Kdy usínají a vstávají 1,5leté děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.3.20 05:54

Tehdy chodila spat mezi 19-22hod a vstavala 5-9. V 19 jsem dala spat a obcas trvalo i 2 hodiny nez jsem ji uspala. Budila se tak 5-8× za noc. Od miminka spatne spi. Ted je ji 8 let a porad se v noci budi. Mam uz slusnou poruchu spanku. Nedokazu spat vic nez 3 hodiny v kuse ikdyz je dite treba na tabore.

• Citovat
  • Upravit
7674
11.3.20 06:10
@Celeste97 píše:
@Veru1987 ani nevím, ale od té doby co přestala spát přes den, je neunavitelná :lol: ona by asi i šla trochu dříve ale prostě potřebuje mě u toho, tak chodíme spolu kolem té půl 22 až 22 :nevim:

Ufff dítko do 22 vzhůru to na mě není :-). Já jsem ráda že mám večer už svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.3.20 06:16
@Anonymní píše:
Tehdy chodila spat mezi 19-22hod a vstavala 5-9. V 19 jsem dala spat a obcas trvalo i 2 hodiny nez jsem ji uspala. Budila se tak 5-8× za noc. Od miminka spatne spi. Ted je ji 8 let a porad se v noci budi. Mam uz slusnou poruchu spanku. Nedokazu spat vic nez 3 hodiny v kuse ikdyz je dite treba na tabore.

Ty jo, nestrašte, to jako za ní pořád chodíte i v osmi letech? Vzhledem k tomu jaká má moje dcera spánek by to u nás mohlo dopadnout stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.20 20:01

Ahojky mám 15ti měsíčního synka, chodí spinkat kolem 21hodiny. Buďto ho dám do postýlky a on usne sám, nebo jde spát s manželem třeba ve 20hodin, chvíli dělají kraviny a pak oba usnou 😀 😀 teď už týden skoro spinká celou noc, kolem 5 se vzbudí, napije se, prebalim jo a spíme tak do 8 :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: ae jinak byl schopný být vzhůru klidně i 5× za noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí