Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj
prosím ty z vás, které používají nebo používali nějaký CC krém, zda byste mi nenapsali vaši zkušenost. Právě mi dochází make-up (Clinique) a CC krém mi přijde na léto jako dobrá alternativa, mám mastnější pleť se sklonem k nedokonalostem, jak se dnes kulantně říká
, a make-up je pro mě na léto strašně hutnej a na tváři nepříjemnej, jestli víte jak to myslím
Díky za názory
@stříbřenka na léto používám od Fytofontány CC ceutical lehký přírodní mejkap a jsem spokojená. Mají několik variant podle pleti.
www(tečka)f-cosmeceuticals(tečka)cz/cz/cc_ceutical_denni_krem
@stříbřenka Mela jsem tento www.eshop.marionnaud.cz/…krem/d-3351/ a spokojenost velika
Ten rozdil oproti levnym CC tam je.
@stříbřenka Promin
Je to Revitalizing supreme od Estee Lauder
@stříbřenka chtěla jsem si zkusit nejprve BB krém a potom i CC. Oba jsem pořídila v DM v jejich privátní značce (tuším Balea). Stály kolem stovky… Zjistila, jsem, že potřebuji CC a už jsem u něj zůstala…
Před několika lety vyhrál krém na opalování pro děti z DM jejich značky spotřebitelský test a porazil i ty velmi drahé a značkové. Tak jsem ho vyzkoušela a od té doby si některé věci od nich pořizuji… A jsem spokojená ![]()
Jaký je rozdíl mezi BB a CC? K multifunkčním přípravkům mám trochu nedůvěru.
@Burj Chalifa no hele nevím
![]()
BB jsem nikdy neměla, zkusila jsem CC…a až bude DD tak třeba uvidím rozdíl ![]()
však písmen je pak v abecedě ještě dost ![]()
@Petra Z píše:
@Burj Chalifa no hele nevím![]()
BB jsem nikdy neměla, zkusila jsem CC…a až bude DD tak třeba uvidím rozdíl
však písmen je pak v abecedě ještě dost
Jen aby se pak lidem pro tu směsku nesloupala kůže až na maso ![]()
CC je vice kryci-sjednocujici. Ovsem na hodne problematickou plet to neni ![]()
Příspěvek upraven 19.06.14 v 22:16
@Burj Chalifa
no nic se zatím neloupe–teda mě…
nee, je to takový lehký krém a celkem dobře kreje nedokonalosti…
ted v létě nepoužívám, ale jinak mi přišel dobrej…
na ráno, když není tolik času..
@stříbřenka píše:
@KačuliKačka a to je jednotný odstín
Je to jednotný odstín, ale jsou lehce krycí/ silněji krycí, na suchou i mastnou pleť
Skvěle se ale přizpůsobuje pleti a je tam minimum konzervantů. V komerčních značkách je hodně parabenů, což jsou nejčastější konzervanty i v krémech a sprcháčích, jsou docela silné alergeny (které mi vadí).