Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, tohle téma už tu asi je, ale chtěla bych poprosit všechny, co mají odzkoušené nějaké kočárky, aby nám pomohli vybrat ten náš první. S manželem jsme si na internetu vybrali kočárek X-lander set XQ 09 VIII nebi VII. Musím říct, že jsem se přímo do něj zamilovala, bohužel už při první návštěvě obchodu mi bylo řečeno, že výrobce tento kočátek doprodává a tak je k sehnání pouze v růžové barvě a dále v barvách, které zůstali nedoprodané v obchodech. Sedla jsem tedy k internetu a měla jsem obrovskou radost,protože jsem našla snad milión obchodů, kde kočárek nabízeli, ale po objednávce nám vždy přišel email, že již kočárek nemají. Proto chci poprosit pokud víte o nějakém kočárku, který je perfektní, tak aby jste mi sem napsali všechny plusy a mínusy a kdyžtak dali fotku nebo odkaz, ať si ho můžu prohlédnout. Chci určitě trojkominaci, měla by stát do 13 000 a chci jen čtyřkolku. Díky
Ahojky my máme firkon quatro a jsem s ním spokojená dobře se mi s ním jezdí,korbička není prtavá a celý set nás vyšel na 9000kč a objednávali jsme na batolatko.cz a vše perfektní
Jó ten vypadá dobře, ale sousedi pod náma mají Firkon Verano v zelené barvě, tak je mi trapný si ho taky koupit. Hlavně proto, že se nám líbí stejný věci, máme stejný auto a tak. Vždycky když si něco koupíme, zjistíme že to mají dřív nebo později taky. ![]()
Terrad, na to bych vůbec nehleděla
A Firkon Verano není Firkon Quatro - takže byste neměli stejný kočárek… Mně se taky líbí Firkon Verano (kvůli konstrukci, je menší než u Quatra) a i kdyby ho měl celý barák, tak na to peču a koupím si ho
A na jiný typ X-landeru jste nekoukali? Ten v doprodeji něčím podobným nenahradili?
Ahoj, my máme zálusk na kočárek Apollon alux od české firmy Patron Bohemoa. Je docela terénní, korbička velká, co mě nadchlo, je přehazovací rukojeť. V porovnáno s ostatními kočárky není ani těžší. Jen je asi trochu větší při skládání do auta… Asi je důležité stanovit si priority - chcete kočárek do města, do MHD nebo spíš do terénu? Také jsou důležité přepravní a skladovací prostory. Nudete jezdit výtahem? Jak máte velký kufr v autě? Z odpovědí na tyt otázky se ti vyprofiluje aspoň základní směr, jaký kočárek hledat. Výběr je velký, ale asi žádný kočárek není úplně bez chybiček… Tak přeju šťastnou ruku při výběru!
Zkus kouknout sem: http://www.pacipaci.cz/…-09-ii-.html , meli by mit 2 vyobrazene barvy skladem ![]()
Manžel mi to taky říká, ale já jsem na tohle háklivka. No ještě ho omrknu a i ten jejich, aby si nebyly podobný. Na jiný typ X-landeru jsem koukala, ale všude mají jen tu novou kolekci a za tu chtějí 16 000, to opravdu nedám, navíc mě ani barvy a styl moc neoslovily, jsou takový moc drsný. ![]()
u nás taky vedl x lander,ale budeme mít zimní mimčo a ta jejich hluboká korbička je moc malá,mimi by tam nevydrželo s fusakem do jara, odradilo mně to od nákupu. Nakonec jsme pořídili Dorjan danny prestige, má velkou korbu a největší sporták na trhu.
Terrad, přeju vám teda šťastnou ruku při výběru
Já s kočárky zkušenost nemám - z praktického hlediska, zatím jsem jen takový „vizuální čumil“
Ale jednou nás výběr (SNAD) taky čeká. Tak hodně štěstí vám i miminku ![]()
Tak za prvé výtah nemáme - kočárek bude v kočárkárně. Jezdit budeme spíš po městě a s MHD bdu jezdit minimálně, jestli vůbec. Auto máme velký, takže co jsme koukali na míry po složení,nemáme žádné problémy.
Pro Aliik: potřebuju ještě korbičku a autosedačku.
Anonymní píše:
u nás taky vedl x lander,ale budeme mít zimní mimčo a ta jejich hluboká korbička je moc malá,mimi by tam nevydrželo s fusakem do jara, odradilo mně to od nákupu. Nakonec jsme pořídili Dorjan danny prestige, má velkou korbu a největší sporták na trhu.
Na ten se díval i můj manžel, tedy na Dorjan Danny sport 2010, ale mě se taky vícílíbí prestige.
ony jsou oba krásný,píšeš,že máte velký auto, my taky,výtah nebude,váha je standart, co ostatní kočárky,dobře se s ním jezdí, má naf. kola, navíc ten prestige má něco jako prodlužovací korbičku na sport. verzi. Mně se líbí oba,jen u prestige u mně vyhrál lepší materiál na kočárku.Finančně je taky na tom dobře, tak proto volba za nás pro něj ![]()
ahoj mrkla jsem a nasla cely set za 9tis tady v oranzove nebo v zelene a sede za 12tis ale vic doplnku. a cerny za 8300. ![]()
Tak jsem jim napsala, ale myslím že dopadnu jako vždycky. Napsala jsem už 11 emailů a pokaždé
mi přijde stejná odpověď, ale díky.
Tak my máme Mutsy Urbanrider, což je sice cenově trochu jinde, ale zase nemusíš celý set kupovat naráz. U Mutsy mužeš koupit podvozek a hlubokou korbu napřed a sporťák až když ho budeš potřebovat. To je myslím velká výžhoda. Mě stál nový nejluxusnější podvozek s koženou rukojetí a nová hluboká korbička se slunečníkem jen 11 tisíc. Takže dají se najít opravdu výhodné nabídky. Navíc sporťák až budu na jaře kupovat, tak zase nějaký penízky dostanu zpět za prodej korbičky, tak myslím, že za dvojkombinaci by ses do těch 13 tisíc vešla, když pohledáš nějakou výhodnou nabídku.
Pokud jde o autosedačku, nekupovala bych v žádném případě kočárek, na který nelze nacvaknout kvalitní autosedačka typu maxi cosi nebo r'omer. Set, kde je nějaká neznačková autosedačka, kterou nikdy nikdo nezávisle netestoval, to fakt ne.