Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lette @Burj Chalifa mate pravdu, ale i kdyby se 3 roky drela a biflovala, a pak by mela zvednout telefon a tam si pokecat s rodilym mluvcim o…ja nevim, priklad o nejakem zbozi…tak tam dojde na to, jak ten jazyk umi/neumi.
ja bych taky radila, jak uz nektere prede mnou, spis popremyslet a rozhodit site v te firme, kde uz je. Treba prave to vzdelani, ktere chybi, by se dalo nahradit znalosti prostredi, znalosti produktu, nebo jinou vlastnosti, ktera se pocita, nekdo dobre komunikuje, nekdo vyjde s kazdym, nekdo je rozeny vudce, organizator, tohle zadna vysoka nenauci. Rozhlidnout se kolem sebe, jestli bych to, realisticky videno, nemohla treba delat taky…vyuzit kontaktu, ktere uz mam..timhle smerem
ale nenech se zakladatelko srazet tady tou kritikou a urazkama, to ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lette píše:
@Burj Chalifa spíš jsem reagovala na citovaný příspěvek.Zajisté, při absenci specifických podmínek, které umožní intenzivní nasávání jazyku od útlého věku, se učíme celý život. S největší pravděpodobností to nebude bez přízvuku, či gramatických nečistot. Ale to u uchazečů na tyto pozice nejspíš nikdo nepředpokládá
Mám obavu, že to nebude vůbec. Pokud není zakladatelka dle vlastních slov studijní typ, tak těžko bude pravidelně biflovat cizí jazyk. Tj. memorování stovek slovíček, gramatických jevů atd. Učení cizí řeči je dřina, pravidelnost a pevná vůle, tedy intenzivní studium. A to je to, k čemu má dotyčná odpor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ksafnika píše:újma u zakladatelky nehrozí, dotyčná má sebevědomí dost vysoké.
@Lette @Burj Chalifa mate pravdu, ale i kdyby se 3 roky drela a biflovala, a pak by mela zvednout telefon a tam si pokecat s rodilym mluvcim o…ja nevim, priklad o nejakem zbozi…tak tam dojde na to, jak ten jazyk umi/neumi.ja bych taky radila, jak uz nektere prede mnou, spis popremyslet a rozhodit site v te firme, kde uz je. Treba prave to vzdelani, ktere chybi, by se dalo nahradit znalosti prostredi, znalosti produktu, nebo jinou vlastnosti, ktera se pocita, nekdo dobre komunikuje, nekdo vyjde s kazdym, nekdo je rozeny vudce, organizator, tohle zadna vysoka nenauci. Rozhlidnout se kolem sebe, jestli bych to, realisticky videno, nemohla treba delat taky…vyuzit kontaktu, ktere uz mam..timhle smerem
ale nenech se zakladatelko srazet tady tou kritikou a urazkama, to ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se na učení jazyka velmi osvědčilo začíst číst a poslouchat (po zvládnutí základní gramatiky a základní slovní zásoby). Začala jsem knížkami pro děti a pak jsem najela na žánr a spisovatele, které mám ráda. Před lety jsem ujížděla na seriálu Lost, u toho jsem vydržela hodiny. Taky poslouchat všechny díly Harryho Pottera klidně v autě, není zlé.
Jde o to, si tu nutnost trošku zpříjemnit.
Teď nejspíš budu muset na stará kolena začít s dalším. Moc se mi nechce, ale co už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit