Čáryfuk.cz - negativní zkušenost!

25324
13.9.10 10:05

Čáryfuk.cz-negativní zkušenost!

Ahoj všem,předem se omlouvám za toto diskusní téma,ale jsem rozčílená na nejvyšší míru :cert: :pocitac: Před cca 14-ti dny jsem nakoupila pár drobností na Čáryfuk.cz.Částka za nákup je 350kč,žádná palba.Peníze jsem převedla na účet,vloni jsem nakupovala celou výbavičku na netu,a nestalo se mi,že bych narazila na nesolidního prodejce!Obchod se na svých stránkách prezentuje tím,že je velká firma,že nepracují z obýváku.Čekala jsem pár dní,zboží nikde,informace žádné.Napsala jsem e-mail,reakce žádná,volala jsem tam,nikdo to na žádném čísle nebere.Pak jsem zde vytvořila diskusi,na téma zkušenosti s tímto obchodem,a ejhle,přišel mi e-mail,že jsem při převodu peněz špatně vepsala variabilní symbol.Ovšem po překontrolování všech údajů jsem zjistila,že peníze jsem poslala podle pokynů,které jsem od obchodu obdržela.Vše i s platebním příkazem jsem odeslala zpět do obchodu s prosbou,aby mne informovali.Od té doby píšu e-maily,volám,ale reakce žádná.Na Facebooku jsem četla 2 podobné zkušenosti.Většina z vás,co mi odpovídala na diskusi měla s obchodem dobré zkušenosti,nechápu tedy,jak je toto možné! :cert: :pocitac: Omlouvám se za litanii,ale opravdu jsem velice rozčílená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
13.9.10 13:51

hodnocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.9.10 14:00

Momi, litanii chapu! :cert:
Předchozí diskusi jsem nějak neregistrovala, jinak bych se jistě přidala na stranu těch, co dávali těch „málo“ procent v tvém odkazu…objednávala jsem u nich 2×, poprvé celkem v pohodě až na tu dlouhou dodací dobu, rozhodně více než měsíc a to jsem v tom jejich sledovací systému viděla, že vše skladem..asi před rokem jsem objednala asi 3 položky s tím, že si zboží případně vyzvednu v Brně osobně…vše potvrdili, vypadalo, že ok… asi po 14 dnech, kdy jsem tam volala, jak to tedy vypadá (jedna položka měl být dárek), tak paní přiznala, že neví, že ještě nedostali od dodavatele (evidentně to nikdo ani do té doby neřešil)…okamžitě jsem e-mailem objednávku stornovala, storno přijali, že peníze vrátí…čekala jsem na ně asi dva měsíce, volala (často nic nebo výmluva, že to řeší někdo jiný), psala maily, na které sem asi potřetí dostala odpověď, že se řeší a vímjáco..nikdy jsem s žadným e-shopem tak děsnou zkušenost nezažila. Grrrr! :cert: :cert: :cert:

Vím, že tím moc nepomůžu, ale jen, že nezuříš sama! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 14:09
Marťanka1 píše:
Momi, litanii chapu! :cert:
Předchozí diskusi jsem nějak neregistrovala, jinak bych se jistě přidala na stranu těch, co dávali těch „málo“ procent v tvém odkazu…objednávala jsem u nich 2×, poprvé celkem v pohodě až na tu dlouhou dodací dobu, rozhodně více než měsíc a to jsem v tom jejich sledovací systému viděla, že vše skladem..asi před rokem jsem objednala asi 3 položky s tím, že si zboží případně vyzvednu v Brně osobně…vše potvrdili, vypadalo, že ok… asi po 14 dnech, kdy jsem tam volala, jak to tedy vypadá (jedna položka měl být dárek), tak paní přiznala, že neví, že ještě nedostali od dodavatele (evidentně to nikdo ani do té doby neřešil)…okamžitě jsem e-mailem objednávku stornovala, storno přijali, že peníze vrátí…čekala jsem na ně asi dva měsíce, volala (často nic nebo výmluva, že to řeší někdo jiný), psala maily, na které sem asi potřetí dostala odpověď, že se řeší a vímjáco..nikdy jsem s žadným e-shopem tak děsnou zkušenost nezažila. Grrrr! :cert: :cert: :cert:Vím, že tím moc nepomůžu, ale jen, že nezuříš sama! M.

Já jsem tak strašně vzteklá,normálně jsem to i předala ČOI pro Jihomoravský a Zlínský kraj.A to se té minulé diskuse i zůčastnil majitel obchodu Libor Šenk,a dělal si tu reklamu na výprodej u nich v obchodě :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 14:12

Jo,a to jsem kupovala zboží z výprodeje!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 14:36

Koukám,jakou jsem si tu vytvořila pěknou soukromou párty :mrgreen: Povedlo se mi sehnat tel. číslo na pana majitele,i jsem se dovolala,tak prej se to řeší :mrgreen: Kdyby někdo chtěl,klidně poskytnu :mrgreen: Doufám,že se na mě Admin nezlobí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
13.9.10 14:41

No tak to jste mě holky moc nepotěšily :roll: Zrovna včera jsem si u nich objednala zboží které bylo psáno skladem cca za 1500,– alůe něco mě osvítilo a zadala jsem platbu až při převzetí PPL. No snad nebude problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 14:57
Loffda píše:
No tak to jste mě holky moc nepotěšily :roll: Zrovna včera jsem si u nich objednala zboží které bylo psáno skladem cca za 1500,– alůe něco mě osvítilo a zadala jsem platbu až při převzetí PPL. No snad nebude problém :zed:

Držím palce,aby nebyl!Já jsem vloni utratila na netu za výbavičku cca 30 tis.,a NESTALO se mi nic podobného!Kupovala jsem postýlku,vaničku se stojánkem,drahou autosedačku s isofixem,a NIKDE nebyl jediný problém!Kdyžtak muhu poskytnout číslo na pana majitele :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.9.10 18:44

To tedy nechápu, přes Čáryfuka nakupujem a pohoda. Ale je pravda, že většinou jako osobní odběr. Přišli mi ale vždy solidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 18:49
LucaLuca píše:
To tedy nechápu, přes Čáryfuka nakupujem a pohoda. Ale je pravda, že většinou jako osobní odběr. Přišli mi ale vždy solidní…

Myslím,že ta solidnost se pozná hlavně podle toho,jak se chovají při platbě předem 8-o podívej se na můj odkaz na Heuréku o pár řádků výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
13.9.10 19:53

Já jsem tam dnes vyzvedávala zboží a v pohodě. Možná tam teď vzniká trošku zmatek, protože se budou stěhovat a snaží se vyprodávat zboží. Prý to tam mají jak na vánoce a asi nestíhají. Ale neměla jsem opravdu problém - brala jsem věci z výprodeje.

Buď jste měly smůlu a nebo já štěstí :lol: :wink:

Přeji, ať se to rychle vyřeší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.9.10 20:14

Aha, ja si tam ted taky objednala. Ale platit budu az pri prevzeti zbozi na prodejne. Hmmm tak jsem zvedava… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maiky36
20.10.10 10:02

Dobrý den, taky jsem nakoupil v obchodě a nic mě nepřišlo.Můžete mě poslat číslo na pana majitele?Rád bych mu zavolal.Předem děkuji. email:m.007@seznam.cz :cert:

• Citovat
  • Upravit
25324
20.10.10 11:06
Maiky36 píše:
Dobrý den, taky jsem nakoupil v obchodě a nic mě nepřišlo.Můžete mě poslat číslo na pana majitele?Rád bych mu zavolal.Předem děkuji. email:m.007@seznam.cz :cert:

Tel. číslo jsem poslala,musíte na něj být důrazný.Upozorňuji,že jsem v objednávce měla i zimní čepici pro malého,a ta přišla neskutečně špinavá :poblion: Dejte vědět,jak jste uspěl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.10.10 12:50

Já mám s čáryfukem taky špatné zkušenosti. Objednávala jsem kolotoč nad postýlku za 1300,– (naštěstí jsem neplatila předem). 2 týdny uběhly a vůbec se mi neozvali, tak jsem tam volala (přes ten jejich automat je super se dovolat…berou to z 5 možných voleb jen na prodejně), tam mi paní řekla, že vůbec neví, co s tím zbožím je a že mi není schopná říct, kdy přijde, po důrazném trvání z mé strany, že jinak zruším objednávku, mi slíbila, že mi druhý den zavolá pan vedoucí). To se však na mou urgenci stalo až 3. den. Ten řekl, že zboží tam bude ve středu. Tak jsem pro jistotu přijela ve čtvrtek, a stejně tam nic nebylo. Nejvíce mne naštvalo, že mi nebyly schopni dát vědět ani že to nepřišlo, abych tam nejezdila zbytečně. Bezva přístup… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák