Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Na tohle fakt nelze říct víc, než amen. Zakladatelka má neskutečné sebevědomí - s tímto přístupem ale asi hodně narazí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti nevím, ale zrovna podle tvých příspěvků soudím, že se na práci asistentky vůbec nehodíš.
U nás třeba základní požadavky středoškolské/vysokoškolské vzdělání, znalost minimálně jednoho jazyka slovem i písmem, nejlépe se zkouškou. Znalost druhého jazyka výhodou. Psaní všemi deseti, organizační schopnosti, řidičský průkaz skupiny B a hlavně všeobecný přehled.
Raději bych se tedy porozhlédla po jiném oboru, který ti bude sedět líp, ale stejně další vzdělání bude téměř podmínkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mile damy… zrovna sme delali vyberko na „office managerku“ a muzu vam rict ze z cca 250 zivotopisu byla vetsina Vysokoskolacky… a spousta jich byla " podprumernych" a VS v dnesni dobe nic neznamena… bohuzel… a zakladatelko ses schopna se ucit a pritom na skolu nemas bunky? co treba si udelat zivotopis a uvidis… personalisti tam to vzdelani uvidi talze kdyz zajem mit nebudou tak te nepozvou… ale delat asistenktu kafe vazne neznamena… cejtim se vazne dotcene ;P
Příspěvek upraven 10.03.14 v 20:22
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
Jazyky umíš jaké a na jaké úrovni?
Mysím, že jen češtinu a to ještě na špatné úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že se zbytečně trápíš tím, co bude za pár let. Život se takhle plánovat nedá. Může se za tu dobu stát cokoliv. Druhé dítě nemusí přijít, manžel může ztratit tuhle práci, manžel si může sám najít jinou práci, někdo z blízké rodiny se ocitne doma a bude ti moct s vyzvedáváním dětí pomoct, zkrachuje firma ve které teď děláš… Fakt se může semlet spousta věcí (samozřejmě ti nic zlého nepřeju) a budeš řešit jiné problémy. Co se práce týče, pokud jsi šikovná, můžou si třeba i v tvém současném zaměstnání všimnout a dát ti lepší pozici, kde nebudou směny. Nebo můžeš čas na mateřské využít třeba k nějakému kurzu, rekvalifikaci apod. Zapřemýšlej, co tě baví, co bys ráda dělala a zkus zapátrat, co by se dalo udělat pro to, abys takovou práci mohla najít. V životě se často objeví náhody, které tě na správné místo zavedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakl. pepino no call centrum je misto kde volas sedis u sveho stolu s pc mas sluchatka na hlave a bud volas ty nebo nekdo tobe. Treba banky maji call cetra ceska sporka raifaisen bank tam jsem pracovala ja.Nebo cez, rwe, exim tours je toho mraky a ve vetsine ani maturu nepotrebujes. Koukni se na netu treba na ty cestovky to nemusi byt spatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spagata píše:
A nebylo by rozumnější zapracovat na nějakém postupu ve firmě, kde teď děláš? Přece jenom, děláš tam nějakou dobu, znají tě… podle mě je to reálnější než zkoušet fungl novou dráhu asistentky…
Bez matury to půjde vážně hodně těžko, leda by tě zaměstnal nějaký známí…
To me taky napadlo zkusit to v praci kde jsem, ale nevim jak na to.Jak se poptat, nebo vis nevim jak to popsat.Jak to vyjadrit.Urco by to bylo lepsi nez jit uplne nekam jinam.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ugluk Myslim ze bych se jako naucila tu asistentku stejne jak lidi s VS.
Takhle, jakozto vysokoskolacka jsem v posledni praci skoncila jako svym zpusobem asistentka. Zakladnim predpokladem, aby me vubec vzali, bylo vzdelani v oboru firmy (VS bylo plusem oproti SS spolukandidatkam, bez SS se snad nehlasil nikdo, nemel by sanci), perfektni znalost jazyka slovem i pismem, vyrizovani cizojazycnych telefonatu, zakladni znalost programu, ve kterych se pracovalo (nebyl to word a excel, fakt ne) plus perfektni znalost cestiny (obcasne korektury). Organizacni schopnosti dolozitelne predchozi praxi. Pracovni doba 9-18 (takze s ditetem a skolkama zavirajicima v 5 by byl navrat taky zajimavy, uz tu 18 jsem si musela vyhadavat, protoze se bezne delalo do 20). Kafe jsem sefum obcas varila, kdyz jsem si ho sla delat pro sebe, jinak to zvladali sami, meli na me jine pozadavky.
Skola casto neni ani tolik symbolem toho, co vsecko umim, jako toho, ze jsem schopna se to naucit, jsem schopna nejaky projekt dotahnout od zacatku do konce, zaclenit se do systemu, dodrzovat nejaka pravidla, terminy. Netvrdim, ze to lidi bez skoly nezvladnou a kolikrat lip nez ti se skolou, ale zamestnavatel fakt pri pohovorech nema cas patrat. Predstoupit tam jako clovek, co se nedohrabal ani ke skole, protoze neni studijni typ, ale zaroven je schopen se bleskurychle zaclenit do firmy a pochopit svou praci, to proste navenek dobre nepusobi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No na pozice sekretářek a asistentek se stojí řady, takže pokud nemáš zaměstnavateli co nabídnout, tak bych s nějakou velkou šancí moc nepočítala. Minimálně maturita je základ, angličtina slovem a písmem je dneska už samozřejmost, nejlépe když je ještě alespoň jeden další jazyk k tomu, práce na pc - outlook, MS Office + další programy, psaní všema deseti… Nevím no, píšeš o 4 letech, za tu dobu se dá na sobě hodně zamakat, takže bych už začla pokud o tuhle práci stojíš, později tě nikdo zaučovat nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Hanulka82 Ano nevim co je call centrum. Nikdy jsem to neslysela. Praci jsem hledala jen jednou, protoze hned po skole jsem sla na pracak kde jsem mela 3 navstevy jen a hned jsem sla do fabriky kde jsem ted. A delam v ni i s materskou 5 let letos to bude 6 let co tam jsem. Takze jsem nikdy pak nic nehledala.@Teruna000 Kdyz si myslis ze se vymlouvam ok, nebudu ti to rozmlouvat kazdy ma svuj nazor..Ale jen rikam ze se nevymlouvam, hlidani opravdu nebude uz jako je ted…A ver kdybych mela bunkdy na uceni, a slo by mi uceni hladce, tak do skoly pujdu a ne treba jen do jedne, ale je to proste tak jak pisu.
@Kiky86 To je me celkem jedno zda budu neco lidem nabizet, resit. A sedet na zadku.
@Bunny puella Chapu ze verejne psat nechces..A opravdu muzes byt na sebe pysna. Ja kdyz jsme ve skole psali, taky jsem mela dobry casy, a to jsem nepsala vsemi 10ti.
Tak taky by me bavilo zadavat neco do pc..Jak pises. Verim ze jsi mela stres a nervy.To bych mela i ja.Prave co ja tak koukala tak nic moc s praci no.
ojoj, ojoj, tak je vidět, že nevíš o call centru vůbec nic…je to psychárna, strašný nápor na psychiku…měla jsem tu čest si to vyzkoušet…ty musíš být milá a přesto umět prodat a za zády po tobě dupe vedení, že prodáváš málo…já to vzdala, protože jsem zjistila, že na to nemám…není to o tom že sedíš na zadku…můžu ti říct, že v takových chvílích jsem vzpomínala na fabriku, kde jsem sice měla fofr, práci v úkole, ale bylo to labůžo proti nabízení věcí po telefonu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella píše:
Jinak call centra nabírají pořád…ale bacha, jsou to někdy pořádní vydřiduši…byla jsem na takovým pohovoru a stačilo, ne, děkuji…z jakého jsi kraje? na portále prace.cz určitě nějaký call centrum seženeš…ale právě tam mi řekli, že absenci netolerují, že bych vážně ohrozila chod firmy…
Jsem z Pardubickyho kraje. No jako nemuzu zarucit nikdy ze dite neonemocni apod,..To clovek nikdy nevi..Ze jo.
- Citovat
- Upravit
@zuzkasim píše:
Já myslím, že se zbytečně trápíš tím, co bude za pár let. Život se takhle plánovat nedá. Může se za tu dobu stát cokoliv. Druhé dítě nemusí přijít, manžel může ztratit tuhle práci, manžel si může sám najít jinou práci, někdo z blízké rodiny se ocitne doma a bude ti moct s vyzvedáváním dětí pomoct, zkrachuje firma ve které teď děláš… Fakt se může semlet spousta věcí (samozřejmě ti nic zlého nepřeju) a budeš řešit jiné problémy. Co se práce týče, pokud jsi šikovná, můžou si třeba i v tvém současném zaměstnání všimnout a dát ti lepší pozici, kde nebudou směny. Nebo můžeš čas na mateřské využít třeba k nějakému kurzu, rekvalifikaci apod. Zapřemýšlej, co tě baví, co bys ráda dělala a zkus zapátrat, co by se dalo udělat pro to, abys takovou práci mohla najít. V životě se často objeví náhody, které tě na správné místo zavedou.
To je nejlepší, být vlastním pánem.
Tohle mne zaujalo
http://www.firstclass.cz/…imaci-salon/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To me taky napadlo zkusit to v praci kde jsem, ale nevim jak na to.Jak se poptat, nebo vis nevim jak to popsat.Jak to vyjadrit.Urco by to bylo lepsi nez jit uplne nekam jinam.
Zůstaň u toho co děláš. Koukáš až moc vysoko. Nechci se tě dotknout, ale nemáš na to… ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak se s tím nepárej a zajdi za svým šéfem, mistrem… Řekni mu, že by jsi měla zájem o nějaký posun ve firmě, pokud by byla příležitost a rovnou se i zeptej co proto můžeš začít dělat, aby si zvýšila šance na úspěch…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanulka82 Ano nevim co je call centrum. Nikdy jsem to neslysela. Praci jsem hledala jen jednou, protoze hned po skole jsem sla na pracak kde jsem mela 3 navstevy jen a hned jsem sla do fabriky kde jsem ted. A delam v ni i s materskou 5 let letos to bude 6 let co tam jsem. Takze jsem nikdy pak nic nehledala.
@Teruna000 Kdyz si myslis ze se vymlouvam ok, nebudu ti to rozmlouvat kazdy ma svuj nazor..Ale jen rikam ze se nevymlouvam, hlidani opravdu nebude uz jako je ted…A ver kdybych mela bunkdy na uceni, a slo by mi uceni hladce, tak do skoly pujdu a ne treba jen do jedne, ale je to proste tak jak pisu.
Prave co ja tak koukala tak nic moc s praci no.
@Kiky86 To je me celkem jedno zda budu neco lidem nabizet, resit. A sedet na zadku.
@Bunny puella Chapu ze verejne psat nechces..A opravdu muzes byt na sebe pysna. Ja kdyz jsme ve skole psali, taky jsem mela dobry casy, a to jsem nepsala vsemi 10ti.
Tak taky by me bavilo zadavat neco do pc..Jak pises. Verim ze jsi mela stres a nervy.To bych mela i ja.