Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nora4 možná jste to číst měla, tam není jen tak nějaká časová nesrovnalost. Styk byl 17.1 potom se zakladatel opravil na 14.1 a termín porodu stanoveny ultrazvukem 9.11 a sice to nemusí úplně přesně sedět na den, ale bude se lišit maximálně ve dnech, ale tady se bavíme o tom ze od jejich styku do porodu je 10mesicu a to proste možné není, takže rozhodne být otcem nemůže
Ach jo, chudak ta mala nenarozena holcicka. Nejak mi to ted prislo lito, jak to docitam. Urcite bych to neresila po zpravach. Pockej na ty testy.
Tak děkuji za rady… Má už skoro dva roky neviděl jsem ho. Chtěl jsem k tomu přistoupit jako otec. Ale že si nechám udělat testy. Zásadně odmítá testy a nikam mne ne zapsala. Po diskuzi s její sestrou mi řekla že to není moje dítě. Že ten týden co měla semnou nezávaznou sex tak pak odjela. Na chatu a tam se na ni vystřídalo spoustu lidí. Tak děkuji za řadu
Dobrý den chtěl bych se zeptat. Měl jsem styk s holkou ikdyz jsem se udělal mimo ní a asi týdnu přišla s tím že to nedostala pak že půjde se koupit test po necelých 14 dnech od styku mi poslala fotku testu kde bylo 3+ což mi bylo divný, ale nakonec že strachu jsem se domluvili na potratu a dal jsem jí na to peníze. Teď po další 2 týdnech mi oznámila že na potratem nebyla a že si peníze nechala a asi mě chtěla i tím vydírat. Nevím jak se mám teď zachovat děkuji
Počkej, až se dítě narodí a matka si vyžádá test otcovstvi u soudu. Do té doby si šetři. Kdybys otcem byl, budeš jí moct hned prispet na to, na co máš jako otec. Jestli otcem nebudeš, budeš mítpenize na hezkou dovolenou. Teď jí nic nedávej.