Časem nová práce! :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
10.3.14 21:17
@Burj Chalifa píše:
Chybí mi požadavek na úpravu ohambí.

si to šéf upraví sám tak, jak bude chtít, ne? Případně podívá a řekne „ano“ nebo „ne“ a bude jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68906

@myshatko verim. Jednou se na pohovor dostal kandidat, ktery mi na rovinu rekl, ze po mne (nadrizena) bude mou praci kontrolovat, protoze ja tomu urcite houby rozumim. Fakt je, ze jsem byla mlada zenska a nepredstavila jsem se titulem, ale sakra ja mela v tom oboru (pro zeny neprilis typickem) VS a on byl vyucenej :mrgreen:
Zivotopis s fotografii z rodinne dovolene v plavkach na plazi taky nebyl vyjimkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965

@PetraJ proto pozici mistrové neberu jako konečnou. Technolog si myslím pracuje pouze na jednu směnu.

A zrovna u této pozice podle mě jde nejvíce o odbornost, znalost příslušné problematiky a další charakterové vlastnosti, než o vzdělání. Ale vše je na zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myshatko
10.3.14 21:18
@Burj Chalifa píše:
Hele věřím. Když vidím rozumovou a gramatickou úroveň některých zdejších příspěvků na EM, tak zírám, jaký materiálek je k dispozici na pracovním trhu. A kladu si otázku, jaký je o něj asi zájem. Zda jsou takový trdla vůbec zaměstnatelný.

pristal mi jeden zivotopis s hrubkou… rekla sem ze to nee…sef ze to zkusime.. no..Aj nic..v dotazniku hrubka.. matematickej priklad na trojclenku se spletla opar desitek tisic…;D

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.3.14 21:18
@jdukolem píše: ááá Sisinka :hug:
:mrgreen: :mrgreen: já neměla odvahu po prvním příspěvku zakladatelky číst dál.. bojím se inkotinence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
49159
10.3.14 21:19
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: já neměla odvahu po prvním příspěvku zakladatelky číst dál.. bojím se inkotinence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

je si počti.. ;)
je to dobrý na bránici a my kosmonauti musíme být v kondici 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
10.3.14 21:20
@kubykula píše:
Anonymní a víš určitě ze u vás v práci či jinde v kanclu je doba do 15.30h? Ono totiž málokde.

Ale jo, najdou se, ale jde o to kolik tam pak je zájemců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Teruna000 píše:
@jdukolem ještěže takovouto pozici nehledám :-D ale jednou už jsem na nějaký podobný inzerát narazila. Ale doma by to asi neprošlo :zed: :zed:

no víš jak..jedna nikdy neví a je dobrý vědět jaký jsou možnosti na trhu práce o ni? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@jdukolem píše:
ty seš ale detailista :mrgreen: :P

Já jen abych splnila všechny požadavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
10.3.14 21:21
@myshatko píše: .. matematickej priklad na trojclenku se spletla opar desitek tisic…;D

ty jo. Pokud by mě u pohovoru někdo chtěl zkoušet z trojčlenky, tak bych to asi brala skoro jako osobní urážku 8o :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myshatko
10.3.14 21:21
@ugluk píše:
@myshatko verim. Jednou se na pohovor dostal kandidat, ktery mi na rovinu rekl, ze po mne (nadrizena) bude mou praci kontrolovat, protoze ja tomu urcite houby rozumim. Fakt je, ze jsem byla mlada zenska a nepredstavila jsem se titulem, ale sakra ja mela v tom oboru (pro zeny neprilis typickem) VS a on byl vyucenej :mrgreen:
Zivotopis s fotografii z rodinne dovolene v plavkach na plazi taky nebyl vyjimkou :)

hahaha arogantni blbec ;D me ted napsal nas dodavatel at mi nejaky technik zkontroluje nabidku co mi posila napsala sem ze tehnik sem ja ( lhala sem) chudak se omlouval bylo mi ho lito ;D o fotkach nemluvim… zensky co posilaj fotky treba asi deset let stary ;D nebo nevim? ;P

• Citovat
  • Upravit
myshatko
10.3.14 21:22

@Lette neverila bys… jakej je to " problem" ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.3.14 21:22
@jdukolem píše:
je si počti.. ;)
je to dobrý na bránici a my kosmonauti musíme být v kondici 8)
:mrgreen: :mrgreen: já budu mít z tadyma namakané břicháče :mrgreen: :mrgreen: hotová želvička :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36504
10.3.14 21:23
@myshatko píše:
pristal mi jeden zivotopis s hrubkou… rekla sem ze to nee…sef ze to zkusime.. no..Aj nic..v dotazniku hrubka.. matematickej priklad na trojclenku se spletla opar desitek tisic…;D

Jestli o ni nestojíš, tak já ji beru k nám do jaderky do oddělení výpočtů kritických hranicí reaktoru. Jestli je blondýna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.14 21:23
@Lette píše:
ty jo. Pokud by mě u pohovoru někdo chtěl zkoušet z trojčlenky, tak bych to asi brala skoro jako osobní urážku 8o :think: :mrgreen:

Moc těžký, že jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat