Caro - jak často?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15280
17.5.11 13:51

Také jsem v těhu pila hooodně caro a ted při kojení také a souhlasím s děvčaty výše-chutná mi více,než káva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.5.11 13:56
Medvedík píše:
Také jsem v těhu pila hooodně caro a ted při kojení také a souhlasím s děvčaty výše-chutná mi více,než káva :-D

presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
17.5.11 15:43
Kateřina33 píše:
monikalysa píše:
Izabella píše:
Melta porcovaná (jako čaj) je taky jednoduchá na přípravu. Chuť trošku jiná, nemyslím, že horší. Ono i to Caro se jednou přepije.. Je fájn to střídat. :-)
Fuj, melta z pytlíku je pěkně hnusná.. Když meltu tak sypanou.
taky mi pytlíková nejede :nevim:
Piju oboje, Caro i Meltu (tu já radči) :lol:

Tak, že bych vyzkoušela tu sypanou :think: Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
17.5.11 15:45

Tak to jste mě uklidnili, to si hned dám další a jak budu nakupovat, tak zkusím i tu sáčkovou meltu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.5.11 16:50
Izabella píše:
Kateřina33 píše:
monikalysa píše:
Izabella píše:
Melta porcovaná (jako čaj) je taky jednoduchá na přípravu. Chuť trošku jiná, nemyslím, že horší. Ono i to Caro se jednou přepije.. Je fájn to střídat. :-)
Tak, že bych vyzkoušela tu sypanou :think: Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.

Ta sypaná je dobrá, ale když mě nebyví ji ohřívat :oops: tak ji dělám většinopu jenom k večeři nebo k bramborákům :wink: A nedělám ji tak silnou jak píšou na obalu, dávám poloviční množství a je moooc dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
17.5.11 20:45
monikalysa píše:
Izabella píše:
Kateřina33 píše:
monikalysa píše:
Izabella píše:
Tak, že bych vyzkoušela tu sypanou :think: Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.
Ta sypaná je dobrá, ale když mě nebyví ji ohřívat :oops: tak ji dělám většinopu jenom k večeři nebo k bramborákům :wink: A nedělám ji tak silnou jak píšou na obalu, dávám poloviční množství a je moooc dobrá :palec:

Monika - Úplně od věci - krásnej metr-naprosto originální,fakt úžasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.5.11 22:13

Piju to furt(klidně i 6×) a na malou to vliv nemá. caro je lepší než melta, i na přípravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.5.11 05:55
Monika - Úplně od věci - krásnej metr-naprosto originální,fakt úžasnej :oops: díky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.5.11 23:15
Sunnny píše:
Co jsem byla těhule a začala pít Caro už jsem u něho zůstala.
Je mnohem chutnější,než jakákoliv rozpustná káva. :palec:

Já jsem si pak kafe dala po delší době (bez kofeinu) a vůbec mi nechutnalo. Tak jsem si zase koupila Caro a asi u něj zůstanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.9.14 13:58

Caro je neškodné a chutná dobře, tak si dej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 12:28

Skvělý nápoj, piju několikrát denně, teď hodně se sójovým mlékem. Dětem chutná a obecně vhodné na podporu laktace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
30.1.20 18:09

Holky, jak si děláte caro, aby bylo poživatelný a dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.1.20 18:13

@Salorka 2 lžičky kopcem a trochu mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.1.20 18:14

Do běžného hrnku 1 lžička cara, cukr, zaleji do 3/4 vařící vodou a zbytek doleji mlékem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
30.1.20 18:39

Lžičku a půl Caro, lžička cukru, zalít do trictvrte a zbytek dolít rostlinným mlékem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová