Častý pásový opar - lék na bolest

260
6.12.20 23:05

Častý pásový opar - lék na bolest

Ahoj,

moje maminka (67 let) ma opakovane pasovy opar. Dela se ji na brise. Ma ho i nyni a trpi opravdu silnymi bolestmi. Nemate nekdo tip, jak ulevit od bolesti?
Maminka pred nedavnem navic mela i covid a je dost z toho vseho vycerpana.
Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
6.12.20 23:07

@losani nenabízel vám lékař očkování? To by mohlo párovému oparu příště předejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
6.12.20 23:10

Poradte se s lekarem, volne prodejna analgetika spis fungovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
6.12.20 23:18

@losani

je to trochu k zamyšlení proč má opakovaně pásový opar, to by se úplně nemělo dít

jednak jde zvážit i očkování

alei nějaké vyšetření, včetně krve, při někt. krevních nemocech je časnou manifestací právě porucha buněčné imunity a s tím spojeno opakované vysévání VZV…

a tak, měl by to trochu prokoumat doktor, který mamku zná

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
6.12.20 23:29

At ji lekar predepise Antivirotika. Ja ten poprve mela na obliceji, bohuzel jako tehotn v 1.trimestru, takze mi na to lekarka nechtela radeji nic davat, tak jsem mela 6 dnu pekelne bolestivych. Rikala, ze kdyby mohla, dala by mi antivirotika a mela bych to rychleji za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.12.20 07:44

Ahoj holky,
dekuji moc. Mamince se to spousti pri velkem stresu ( nyni jsou oba prarodice v nemocnici). Antivirotika dostala, ale nechce je brat, protoze mely hodne vyznamnych vedlejsich ucinku. dneska bude volat znovu lekarce, tak uvidime.

je to opravdu chudak. ma velmi silne bolesti. objednam ji tedy na imunologii a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí