10:12

@chipsa Ahojky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze…
Jen mě tak napadlo, že když máš po IVF a cítíš nějaké změny, tak to může být tím, že při odběru vajíček se vlastně „rozpíchá“ vaječník a tím je pak nějakou dobu aktivnější :-) Takže možná proto cítíš víc ovulaci.
Já mám PCO a na to se dělá laparoskopický drilling vaječníků - propíchají vaječník, udělají do něj dírky a pak vlastně může docházet alespoň pár měsíců k ovulaci.
Hlavně se s mužem snažte, třeba se Vám zadaří i přirozeně :palec:

Jinak teda koukám tady na diskuzi, co všechno se na tom Obilňáku děje… Ještě, že jsem po měsíci utekla. No vlastně po dvou, protože objednací lhůta byla hrozná a ještě k tomu mi jednou zapomněli zavolat, že má dr. neschopenku - protože mě vůbec neměli zapsanou v diáři :lol: A další termín za krásný 3 týdny, ani mě nevzali přednostně kvůli jejich chybě!
Takže jsem tam jela zbytečně, naháněla doktory po celé nemocnici a nikde nikdo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.10.15 10:29
@MaťulkaH píše:
@chipsa Ahojky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze…
Jen mě tak napadlo, že když máš po IVF a cítíš nějaké změny, tak to může být tím, že při odběru vajíček se vlastně „rozpíchá“ vaječník a tím je pak nějakou dobu aktivnější :-) Takže možná proto cítíš víc ovulaci.
Já mám PCO a na to se dělá laparoskopický drilling vaječníků - propíchají vaječník, udělají do něj dírky a pak vlastně může docházet alespoň pár měsíců k ovulaci.
Hlavně se s mužem snažte, třeba se Vám zadaří i přirozeně :palec:Jinak teda koukám tady na diskuzi, co všechno se na tom Obilňáku děje… Ještě, že jsem po měsíci utekla. No vlastně po dvou, protože objednací lhůta byla hrozná a ještě k tomu mi jednou zapomněli zavolat, že má dr. neschopenku - protože mě vůbec neměli zapsanou v diáři :lol: A další termín za krásný 3 týdny, ani mě nevzali přednostně kvůli jejich chybě!
Takže jsem tam jela zbytečně, naháněla doktory po celé nemocnici a nikde nikdo :zed:

Řeknu ti to asi tak - Štastná to žena, která zavčas utekla. Vyhla jsi se zbytečným traumatům, o kterých si tady mezi sebou s ostatními píšeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
27.10.15 12:58

@chipsa No to jo, je to tam fakt děs…
Já jsem se vyhla teda celkově všem CAR a nechávám to jen na mém dr. No teď teda půjdu po roce, čekala jsem, jestli se mi aspoň trošku urovná cyklus bez ničeho jen díky léčbě štítné žlázy a nezabralo, takže od prosince už to začnu řešit…
Právě jsem si tady početla o vašich příbězích a je to teda pecka, moc mě to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
27.10.15 13:17

@MaťulkaH Jen bych být tebou nebrala Clostík jen tak na domácí snažení. Můžeš ho jen 6× za život, jinak je riziko rakoviny. Nechala bych si ho raději na pokusy IUI či IVF, kde máš větší šanci na těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
27.10.15 13:18

@chipsa Já jsem po těch stimulacích měla cyklus taky takový divný, objevovalo se mi špinění a drobné krvácení uprostřed cyklu… jestli to bylo ovulační krvácení, těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
27.10.15 18:13

@Anonym82 Jojo vím o tom. Měla jsem ho 2×, protože mi to naordinovali v CAR, ale bez reakce. Teď chci nejdřív nějak srovnat hormony a cyklus a pokusit se přirozeně navodit ovulaci aspoň nějak… :nevim: Nejradši bych rovnou na laparoskopii na drilling vaječníků. Ale jelikož budeme mít v červnu svatbu, tak jsem to odložila na podzim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
28.10.15 15:23

Ahojte byla jste některá na obilnáku na IUI? A vyšlo to někomu? A kdy Vám píchali pregnyl před IUI?? Mám čerstvý zkušenosti tak mě zajímají zkušenosti druhých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
28.10.15 17:32

@anit.aaa Bohužel já i ségra jsme byly hodněkrát (já 6×) a nedopadlo nám to ani jedné :( Pregnyl se píchal myslím cca 48 h před IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
28.10.15 17:47

@Anonym82 fakt?? a šli jste jinam? a kam? no mě právě víc jak 48 hodin před IUI. Jenže k prasknutí vajíčka dojde už po 36 hodinách. Tak tento měsíc si to asi budu řídit trochu sama a když to nevýjde půjdeme jinam, ale je to docela psychicky náročný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.