Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebovala bych poradit ohledně dětského bazárku. Neznáte nějaký bazárek v Přerově, já jsem se sem přestěhovala a vůbec to tady neznám. Děkuji za tipy
Ahoj. Pokud vím, tak jeden by měl být někde u Zubra. To by věděla spíš moje ségra. Jinak ještě jeden bazar je třeba v Kramářově ulici, co vede k nádraží. Jinak o dalších nevím.
jj u Zubra je bazárek - ulice Trávník…o dalším nevím, taky tu nebydlim dlouho ![]()
Ahoj,
a
v Přerově je bazárků, a hodně dobrých opravdu hodně .)
Když půjdeš k Velké pasáži, tak u kruháče najdeš Charley - tam mívají i outlet věci, opravdu moc hezké.
Další pobočka Charley je u Náměstíčka směrem na nádraží po levé straně - ulici neznám..ehm
, další dva dokonce jsou u Kostela Malé Kostelní - tma mívají spíš věci na dospělé - ale opět velmi hezké i cenově dostupné.
a víc nevim ![]()
velchi - tak Charley znám taky. Včera jsem tam byla, jelikož mají nové zboží podzim-zima. Měla jsem za to, že Dudyška měla na mysli přímo bazárky, kde by mohla dát věci do komise atd.
ty secondhandy Charley znam, ale taky jsem si myslela, ze Dudyšku zajimaji ty bazarky, ktere by i pripadne odkoupili veci od ni (krome toho jsou v bazarcich i kocarky a dalsi veci pro mimi)
Nově otevřený bazárek je v pasáži u Bukáčků,paní i vykupuje věci od 0-6let.