Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@joanee Kdyz ja prave hlidani mit nebudu. To mas fajne ze mas nekoho. Ja vim ze se dvema detmi to nepujde to co jde ted s jednim. Nene urco nechci aby jste mi hledaly praci..
Spise jsem myslela zda nekdo nedela na jednu smenu a ma vice deti a jak to zvladaji. A zda je tu nekdo kdo je necim vyucen a dela nejakou lepsi praci.
Jasan, tak to promin
muzu se zeptat, jak to delas při nocnich se skolkou?,prijdes z práce, letis s ditkem do skolky, honem se trosku vyspat a pak zas pro ditko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jenom mě tak napadlo… proč, když tě třeba ta práce baví (už si začátek nepamatuju), tak nepřemýšlíš o tom, jak by to šlo skloubit? Třeba zaplatit si hlídání/vyzvedávání ze školy (školky)?
A nevím, je taky trochu bezpředmětné řešit co by, kdyby, když nevíš co bude za rok natož za čtyři.
Já třeba vím, že studuji pro to, aby se můj syn měl dobře. A proto si za tím jdu.
Ale každá jsme jiná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Jestli o ni nestojíš, tak já ji beru k nám do jaderky do oddělení výpočtů kritických hranicí reaktoru. Jestli je blondýna…
nene.. nebyla ale ohoz v kterym prisla na pohovor za to stal ![]()
- Citovat
- Upravit
@myshatko píše:
nene.. nebyla ale ohoz v kterym prisla na pohovor za to stal
kostýmek to nebyl
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekoukej hned po místě asistentky, ale zkus nějaké nižší pozice. Třeba v podatelně na nějakém úřadu. A jestli ti můžu poradit, piš na PC s diakritikou. Jak si zažiješ to psaní bez diakritiky, tak se toho budeš těžko zbavovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pepino. Já si myslím, že to tady spousta lidí dost přehání. Ono je dnes ohromně výhodné, vyvolávat ve společnosti beznaděj a dojem, že na práci asistenta, čeká fronta lingvisticky nadaných vysokoškolaček, která je dlouhá až na měsíc. Pokud lidé, tomuto tlaku podlehnou, chovají se pak jak ovce a nechají se v práci ponižovat a snesou cokoli za mrzký peníz a o to jde.
Chci ti jen vzkázat, že to není tak beznadějné, pokud o tu práci budeš skutečně stát a budeš se hodně snažit, tak určitě šanci máš. Nepodlehni dojmu, že budeš muset být hned od počátku dokonalá a všehoznalá. Důkazem, že všude není potřeba maturita, 2 jazyky, VŠ a dokonce ti poskytnou i určité zaškolení, nechť je namátku např. tato nabídka:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Berg píše:
Důkazem, že všude není potřeba maturita, 2 jazyky, VŠ a dokonce ti poskytnou i určité zaškolení, nechť je namátku např. tato nabídka:http://www.zamestnani.cz/…stentka.aspx
Středoškolský vzdělání je podle mě střední škola s maturitou, ne vyučení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ Máš špatné mínění. Člověk co je vyučen jako prodavač, je takový, který úspěšně absolvoval střední školu, má tedy středoškolské vzdělání!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Berg píše:
@PetraJ Máš špatné mínění. Člověk co je vyučen jako prodavač, je takový, který úspěšně absolvoval střední školu, má tedy středoškolské vzdělání!
a není vyučení klasifikováno jako střední odborné?
protože vyučený člověk absolvuje učiliště ne střední školu
Příspěvek upraven 10.03.14 v 22:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Berg jo až na takovéhle místo zavoláš nebo se půjdeš ptát, zjistíš, že se nejedná o pozici asistentky někde ve firmě, ale o finančního poradce a podobně… jako u spousty stejných či podobných inzerátů… a najednou po tobě budou chtít i ŽL…
Jinak středoškolské vzdělání v takových inzerátech znamená střední školu s maturitou… u inzerátů, kde nepožadují maturitu bývá většinou ÚSO, vyučen a podobně…
Ale ono na tom asi stejně nesejde, i když se z jistého pohledu může zdát, že jde o slovíčkaření, tak v praxi pak stejně bude lépe nahlíženo na to vyšší vzdělání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
a není vyučení klasifikováno jako střední odborné?
protože vyučený člověk absolvuje učiliště ne střední školuPříspěvek upraven 10.03.14 v 22:45
dnes se některá dřívější učiliště přejmenovaly na střední školy (stačí, když mají některé své obory s maturitou)… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero @jdukolem @PetraJ
Vy jste parádní, nevím na kolik jste stáli na té straně barikády, kterou jsem popisovala, ale je zřejmé, že ani vy si neumíte přečíst inzerát do konce a ani netušíte jaký je v ČR školský systém…V inzerátu je jasně napsané, že minimální vzdělání je střední bez maturity. A v ČŘ není na středních školách maturita povinná. Člověk, který je vyučený získal středoškolské vzdělání. Je to zkrátka tak, podívejte se alespoň wiki nebo kamkoli jinam a sami si to ujasněte než začnete někoho poučovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Berg tak si zkus přečíst můj komentář ještě jednou… v první části se vyjadřuji k tomu inzerátu… nikde tam nepíšu, že chtějí maturitu… píšu, že tyhle inzeráty už znám…
A v druhé části mluvím o tom, jak to většinou chodí a jak se většinou v inzerátech o vzdělání píše… neříkám, že vždycky, ale velmi často…
Příspěvek upraven 10.03.14 v 22:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Berg píše:
@Regina Hero @jdukolem @PetraJVy jste parádní, nevím na kolik jste stáli na té straně barikády, kterou jsem popisovala, ale je zřejmé, že ani vy si neumíte přečíst inzerát do konce a ani netušíte jaký je v ČR školský systém…V inzerátu je jasně napsané, že minimální vzdělání je střední bez maturity. A v ČŘ není na středních školách maturita povinná. Člověk, který je vyučený získal středoškolské vzdělání. Je to zkrátka tak, podívejte se alespoň wiki nebo kamkoli jinam a sami si to ujasněte než začnete někoho poučovat.
klídek..at ti nepraskne cévka…
jisté je že inzerát tohoto typu zadávají realitky když dělají nábor makléřů a nebo je to nějaký prodej - viz třídění smluv atd..jj inzeráty se musí umět číst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit