Časem nová práce! :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
10.3.14 19:54

Nevím, co si představuješ pod pojmem asistentka, ale jenom vaření kávy a otvíraní dveří to není. všechny „asistentky“ ředitelů u nás v práci toho musí umět podstatně víc, určitě zvládnout internet, MS Office, znalost angličtiny je potřebná a ne jenom teoreticky. dále musí zvládnout docela dost odborných věcí, takže to není tak jednoduché, jak si představuješ.
máš v podstatě dvě možnosti: počítat s tím, že i po druhém rodičáku budeš dělat tu samou práci, nebo využít ten čas a doplnit si vzdělání, naučit se jazyk, zkusit si u rodičáku najít nějakou brigádu, která by byla v oboru, který bys pak chtěla dělat - praxe v životopise je jenom plus pro tebe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@joanee Kdyz ja prave hlidani mit nebudu. To mas fajne ze mas nekoho. Ja vim ze se dvema detmi to nepujde to co jde ted s jednim. Nene urco nechci aby jste mi hledaly praci..
Spise jsem myslela zda nekdo nedela na jednu smenu a ma vice deti a jak to zvladaji. A zda je tu nekdo kdo je necim vyucen a dela nejakou lepsi praci.

• Citovat
  • Upravit
72725
@Anonymní píše:
@martina.se Jako psat vsemi 10 neumim, ale pisu docela dost rychle,…Ja vim ze asi toto nestaci. ;) No prave je cas, ale docela ten cas utika a prave proto me to uzira, co ja casem budu delat. :think: Protoze vim ze do teto prace kde jsem se vratit pri dvou detech nebudu moci.Coz me mrzi.. :roll: Ja vim no prave je to moc tezke sehnat praci jen na jednu smenu a to jen na rano…Taky vim ze si nemuzu vybirat kdyz jsem jen prodavacka."

potom s tim prostě musíš něco udělat. Nestačí si to přát, ale zamakat na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

Já měla taky obor, co mě neuživil, respektive dodnes toužím v něm pracovat, proto jsem si ho taky vybrala, ale ztratila jsem příležitost, možnost v něm být.
S jedním dítětem, při práci, jsem byla kvůli možnosti najít na trhu práce zaměstnání nucena si udělat další školu, která mě už 20 let živí.
Je to jen o snaze s tím vším něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.14 19:55

Upřímně, dnes mohou zaměstnavatelé dláždit uchazečkami se SŠ, VŠ, jazyky a perfektní češtinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
10.3.14 19:56

Pockej, v jednom prispevku pises, ze uceni ti nikdy neslo a nemas na nej hlavu, a hned nato, ze byses to naucila stejne jako lidi s vyssim vzdelanim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
10.3.14 19:56
@Anonymní píše:
@martina.se Jako psat vsemi 10 neumim, ale pisu docela dost rychle,…Ja vim ze asi toto nestaci. ;) No prave je cas, ale docela ten cas utika a prave proto me to uzira, co ja casem budu delat. :think: Protoze vim ze do teto prace kde jsem se vratit pri dvou detech nebudu moci.Coz me mrzi.. :roll: Ja vim no prave je to moc tezke sehnat praci jen na jednu smenu a to jen na rano…Taky vim ze si nemuzu vybirat kdyz jsem jen prodavacka.@Cuddy Co se tyka vzdelani, jit do skoly apod..nejsem vzdelavaci typ, uceni mi neslo nikdy bohuzel! Nemam na to hlavu. A prave si rikam obcas na co mit skolu, kdyz bych se to naucila stejne jako lidi s vyssim vdelanim. Jj mozna zde v prispevku mam chyby ale to je tim ze je ted neresim, a resim jinou vec, co a jak bude za dva, tri…roky.
A co si predstavuji pod pojmem asistentka no neco jako treba sedet u PC, a vyrizovat sefovi schuzky apod..

Tak a ted mne rekni, proc by mel chtit nekdo za sekretarku tebe, kdyz stoji zastup lidi nejmene s maturitou. Kdo myslis, ze by te ty veci ucil, kdyz nejsi vzdelavaci typ? Dnes neni cas na nejake zaskolovani, proste dostanes praci, ktera musi byt nejlepe hned hotova. Opravdu nikdo nebude skolit sekretarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.3.14 19:57
@Anonymní píše:
@Cuddy Co se tyka vzdelani, jit do skoly apod..nejsem vzdelavaci typ, uceni mi neslo nikdy bohuzel! Nemam na to hlavu. A prave si rikam obcas na co mit skolu, kdyz bych se to naucila stejne jako lidi s vyssim vdelanim. Jj mozna zde v prispevku mam chyby ale to je tim ze je ted neresim, a resim jinou vec, co a jak bude za dva, tri…roky.
A co si predstavuji pod pojmem asistentka no neco jako treba sedet u PC, a vyrizovat sefovi schuzky apod..

Holka, holka, ty myslíš jako sekretářku? Tak ta musí umět psát všema deseti, mít nějaké organizační schopnosti, musí se orientovat v dané oblasti (aby mohla taky vyřizovat telefonáty) a hlavně musí umět minimálně jeden (ale chtějí většinou) dva cizí jazyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
10.3.14 19:57

Zakladatelko ty jsi jak ja vazne.Taky nejsem vzdelavaci typ. Dvakrat jsem zkousela nastavbu. :pocitac: Jednou statni a jednou soukromou. A stale jsem bez matury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.3.14 19:58
@Katchus píše:
Vzhledem k dnešnímu stavu na trhu práce jsem se velmi pobavila :lol:

Já taky. :mrgreen: S prodavačkou na asistentku :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1210
10.3.14 19:59

Nevím, z jaké jsi oblasti, ale třeba u nás je na místo asistentky u PC jen na ranní směnu tlačenka, takže bez známostí se tam nikdo nedostane. Píšeš, že se dokážeš naučit novým věcem, tak proč se bráníš škole? U nás je na jedné střední maturita za 3 roky, chodí se jednou týdně po večerech. Prostě na ty kancelářské práce se tenhle papír požaduje, takže pokud bys to chtěla dělat, možná je fakt vhodné přemýšlet nad školou. Na druhou stranu ti nikdo nezaručí, že s maturitou chytneš místo jako asistentka, klidně můžeš skončit u pásu nebo v tom obchodě jako prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.3.14 20:00
@Burj Chalifa píše:
Upřímně, dnes mohou zaměstnavatelé dláždit uchazečkami se SŠ, VŠ, jazyky a perfektní češtinou.

Tak nějak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.14 20:00

S Tvojí češtinou bych se Ti bála nadiktovat obchodní dopis. Zůstaň nohama na zemi a buď dobrá v tom, co právě děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.3.14 20:01

Děláš si srandu? Práce asistentka - to může podle tebe zvládnout každý? Bez vzdělání? Předpokládám, že psaní všemi deseti na PC rychle bez chyb nemáš, nemáš jazyky, nemáš vzdělání… jsi dost arogantní. Pokud chceš lepší práci, běž studovat, dodělej si maturitu, studuj jazyky, vzdělávej se… ale narovinu. Já být zaměstnavatel a přihlásit se mi tam holka, co si dodělal maturitu během mateřské a holku, která má střední školu čtyřletou, tak vezmu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.3.14 20:02

Bez maturity bohuželsekretářku dělat nebudeš. Max. někde u známého ve firmě a tu možnost zjevně nemáš. Znám spoustu lidí, co dělají na dvě (i tři) směny a mají víc dětí. Jak to dělají ale nevím. V podstatě jsou tři možnosti-půjdeš do školy, seženeš si chůvu nebo budeš dělat prodavačku. Tam ty ranní směny jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat