Časté kakání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
22.4.16 21:23

Jezis zenske mluvim tady o svem diteti jen tamata je mene chapava pani tak to blbe pochopila a hned komentovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.4.16 21:26

Achjo my ale jeste nemame presne 4 mesice budou nam az za tyden takze asi zahustovat nemuzu a zadny prikrm taky ne…bojim se co to jedoufam ze jen zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.4.16 21:42

@tresnickalll nám v té nemocnici bez ohledu na věk (malý měl 3 měsíce) dali rýžovou kaši a museli jsme vysadit UM. Teprve po 2 dnech nám to chystali půl na půl s um. A dávej hodně pít, kvůli dehydrataci. Poprvé jsem po té kaši viděla tvrdý bobek :D
Shodou okolností jsme byli taky na Nutrilonu. Pak nám dali allergy care a zjistila jsem, že nafouklé bříško není normální, tak po vysazení AC jsem dala Sunar a je to o 100% lepší.
A tu rýžovou nemléčnou kaši jsem mu dávala cca 1-2 lžičky do mlíka už týden před 4. měsícem.
Se koukám, že taky píšu v množném čísle a to jsem to před otěhu nesnášela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.4.16 22:20

@tresnickalll neboj, všichni to pochopili správně, i @tamata, to ty jsi nepochopila, že se ti snaží naznačit, že to „mykání“ je divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.4.16 22:32

Náš malej má 2.roky a kadí tak 3krát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
23.4.16 17:29

My máme teprve 3 týdny, ale taky kakáme jak o závod :mrgreen: Konzistence je jako míchané vajíčka (žlutá a ne moc hustá :mrgreen: ).Malý má trošku káklé v plíně při každém přebalení (což je cca co 3 hodiny, musím pořád budit na kojení) a větší nálož je tak 2×-3× denně :).Jsem ráda, že si uleví, než aby ho trápily prdíky ;) Pokud prospívá, tak je to myslím v pořádku :) Ale klidně to konzultuj s dr.,na tom není nic divného…Já se jí taky ptám na spoustu věcí, někdy i zbytečných :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure