Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
maminky, prosím poraďte, než mi z toho lupne…
po měsíci vybírání bych chtěla ten Downtown, ale mám trochu strach z těch koleček, manžel mě odrazuje, ale přijde mi, že nejsou tak malá a že nejsou dvě snad nevadí (mají snad 15cm a normální 16 cm) Líbil se mi více ten Citti, ale ten je tuze těžký. prostě jsem se zamilovala, chci ten černý s černou položkou s bílými nápisy i tu tašku k tomu.
nenašla jsem žádnou recenzi, tak se chci zeptat, jste spokojené?
Má o 1,2 kg více než ten Inglesina Trip, to je druhá možnost. ten je takový klasičtější, ale zase není tak pěkný, nepůsobí tak bytelně…
můžete mrknout 1)trip http://www.detskezbozi.com/…ip-2009.html 2)downtown http://www.kocarky-lvicek.cz/…owntown-2009
prosím, poraďte, ten druhý je moc krásný a taky drahý a nerada bych litovala, jestli je blbej, tak koupím toho tripa…
Máte zkušenost s Casualplay Downtown?
Přidejte zkušenost s Casualplay Downtownjde mi i o to, jak se s tím jede. sice píši do města, ale znáte to…budu potřebovat i na občasnou procházku nejen po chodníku…
ahoj já sice nemám ani jeden ale mám cosato pogo a ten má stejné kolečka jako ten Downtown a jezdí se mě sním dobře, a tady u nás jich jezdí pár a maminky vypadají spokojeně:o)
žaneta píše:
ahoj já sice nemám ani jeden ale mám cosato pogo a ten má stejné kolečka jako ten Downtown a jezdí se mě sním dobře, a tady u nás jich jezdí pár a maminky vypadají spokojeně:o)
děkuju za ujištění! ![]()
dnes jsem vytáhla manžela se na něj podívat, tak jsme ho zkoušeli, je krásnej, v jednu chvíli už mám jasno, ale trochu mě štve ta váha
uvádí 7,5 ale prý je to ve skutečnosti 11,5 - no a lehký tedy nebyl, na ježdění super, ale nevím jak s tím nošením do tramvaje a tak.. chjo, proč nemůže být za ty peníze aspon do 8 kg
ahoj, sice nemám ani jeden, ale docela se v kočárcích, myslím, orientuju. ten Casual je hezký, ale takový prachy bych do golfáčů nedala už z troho důvodu, že v golfáčích už sedí věštší dítě, ktrerý ti tam bude jíst a kolikrát ani ten prací potah nejde vyprat. Navíc bych za takovou cenu čekala nižší váhu. Pokud ti jde o design, zkus se podívat na Britax Verve, to ej můj favorit pro třetí dítko. ta Inglesina mi přijde cena vs. výkon naprosto optimáílní i za tu cenu, že je to klasika. Taky hodně koukám na design a mám Espiro Magic a jsem nesmírně spokojená, a že už je to můj 5. kočár! jen mají menší košík. Je tu o nich hodně diskuzí, i na téma Babypoint Mark. Uvádí u něj váhu 8kg, ale my ho doma vážili a má pouze 6kg a zvládnu ho i sama vyzvednout do mhd.
a ten cosato pogo co mám já se ti nelíbí?váha 8 kg cena 4700,–…najdu ti odkaz
ahoj holky, tak jsem děkuji moc za rady i za tipy. koukala jsem, vypadají dobře.
Hrozný je to, že se na to člověk nemůže někde v klidu podívat a porovnat. přiznám se, že jsem chtěla trochu značku ten Babypoint na mě působí tak nějak…no nevím. asi jsem pitomá, no, prostě jsem chtěla mít jistotu, že bude kvalitní.
teď jsem se dívala na to coso pogo. ale zase…je moc pěkný, ale na interntu ho prodávají jen na dvou shopech nemůže si ho člověk prohlídnout, nepíšou tam ani pořádně informace -c o rozměry, sklápění apod. já si netroufnu koupit, když ho neuvdiím na živo.
taky mě dostátá, že tam píšou váha 8 kg a u toho DT 7,5 kg, tak kde má člověk jistotu, že nebude mít taky nakonec 12 kg… chjo, je to těžký, fakt
ale moc díky za tipy, teď mám hlavu zamotanou ještě více
budu je muset zkusit někde obhlédnout. ten I-krám je myslím v praze, tak treba ho tam budou mít vystavený, ještě mrknu někde na ten mark, ten by taky mohli mít, ten babypoint je dost rozšířený..