Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Také jsem v těhu pila hooodně caro a ted při kojení také a souhlasím s děvčaty výše-chutná mi více,než káva ![]()
Medvedík píše:
Také jsem v těhu pila hooodně caro a ted při kojení také a souhlasím s děvčaty výše-chutná mi více,než káva
presne tak
Kateřina33 píše:monikalysa píše:taky mi pytlíková nejedeIzabella píše:Fuj, melta z pytlíku je pěkně hnusná.. Když meltu tak sypanou.
Melta porcovaná (jako čaj) je taky jednoduchá na přípravu. Chuť trošku jiná, nemyslím, že horší. Ono i to Caro se jednou přepije.. Je fájn to střídat.
Piju oboje, Caro i Meltu (tu já radči)
Tak, že bych vyzkoušela tu sypanou
Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.
Tak to jste mě uklidnili, to si hned dám další a jak budu nakupovat, tak zkusím i tu sáčkovou meltu. ![]()
Izabella píše:Kateřina33 píše:Tak, že bych vyzkoušela tu sypanoumonikalysa píše:taky mi pytlíková nejedeIzabella píše:Fuj, melta z pytlíku je pěkně hnusná.. Když meltu tak sypanou.
Melta porcovaná (jako čaj) je taky jednoduchá na přípravu. Chuť trošku jiná, nemyslím, že horší. Ono i to Caro se jednou přepije.. Je fájn to střídat.
Piju oboje, Caro i Meltu (tu já radči)Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.
Ta sypaná je dobrá, ale když mě nebyví ji ohřívat
tak ji dělám většinopu jenom k večeři nebo k bramborákům
A nedělám ji tak silnou jak píšou na obalu, dávám poloviční množství a je moooc dobrá ![]()
monikalysa píše:Izabella píše:Ta sypaná je dobrá, ale když mě nebyví ji ohřívatKateřina33 píše:Tak, že bych vyzkoušela tu sypanoumonikalysa píše:taky mi pytlíková nejedeIzabella píše:Fuj, melta z pytlíku je pěkně hnusná.. Když meltu tak sypanou.
Piju oboje, Caro i Meltu (tu já radči)Třeba bude lepší… Jinak taky černé pivo podporuje kojení a jedno v průběhu dne (nebo sem tam) taky určitě škodlivé není.
tak ji dělám většinopu jenom k večeři nebo k bramborákům
A nedělám ji tak silnou jak píšou na obalu, dávám poloviční množství a je moooc dobrá
Monika - Úplně od věci - krásnej metr-naprosto originální,fakt úžasnej
Piju to furt(klidně i 6×) a na malou to vliv nemá. caro je lepší než melta, i na přípravu
Sunnny píše:
Co jsem byla těhule a začala pít Caro už jsem u něho zůstala.
Je mnohem chutnější,než jakákoliv rozpustná káva.
Já jsem si pak kafe dala po delší době (bez kofeinu) a vůbec mi nechutnalo. Tak jsem si zase koupila Caro a asi u něj zůstanu.
Skvělý nápoj, piju několikrát denně, teď hodně se sójovým mlékem. Dětem chutná a obecně vhodné na podporu laktace. ![]()
Do běžného hrnku 1 lžička cara, cukr, zaleji do 3/4 vařící vodou a zbytek doleji mlékem ![]()
Lžičku a půl Caro, lžička cukru, zalít do trictvrte a zbytek dolít rostlinným mlékem ![]()