Dětský bazar Přerov - poradíte

68
12.9.10 17:40

Dětský bazar Přerov - poradíte

Ahoj holky, potřebovala bych poradit ohledně dětského bazárku. Neznáte nějaký bazárek v Přerově, já jsem se sem přestěhovala a vůbec to tady neznám. Děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
12.9.10 18:26

Ahoj. Pokud vím, tak jeden by měl být někde u Zubra. To by věděla spíš moje ségra. Jinak ještě jeden bazar je třeba v Kramářově ulici, co vede k nádraží. Jinak o dalších nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.9.10 18:56

jj u Zubra je bazárek - ulice Trávník…o dalším nevím, taky tu nebydlim dlouho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
12.9.10 19:14

Ahoj,
a
v Přerově je bazárků, a hodně dobrých opravdu hodně .)
Když půjdeš k Velké pasáži, tak u kruháče najdeš Charley - tam mívají i outlet věci, opravdu moc hezké.
Další pobočka Charley je u Náměstíčka směrem na nádraží po levé straně - ulici neznám..ehm :oops: , další dva dokonce jsou u Kostela Malé Kostelní - tma mívají spíš věci na dospělé - ale opět velmi hezké i cenově dostupné.
a víc nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.9.10 19:17

velchi - tak Charley znám taky. Včera jsem tam byla, jelikož mají nové zboží podzim-zima. Měla jsem za to, že Dudyška měla na mysli přímo bazárky, kde by mohla dát věci do komise atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.9.10 20:37

ty secondhandy Charley znam, ale taky jsem si myslela, ze Dudyšku zajimaji ty bazarky, ktere by i pripadne odkoupili veci od ni (krome toho jsou v bazarcich i kocarky a dalsi veci pro mimi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronalis
13.9.11 14:35

Nově otevřený bazárek je v pasáži u Bukáčků,paní i vykupuje věci od 0-6let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák