Časem nová práce! :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
10.3.14 20:59

Ridicak máš?
Co word, Excel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.3.14 20:59
@kubykula píše:
Anonymní a máš představu, co u vás dělají v kanclu ve firmě?

Vaří kafe, občas něco ťukaj do pc a nosí šanony sem a tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.3.14 21:00

@jdukolem ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@kubykula píše:
Anonymní a máš představu, co u vás dělají v kanclu ve firmě?

Tak nejak vim i nevim. Jak jsem psala kazdy dela neco a tech lidi tam je opravdu dost..Kdybych mela vedet u kazdyho co dela, tak mam hlavu jak balooon. nekdo se venuje ucetnictvi, nekdo ma na starost personal, nekdo dela ohledne kvality neco, je toho opravdu dost.
Ridicak mam, jazyk bohuzel, ucila jsem se nemcinu, ale ale…Neumim kloudne. A na pc exel apod vim.

• Citovat
  • Upravit
68914

To mozna popisuju zmatene, ale - v predchozi praci z pozice sefa jsem parkrat hledala lidi do tymu, dalsi praci jsem pak hledala dost dlouho, protoze ani jako vysokoskolacka se znalostma a praxi jsem nebyla idealnim kandidatem, a to jsem rozhodne nehledala jen mista odpovidajici zkusenostem a platu z predchoziho mista, nakonec jsem fakt skoncila na te asistentske pozici, hlavne ze v oboru, a byla za to vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@jdukolem píše:
jo a dokonce si za jízdy moooc hezky zpívám..čímž se kvalifikuju na prvního pilota.. ;) :dance:

Tak já bych zkusila obsluhovat jaderný reaktor v Dukovanech.Jsem sice humanitní typ, ale zase by mi to na velínu slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
10.3.14 21:01

Být tebou, tak bych se začala ucházet o pozici mistrové, z mistrové by nejspíš mohlo být možné postoupit na pozici technologa (pokud něco takového máte), nebo kvalitářky.

Je to o píli, šikovnosti, zápalu, štěstí, inteligenci, dravosti…atd. Pokud máš nějakou mistrovou s níž si rozumíš, tak za ní zajdi a zeptej se jí, co si o tom myslí, popř. jaké bys měla šance. Taky by ti mohla dát zpětnou vazbu na tvou osobu, tzn. na čem bys měla zapracovat a co zlepšit.

Pokud budeš hodně chtít, nic není nemožné. Ale je důležité stát nohama pevně na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@Katchus píše:
Vaří kafe, občas něco ťukaj do pc a nosí šanony sem a tam :mrgreen:

:mrgreen: to chci taky, asi sedim v blbym kanclu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
@Anonymní píše:
@Regina Hero tak ucetnictvi jsme sice delaly ve skole, ale delat bych to nemohla…Tohle vim. Kazdy v kanclu dela neco jiynho, je to velka fabrika americka! Kancelarskych lidi je tam pozehnane,… @Spagata Na placu zadny vyber neni. :think:

Jasně. Takže účetnictví bys dělat nemohla, vlastní byznys bys taky dělat nemohla. To, co děláš teď, taky ne. Asistentku bys taky dělat nemohla, protože na to absolutně nemáš kvalifikaci.

Co dál?? A prosím tě, nepiš, že něco v kanclu. V kanclu můžeš dělat tisíce různých činností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

@Kiky86 já do práce chodí s úsměvem a písní na rtech.
Je teda fakt, že jsem se musela udělat sama pro sebe a jít si za tím, co mě baví. A bez prvotní investice bych si ani neškrtla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.3.14 21:02
@Burj Chalifa píše:
Tak já bych zkusila obsluhovat jaderný reaktor v Dukovanech.Jsem sice humanitní typ, ale zase by mi to na velínu slušelo.

Ty vole neblbni 8o 8o 8o 8o ať se neopakuje Černobyl :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
@Burj Chalifa píše:

no to si piš 8)
budeš mi dodávat palivo do rakety joo? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@kubykula píše: :mrgreen: to chci taky, asi sedim v blbym kanclu :twisted:

Hm to jsme dvě :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
@Katchus píše:
Vaří kafe, občas něco ťukaj do pc a nosí šanony sem a tam :mrgreen:

Občas podrží šéfovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myshatko
10.3.14 21:03
@Burj Chalifa píše:
V čem děsný?

ono staci kdyz si clovek neprecte/ nedocte inzerat do konce.. nectou na jakou pozici se hlasi… nectou podminky.. ty nekoho vyberes.. „anglictina neni problem“ ma prelozit jednu vetu a rekne ehe sakra… mame dotaznik - vseobecny vzdelani a clovek by neveril co to o cloveku vypovida.. nemluve o tom ze vsechny umi s pc..atd jedna dostala sanci.. letela za dva tri dny… clovek by cekal ze praci s Pc v dnesni dobe neni problem… proste vybrat nekoho kdo nelze a pokud lze tak lze kvalitne…aby se neprislo na to ze to neumi :D aby nebyla uplne nepouzitelna… hlavne ze vsichni maj VS

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat