Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@ugluk píše:
Tak asi jo, ale zas nekrivdeme zakladatelce, treba to trdlo neni a treba by se fakt naucila, kdyby tu sanci dostala, ale s nejvetsi pravdepodobnosti ji holt nedostane…
kdo má ale čekat, až se vše naučí( gramatiku, jazyky, PC, vystupování…), když to můžu mít hned u jiné a bez čekání. Mimochodem, ve firmách ale i úřadech často není od - do, ale jak je potřeba a to i déle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Ono ty na to porad koukas, ze - ty bys zvladla, ty byses naucila… Zkus na to kouknout z pohledu zamestnavatele - ma pred sebou dvacet (jsem hodne velky optimista, dneska klidne 200) zenskych, ze kterych si muze vybirat. Najdi mi jediny duvod, proc by nemel dat prednost nekomu, kdo tu skolu ma, kdo ovlada jazyky, kdo uz podobnou praci delal? Protoze mezi tema 20 jich takovych bude 10-15. Protoze ty byses naucila a ony uz umi. Ty tvrdis, ze bys zvladla, ony to, ze zvladnou, uz dokazaly predchozi praxi. U tebe je to strelba naslepo, u nich velika pravdepodobnost, ze to to prave bude. Kdybys byla uchazecka jedina, verim tomu, ze bys sanci dostala.
a proc se takova neprihlasila k nam??? 270 zicotopisu vsechny desny.. na pohovoru cca 30 zenskejch… hruza… ja na tu materskou asi neodejdu ;D
- Citovat
- Upravit
@myshatko píše:
a proc se takova neprihlasila k nam??? 270 zicotopisu vsechny desny.. na pohovoru cca 30 zenskejch… hruza… ja na tu materskou asi neodejdu ;D
V čem děsný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Regina Hero tak ucetnictvi jsme sice delaly ve skole, ale delat bych to nemohla…Tohle vim. Kazdy v kanclu dela neco jiynho, je to velka fabrika americka! Kancelarskych lidi je tam pozehnane,…
budu věřit tomu, že si z nás neděláš legraci… tak když je to veliká americká firma, nauč se jazyk, abys mohla mluvit s vedením nebo s majitelem firmy a snad víš, v jakém oboru funguje ta vaše firma a dodělej si vzdělání v tom směru, abys měla co nabídnout… nevím, co vyrábíte nebo co vůbec vaše firma dělá, ale ty bys to snad vědět měla a tím pádem bys mohla mít už nyní přehled, co je k tomu potřeba… a když to nevíš, zeptej se na personálním… ale spousta věcí se dá odvodit hned… třeba že k projektování staveb nebude asi stačit být vyučená kosmetičkou… a podobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchus píše:
@jdukolemzbytečná energie
![]()
Kačuska
![]()
A cooo jakooo
jsem se jen zeptala no.. já bych taky chtěla dělat kosmonautku..sice neumím ani matyku ani fyziku mám závratě i na židli…ale co..však bych se to v průběhu letu na tu kosmonautku naučila nééé? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
Kačuska![]()
![]()
A cooo jakooojsem se jen zeptala no.. já bych taky chtěla dělat kosmonautku..sice neumím ani matyku ani fyziku mám závratě i na židli…ale co..však bych se to v průběhu letu na tu kosmonautku naučila nééé?
Závratě nevadí, hlavně je důležité, aby Ti slušel skafandr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Závratě nevadí, hlavně je důležité, aby Ti slušel skafandr.
tak to jsem v poho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:Vyrabime obaly, krabicky od cigaret, od bonbonier, vlozek, piv, apod…
budu věřit tomu, že si z nás neděláš legraci… tak když je to veliká americká firma, nauč se jazyk, abys mohla mluvit s vedením nebo s majitelem firmy a snad víš, v jakém oboru funguje ta vaše firma a dodělej si vzdělání v tom směru, abys měla co nabídnout… nevím, co vyrábíte nebo co vůbec vaše firma dělá, ale ty bys to snad vědět měla a tím pádem bys mohla mít už nyní přehled, co je k tomu potřeba… a když to nevíš, zeptej se na personálním… ale spousta věcí se dá odvodit hned… třeba že k projektování staveb nebude asi stačit být vyučená kosmetičkou… a podobně…
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
Závratě nevadí, hlavně je důležité, aby Ti slušel skafandr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa no jasne, ja popisovala ciste hypoteticky pripad, kdy se sikovna zenska jen s vyucnim listem jako jedina prihlasi na vysnenou pozici, tak ji sanci daji a ona se nauci
Bohuzel by si zakladatelka mela pripustit, ze realita je nekde jinde.
@myshatko mam pocit, ze jsem mela takove konkurentky pri pohovorech vsecky ![]()
Z pohledu zamestnavatele jsem ale pozorovala velke vykyvy, byla doba, kdy jsme mohli vhodne kandidaty prehazovat vidlema, kolik jich bylo, a pak takove hluche obdobi, kdy jsem mela kandidaty na tutez pozici dva, z cehoz jednoho totalne mimo. Dnesni doba ovsem odpovida te prvni situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
Kačuska![]()
![]()
A cooo jakooojsem se jen zeptala no.. já bych taky chtěla dělat kosmonautku..sice neumím ani matyku ani fyziku mám závratě i na židli…ale co..však bych se to v průběhu letu na tu kosmonautku naučila nééé?
Kozenko
, ale tak řídit umíš ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní a máš představu, co u vás dělají v kanclu ve firmě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, pořád si nám jaksi nesdělila, jestli teda umíš nějaký cizí jazyk, co na PC atd. Otázek bylo požehnaně, ale odpověď žádná. Jenom pořád, jak to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchus píše:
Kozenko, ale tak řídit umíš ne
jo a dokonce si za jízdy moooc hezky zpívám..čímž se kvalifikuju na prvního pilota..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
Zakladatelko, pořád si nám jaksi nesdělila, jestli teda umíš nějaký cizí jazyk, co na PC atd. Otázek bylo požehnaně, ale odpověď žádná. Jenom pořád, jak to nejde.
jestli jsem to pochopila dobře tak to nejde, protože zakladatelka není studijní typ… ale nejsem si jistá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit