Časté čurání u šestiletého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luciiiinka
18.4.13 20:56

Mozna bych si pak promluvila i s reditelem, protoze branit diteti ve smrkani je trosku moc, ne??

• Citovat
  • Upravit
Luciiiinka
18.4.13 20:58

Tak aspon ze je to zaskok. Zase brzo odskoci :-))))
Nechala bych ho doma, vsak bude patek a ma byt hnusne ;-)
bude v klidku a treba se to srovna.
Mejte se fajn a preji brzke uzdraveni ;-) :mavam: L.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.4.13 21:00

Pátek má být škaredě, ale k nám to beztak dorazí až o víkendu :lol:

• Citovat
  • Upravit
478
18.10.13 10:09

Maminky dá se to nějak řešit i formou léku z lékarny a né na předpis? Syn má pět let vnoci vydrží nečurat klidně 8hodin, ale přes den jde i za hodinu 1-2× na wc a ve školce ho nikam nechtějí brát neb mají strach že sejim někde počurá. Byl i na odběru moči a vše je ok, ani žádné jiné přiznaky nemá, ale říkala, že pokud chci muže nás poslat na vyšetření do nemocnice, jenže on od loňska toho má za sebou od doktoru už mnoho, tak se mě ho tam honit nechce Není něco třeba z lékarny?, pro děti jak je pro dospěle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.10.13 10:11
@Luciiiinka píše:
Dobry vecer Lusie, syn dostal lek Mictonetten na zvyseni funkce sverace mocoveho mechyre. Lek zabral temer do jednoho dne. Pry to je docela casty problem u deti, vetsinou psychickeho razu. U citlivejsich staci vynadani, dani na zadek atp. treba i naprosta banalita, ktera by Vas ani nenapadla.
Spoustec muze byt i prodelana viroza. proste jakakoliv zatez. Mozek je holt nevyzpytatelny organ :-)
Preji Vam, at jste brzy v pohode ;-)
Luciiiiinka

Kdo Vám napsal, speciální doktor a nebo dětský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciiiinka
18.10.13 20:36

Hezký večer. Napsal nám ho dětský nefrolog. Nejprve telefonicky objednat, nemusí být doporučení. Stačí říct problém po telefonu ať je brzký termín a je to. Brusinky nám bohužel nepomohly, neb je to opravdu psychického rázu. Držím Vám palce :-)
Zdraví Vás Lucie

• Citovat
  • Upravit
478
19.10.13 15:22
@Luciiiinka píše:
Hezký večer. Napsal nám ho dětský nefrolog. Nejprve telefonicky objednat, nemusí být doporučení. Stačí říct problém po telefonu ať je brzký termín a je to. Brusinky nám bohužel nepomohly, neb je to opravdu psychického rázu. Držím Vám palce :-)
Zdraví Vás Lucie

a dělalo se i nějaké vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciiiinka
20.10.13 11:12

Ano, jen ultrazvuk a vysetreni moce.Leky nam ale napsal hned. L.

• Citovat
  • Upravit
478
21.10.13 22:50
@Luciiiinka píše:
Ano, jen ultrazvuk a vysetreni moce.Leky nam ale napsal hned. L.

My moč máme již vyšetřenou, hold zítRa sednu k PC a začnu to řešit a nebudu čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciiiinka
22.10.13 08:23

Ještě jedna rada. Děti mají citlivý močový měchýř na stres. Proto když se něco stane, chodí často čůrat. Na citlivější povahy stačí zvýšit hlas atp. Výborně děti reagují na zahřátí podbříšku. Naplńte termofor či nahřejte plenu a dejte na bříško a uvidíte. Syn se vždy zklidnil. Držím palce :-) L.

• Citovat
  • Upravit
478
22.10.13 10:42

Já to nakonec pořešila jinak. po veškerých uvahach… si myslím, že to bude spíše psychika, takže jsem narazila na homeopatika, tak zkusíme a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciiiinka
22.10.13 10:48

Nechápu že mě to nenapadlo hned!!! Mám skvělého homeopata a věřím v tuto léčbu.
Držím palce. L.

• Citovat
  • Upravit
6499
14.1.15 16:13

Mám podobný prblém s dcerou a už z toho začínám být nervózní. Má necelých šest let a vždycky vydržela nečůrat dýl než já a to pila opravdu hodně. Byla schopná večer před usnutím vypít hrnek čaje a jít čůrat až ráno. Tvá to už dýl, co začala chodit často v noci, minimálně 1× jde, ale spíše vícekrát. Nemyslím si, že by pila nějak extrémně, rozhodně ne více než dřív. A teď se to začalo stupňovat přes den, chodí snad co 5-10 minut. Například dnes… moc toho nevypila, ale na záchod šla třeba před obědem a než dojedla polívku, už letěla zas. Je doma se spálou, dnes je to 10. den, co bere penicilin, tak zánět močových cest to pravděpodobně nebude, ten by byl atb přeléčen, ne? Nechci ji zbytečné hnát na vyšetření, ale zas nechci nic zanedbat. Kamkoli jdeme, tak se mě ptá, jestli tam bude záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
14.1.15 16:44

Ahoj, já měla stejný problém s dcerou 7 let, moc nepije a chodila pořád čůrat. když jsem byla na preventivní prohlídce tak jsem to řekla doktorce a ta mě poslala do nefro ambulance. tam dceři vzali krev a moč to všechno o. k. pak jí udělali ultrazvuk a ten dopadl taky dobře. dostali jsme nějaké prášky na posílení močového měchýře. zatím se nic neděje, bere je 14 dní, ale ta úprava bude trvat měsíc. tak snad to bude o. k. ale radila bych zajít co nejdříve, člověk nikdy neví co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
14.1.15 18:02

@Karleon Pokud se to projevilo až teď při angíně, tak rychle naklusat k doktorce. Ona angína se může komplikovat zánětem ledvin. Ale to by si zase asi dcera stěžovala na bolest v zádech :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí