Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@jdukolem píše:
Mno tak zde…o potřebné kvalifikaci necht si každá udělá obrázek sama
http://cz.indeed.com/viewjob?…
Chybí mi požadavek na úpravu ohambí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Hele věřím. Když vidím rozumovou a gramatickou úroveň některých zdejších příspěvků na EM, tak zírám, jaký materiálek je k dispozici na pracovním trhu. A kladu si otázku, jaký je o něj asi zájem. Zda jsou takový trdla vůbec zaměstnatelný.
No, není… proto je takový problém na jedné straně „sehnat práci“ a na druhé straně je občas problém sehnat někoho rozumného, i když my měli štěstí, vzali jsme dva kluky po škole a dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
To až při osobním pohovoru
Bude provedena vizuální zkouška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
jo a dokonce si za jízdy moooc hezky zpívám..čímž se kvalifikuju na prvního pilota..![]()
- Citovat
- Upravit
@kubykula píše:
@jdukolem doufám, ze jste ještě nikdo neodepsal, beru to![]()
My to máme všechny z ruky a věkově už jsme mírně za zenitem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchus píše:
To až při osobním pohovoruBude provedena vizuální zkouška
voe
![]()
jsem se polila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Místo zpěvu bych doporučila se umět dobře pomodlit. Když už neumíš pilotovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lette píše:
Být tebou, tak bych se začala ucházet o pozici mistrové, z mistrové by nejspíš mohlo být možné postoupit na pozici technologa (pokud něco takového máte), nebo kvalitářky.
Tak když jsem dělala ve fabrice já, tak u nás mistři museli mít maturitu. A jelikož zakladatelka potřebuje práci na ranní, tak by si tím asi moc nepomohla.
Jinak zakladatelko, když budeš mít štěstí, tak na ranní směnu seženeš možná tak uklízečku. Nebo já nedávno narazila na inzeráty na terénní pečovatelku na ranní směnu. Tohle místo sháním já, ale konkrétně na tyhle tři místa bych musela docela daleko dojíždět, což bych s platem, který tam nabízej, jako samoživitelka fakt nedala. Kdyby to bylo v místě mýho bydliště, tak to beru hned.
A na tuhle práci nemusíš mít maturitu, stačí kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
ty seš ale detailista
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
Anonymní a víš určitě ze u vás v práci či jinde v kanclu je doba do 15.30h? Ono totiž málokde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem ještěže takovouto pozici nehledám
ale jednou už jsem na nějaký podobný inzerát narazila. Ale doma by to asi neprošlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit