Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@sad 1 ona má tu první taky tuhou, pak je to řidší a řidší, ale ne průjem.
@micelinka no mně řijde, že ty poslední už jsou fakt dost řídké.
Já zkusím ještě od zítřka nahradit něčím jiným jogurt a jablko, a spíše budu dávat banán a mrkev. A uvidím, co to udělá. Ten jogurt a jablko je dost projímavý, tak uvidím.
@sad 1 Tak to je presne moje mala pres kopirak. Taky nikdy nebyla opruzka, ted je chudak cela zarudla. Prvni stolice rovnez normalni a pak ridsi a ridsi…
to jsem rada, ze je takovych deti vic…
Jo a jeste jsem vypozorovala, ze kdyz zrovna pije dost ( skoro totiz nechce pit, kazdy ml je u nas boj), tak je stolice ridsi…
@Evelina31 tak to mě taky trošku uklidnilo. tak snad jí nic není. Moje Nikolka toho právě vypije docela dost, tak asi proto je tolik řidčí. Moc děkuju za uklidnění.
Našeho mladého takhle prohání jablko, nemůžu dávat moc často, protože pak je schopný kadit 6krát denně a opruzený byl taky.
@sad 1 Tak ji po každém kakání opláchni vodou a nepoužívej vlhčené ubrousky (zakázala mi to i naše Dr.), malej se po nich oprudil do krve (měl průjem a stolice byla kyselá a rychle naleptávala kůži). Doporučila mi to mazat infadolenaem (v lékárně). Malému nepomohl, ale na rozjezd dobrý.
Zachránila nás Weleda na opriuzeniny - zůstává na kůži i po bobku a hojí. Stačí jí jen malinko.
Drž se.
Ahoj, naše malá kaká 1× denně a jakmile rostou zoubky tak i 5× za den-tak to normální asi bude ![]()
@tonj píše:
Našeho mladého takhle prohání jablko, nemůžu dávat moc často, protože pak je schopný kadit 6krát denně a opruzený byl taky.
no nikolce právě jablko vždycky pomáhalo na zácpu, těma trpěla. Snáší ho jinak v pohodě, jen psolední týden je to takový… ![]()
@baaruunkaa píše:
Ahoj, naše malá kaká 1× denně a jakmile rostou zoubky tak i 5× za den-tak to normální asi bude
tak asi fakt jo. Už to tak měla jednou, že kakal více, ale trvalo to snad jen 3 dny, teď už týden, tak jsme měla obavy, děkuju
@Kikla píše:
@sad 1 Tak ji po každém kakání opláchni vodou a nepoužívej vlhčené ubrousky (zakázala mi to i naše Dr.), malej se po nich oprudil do krve (měl průjem a stolice byla kyselá a rychle naleptávala kůži). Doporučila mi to mazat infadolenaem (v lékárně). Malému nepomohl, ale na rozjezd dobrý.
Zachránila nás Weleda na opriuzeniny - zůstává na kůži i po bobku a hojí. Stačí jí jen malinko.
Drž se.
moc díky za rady. od zítřka to tak udělám, Infadlan doma mám, jak jsem ho měla na prsa, tak moc díky.
Holky to je nahoda, ja to dned zrovna taky resim. Posledni dny, mame to same.Ale malemu je 8mesicu. A zadecek se mu taky pekne opruzuje ![]()
@ohnivá žena píše:
Holky to je nahoda, ja to dned zrovna taky resim. Posledni dny, mame to same.Ale malemu je 8mesicu. A zadecek se mu taky pekne opruzuje
u nás je to asi fakt od těch zubů, už je i nevrlá a problémy se spaním…snad to brzy přejde u nás i vás ![]()
@sad 1 píše:
u nás je to asi fakt od těch zubů, už je i nevrlá a problémy se spaním…snad to brzy přejde u nás i vás
Ja myslim ze u nas taky zuby.Dnes uz mi i neco malo snedl, tak sem rada.Ale to je plen za posledni dny.Se nedoplatim
![]()
Díky holky. Jinak co se týká konzistence, tak první 2 bývají takový střední, ty druhé dvě, nebo třetí, je už fakt dost řídká, ale ne vodová. Zuby jí rostou, to jo. Ale jestli vám řekl pediatr, že je to v normě, tak mě to trošku uklidnilo. Ale nikdy nějak opruzená nebyla a teď i to