Časté kakání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
27.3.13 16:33

Díky holky. Jinak co se týká konzistence, tak první 2 bývají takový střední, ty druhé dvě, nebo třetí, je už fakt dost řídká, ale ne vodová. Zuby jí rostou, to jo. Ale jestli vám řekl pediatr, že je to v normě, tak mě to trošku uklidnilo. Ale nikdy nějak opruzená nebyla a teď i to :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13837
27.3.13 16:34

@sad 1 ona má tu první taky tuhou, pak je to řidší a řidší, ale ne průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.3.13 16:35

@micelinka no mně řijde, že ty poslední už jsou fakt dost řídké.
Já zkusím ještě od zítřka nahradit něčím jiným jogurt a jablko, a spíše budu dávat banán a mrkev. A uvidím, co to udělá. Ten jogurt a jablko je dost projímavý, tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
435
27.3.13 16:37

@sad 1 Tak to je presne moje mala pres kopirak. Taky nikdy nebyla opruzka, ted je chudak cela zarudla. Prvni stolice rovnez normalni a pak ridsi a ridsi… ;) to jsem rada, ze je takovych deti vic… :kytka: Jo a jeste jsem vypozorovala, ze kdyz zrovna pije dost ( skoro totiz nechce pit, kazdy ml je u nas boj), tak je stolice ridsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.3.13 16:39

@Evelina31 tak to mě taky trošku uklidnilo. tak snad jí nic není. Moje Nikolka toho právě vypije docela dost, tak asi proto je tolik řidčí. Moc děkuju za uklidnění.

• Citovat
  • Upravit
tonj
27.3.13 17:12

Našeho mladého takhle prohání jablko, nemůžu dávat moc často, protože pak je schopný kadit 6krát denně a opruzený byl taky.

• Citovat
  • Upravit
1418
27.3.13 17:30

@sad 1 Tak ji po každém kakání opláchni vodou a nepoužívej vlhčené ubrousky (zakázala mi to i naše Dr.), malej se po nich oprudil do krve (měl průjem a stolice byla kyselá a rychle naleptávala kůži). Doporučila mi to mazat infadolenaem (v lékárně). Malému nepomohl, ale na rozjezd dobrý.
Zachránila nás Weleda na opriuzeniny - zůstává na kůži i po bobku a hojí. Stačí jí jen malinko.
Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.3.13 17:44

Ahoj, naše malá kaká 1× denně a jakmile rostou zoubky tak i 5× za den-tak to normální asi bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.3.13 18:16
@tonj píše:
Našeho mladého takhle prohání jablko, nemůžu dávat moc často, protože pak je schopný kadit 6krát denně a opruzený byl taky.

no nikolce právě jablko vždycky pomáhalo na zácpu, těma trpěla. Snáší ho jinak v pohodě, jen psolední týden je to takový… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
27.3.13 18:17
@baaruunkaa píše:
Ahoj, naše malá kaká 1× denně a jakmile rostou zoubky tak i 5× za den-tak to normální asi bude :lol:

tak asi fakt jo. Už to tak měla jednou, že kakal více, ale trvalo to snad jen 3 dny, teď už týden, tak jsme měla obavy, děkuju

• Citovat
  • Upravit
sad 1
27.3.13 18:19
@Kikla píše:
@sad 1 Tak ji po každém kakání opláchni vodou a nepoužívej vlhčené ubrousky (zakázala mi to i naše Dr.), malej se po nich oprudil do krve (měl průjem a stolice byla kyselá a rychle naleptávala kůži). Doporučila mi to mazat infadolenaem (v lékárně). Malému nepomohl, ale na rozjezd dobrý.
Zachránila nás Weleda na opriuzeniny - zůstává na kůži i po bobku a hojí. Stačí jí jen malinko.
Drž se.

moc díky za rady. od zítřka to tak udělám, Infadlan doma mám, jak jsem ho měla na prsa, tak moc díky.

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 19:12

Holky to je nahoda, ja to dned zrovna taky resim. Posledni dny, mame to same.Ale malemu je 8mesicu. A zadecek se mu taky pekne opruzuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
28.3.13 16:08

To je mi líto. Tož vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.3.13 16:29
@ohnivá žena píše:
Holky to je nahoda, ja to dned zrovna taky resim. Posledni dny, mame to same.Ale malemu je 8mesicu. A zadecek se mu taky pekne opruzuje :(

u nás je to asi fakt od těch zubů, už je i nevrlá a problémy se spaním…snad to brzy přejde u nás i vás :hug:

• Citovat
  • Upravit
28.3.13 17:50
@sad 1 píše:
u nás je to asi fakt od těch zubů, už je i nevrlá a problémy se spaním…snad to brzy přejde u nás i vás :hug:

Ja myslim ze u nas taky zuby.Dnes uz mi i neco malo snedl, tak sem rada.Ale to je plen za posledni dny.Se nedoplatim :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí