Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Burj Chalifa píše:
I tam si to žádá kultivovaný projev ( žádné „určo“…).Hovory jsou monitorovány
To je jasne musis tam mluvit spisovne ale to si myslim ze je to nejmensi da se to rychl naucit vlasn na tom ani neni co s ucit..spis musis byt hodne komunikativni a nebat se toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Bunny puella Prave ze ja v praci kde jsem jsem celkem spokojena,…Kloudne se po nas nic nechce jen proste davas na paletu, a obcas prebiras. Nemuzu rici ze chodim do prace se stresem a proto me mrzi ze pri dvou detech to nedam..
No o call centrech kloudne nevim nic, omlouvam se, ale nikdy jsem si to nezkusila…Moje prace kde delam je prvni po skole,.
@jenny.fields Diky ale vlastni byznys opravdu ne-ee. @Nejhodnější Díííky. @Spagata Kdyz ony kancly u nas si myslim budou plne..Ale uvidim.
ty vidíš jen ty kancly… a máš vůbec představu, co ti lidi v těch vašich kanclech dělají? Myslíš si, že bys mohla jít dělat třeba účetní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Bunny puella Prave ze ja v praci kde jsem jsem celkem spokojena,…Kloudne se po nas nic nechce jen proste davas na paletu, a obcas prebiras. Nemuzu rici ze chodim do prace se stresem a proto me mrzi ze pri dvou detech to nedam..
No o call centrech kloudne nevim nic, omlouvam se, ale nikdy jsem si to nezkusila…Moje prace kde delam je prvni po skole,.
@jenny.fields Diky ale vlastni byznys opravdu ne-ee. @Nejhodnější Díííky. @Spagata Kdyz ony kancly u nas si myslim budou plne..Ale uvidim.
Já netuším, kde děláš, jak velká je to firma, nemusíš jít hned do kanclu, přilepšit si myslím můžeš třeba i lepší pozicí,,na placu´´. Ale zjišťuj na místě, mistra, personálním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohledně cestovek - sestra přijímala minulý měsíc do cestovky pracovníka, hlásili se jí i dost s VŠ, takže bych to viděla nějaké callcentrum na DPP.
Ono s výučním listem zrovna terno neudelas. dneska je i maturita prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono ty na to porad koukas, ze - ty bys zvladla, ty byses naucila… Zkus na to kouknout z pohledu zamestnavatele - ma pred sebou dvacet (jsem hodne velky optimista, dneska klidne 200) zenskych, ze kterych si muze vybirat. Najdi mi jediny duvod, proc by nemel dat prednost nekomu, kdo tu skolu ma, kdo ovlada jazyky, kdo uz podobnou praci delal? Protoze mezi tema 20 jich takovych bude 10-15. Protoze ty byses naucila a ony uz umi. Ty tvrdis, ze bys zvladla, ony to, ze zvladnou, uz dokazaly predchozi praxi. U tebe je to strelba naslepo, u nich velika pravdepodobnost, ze to to prave bude. Kdybys byla uchazecka jedina, verim tomu, ze bys sanci dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
Ohledně cestovek - sestra přijímala minulý měsíc do cestovky pracovníka, hlásili se jí i dost s VŠ, takže bych to viděla nějaké callcentrum na DPP.
Ono s výučním listem zrovna terno neudelas. dneska je i maturita prd.
Já mám VŠ a je mi to taky na prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunny puella píše:
Jinak call centra nabírají pořád…ale bacha, jsou to někdy pořádní vydřiduši…byla jsem na takovým pohovoru a stačilo, ne, děkuji…
Jak kteří, pokud se člověku podaří dostat do call centra přímo nějaké velké firmy a ne firmy, která to jiným zprostředkovává, tak tam jsou (nebo byli) podmínky dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Ono ty na to porad koukas, ze - ty bys zvladla, ty byses naucila… Zkus na to kouknout z pohledu zamestnavatele - ma pred sebou dvacet (jsem hodne velky optimista, dneska klidne 200) zenskych, ze kterych si muze vybirat. Najdi mi jediny duvod, proc by nemel dat prednost nekomu, kdo tu skolu ma, kdo ovlada jazyky, kdo uz podobnou praci delal? Protoze mezi tema 20 jich takovych bude 10-15. Protoze ty byses naucila a ony uz umi. Ty tvrdis, ze bys zvladla, ony to, ze zvladnou, uz dokazaly predchozi praxi. U tebe je to strelba naslepo, u nich velika pravdepodobnost, ze to to prave bude. Kdybys byla uchazecka jedina, verim tomu, ze bys sanci dostala.
Pokud by byla dotyčná jediná a byla trdlo, tak ji stejně nevezmu. Ovšem realita je taková, že jsou fronty kvalifikovanějších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero tak ucetnictvi jsme sice delaly ve skole, ale delat bych to nemohla…Tohle vim. Kazdy v kanclu dela neco jiynho, je to velka fabrika americka! Kancelarskych lidi je tam pozehnane,… @Spagata Na placu zadny vyber neni. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ugluk Myslim ze bych se jako naucila tu asistentku stejne jak lidi s VS.
umíš na pc? word, excell, powerpoint…tyhle základní věci umíš? Umíš aglicky? Máš řidičák skupiny B?
To je jen základ toho co musíš umět abys o místu asistentky mohla uvažovat a zbytek se klidně naučíš..ale musíš mít na co navázat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Pokud by byla dotyčná jediná a byla trdlo, tak ji stejně nevezmu. Ovšem realita je taková, že jsou fronty kvalifikovanějších.
Tak asi jo, ale zas nekrivdeme zakladatelce, treba to trdlo neni a treba by se fakt naucila, kdyby tu sanci dostala, ale s nejvetsi pravdepodobnosti ji holt nedostane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď třeba ne, buď trpělivá, třeba se něco naskytne… někdo půjde za lepším, do důchodu, na rd… Ale rozhazuj sítě u vás ve firmě, ne tu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit