CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
16.8.18 19:29

Ahojte holky,tam sem dneska byla na hysteroskopii kterou vedl pan doktor Stelcl.. zatím mi moc neřekl,jen ze to je to čeho se bal-srusty.. mate s tím některá zkušenosti? Nevíte jak se to řeší dal? Děkuji za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.8.18 11:18

@pecora Ahoj :mavam: Tak kdy začne testovací mánie? Dnes si 8 den po ET, nezkoušela si už test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.8.18 11:19

@Hani90 S tím já bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.8.18 13:47

@modraopica Ahojky, jakpak se máš? Jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
17.8.18 13:54

@Potkyš ahojky! to víš, že zkoušela - naposledy včera a samozřejmě nic :cert: :cert: :cert: a už jen čekám, až přijde MS :cert: ¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.8.18 14:06

@pecora Klíííd ještě máš čas. Pokud 12 den čárka nebude, tak až pak vytáhneme kapesníky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
17.8.18 14:19

@Potkyš jsi hodná, ale vím, že nebude :( bylo to od začátku špatně :( už se z toho tak nějak vzpamatovávám :pankac: hlavně se budu muset začít poohlížet po nové práci, protože v té stávající už mi to neskutečně pije krev a poslední roky se pořád utěšuju tím, že určitě půjdu na mateřskou, no a teď se ta vidina znovu odsouvá na neurčito, tak to budu muset pořešit jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.8.18 14:41

@pecora V práci jsem to měla stejně jako ty. Po nevydařených ketech jsem se konečně rozhoupala k výměně práce. Ono někdy je dobré dostat pár kopanců od života, aby si člověk uvědomil co chce a co potřebuje a udělal pár změn v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
17.8.18 14:46

@Potkyš to je pravda, takhle jsem pořád čekala, že se to tím těhotenstvím vyřeší alespoň na pár let samo, ale teď je mi jasné, že tomu musím jít vstříc, tak snad se časem zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.8.18 14:54

@pecora Nová práce, nový lidi, nový starosti a myšlenky a pak to přijde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.8.18 23:20

@pecora @Potkyš Holky, mám to stejně, jestli to teď nevyjde, tak budu hledat novou práci, taky sem čekala, že mateřstvím se to prozatím vyřeší a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.8.18 12:37
@Hani90 píše:
Ahojte holky,tam sem dneska byla na hysteroskopii kterou vedl pan doktor Stelcl.. zatím mi moc neřekl,jen ze to je to čeho se bal-srusty.. mate s tím některá zkušenosti? Nevíte jak se to řeší dal? Děkuji za odpovědi :*

Ahoj, občas sem nakouknu. Ty srůsty při HSK rozrušili, nebo ne? Já jsem taky měla dělohu plnou srůstů, tak to rozrušili a vyfasovala jsem na několik měsíců tělísko, aby drželo ty stěny děložní od sebe a zase to nesrostlo. Pak při vytahování tělíska kontrolní HSK a už to bylo v pořádku. Akorát se moc neví, z čeho to vzniklo, a doktoři v nemocnici se ptali, kolik jsem měla těch IVF, že se tam něco mohlo zavléct… možná je to i reakce na fyzický podráždění (katetr, scratching atd.), to nikdo asi nedovede říct. Takže je pak otázka, jestli to před transferem ještě znovu pro jistotu nekontrolovat… to musí asi rozhodnout doktor podle toho nálezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.8.18 19:31

@Arnoštice ahoj,děkuji za tvou odpověď.. zatím mi doktor víc neřekl,jen ze jsou tam srusty. Musím dva týdny počkat,teď má dovolenou a pak se uvidí co dal. Já na IVF ještě nebyla,zatím zjišťujeme důvod proč se nám nedaří otěhotnět.. a toto je asi ten důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.8.18 18:57

@Janča209 Tak jestli dobře počítám, tak už jsou to 3týdny, co čekáš na výsledky genetiky…poslali ti už něco?Já mám za sebou 2týdny čekání a začínám být z toho po návratu z dovolené na nervy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
22.8.18 19:10

@middle Počítáš výborně. :) V pondělí jsme se vrátili z dovči a já už byla nervózní, že nic nevím. Dneska mi volal doktor. Ze 6 máme 3 zdravá embrya. :dance: Za chvilku určitě budou volat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.