čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
10.10.07 16:15

Pusiku, nás to vyčlo ve Fertimedi na nějakých 12 000, ICSI, AH a narkóza. Na jedné straně, se mi tam líbí, ale na druhé si začínám myslet, že nedělají vše co by mohli. Tak nevím.
Ale dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.10.07 16:19

Tak to je teda fakt pěkná cena , to já platita ICSI+AH+kryo 21 000Kč, a pak jeden KET 3500Kč na léky jsem doplácela 3800Kč. Takže mě to FN Olomouc přišlo zázračně levný. Tady v Brně se ceny pohubují všude dost podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:22

Když k tomu přiberu i ty cesty Ostrava-Olomouc a Olomouc-Ostrava a malé doplatky léků, tak to vyjde na nějakých 18 000-20 000. Za jedno IVF. Myslím, že mají jedny z nejnižších poplatků v republice. Tady v Ostravě je tyky CAR, ale byla to hrůza a navíc dvakrát tak dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:24

Když k tomu přiberu i ty cesty Ostrava-Olomouc a Olomouc-Ostrava a malé doplatky léků, tak to vyjde na nějakých 18 000-20 000. Za jedno IVF. Myslím, že mají jedny z nejnižších poplatků v republice. Tady v Ostravě je tyky CAR, ale byla to hrůza a navíc dvakrát tak dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.10.07 16:38

Já platila IVF+ICSI asi se všim všudy přes 20tisíc,ale potřebovala jsem dvojnásobnou dávku hormonů.Už totiž před IUI jsem si píchala menopur,ale měla jsem jen 3 folíky-jako při clostibelgitu-tak mi na IVF dali rovnou těch hormonů více.
Já si po punkci každý den volala a kdy mam jít na transfer mi dopředu neřekli.Až jsem si zavolala ve čtvrtek ráno,tak řekli,ať přijedu v 10,že to vypadá dobře.
Emrijka mi zamrazili po dvou,takže ještě celkem 4krát mohu zkusit KET.Akorát KET mě stál 6700,no jo,Praha je hold dražší.
Je to hrozný,jen,kdo tohle zažívá,tak to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.10.07 16:42

Ahojky :-)
já chodím do FN Motol, myslím že je to tam celkem fajn. Sice mám občas pocit, že je to tam dost ve spěchu, ale na druhou stranu Dr. se nám vždycky věnuje. Teď tam jedem v pátek (12.10.) pro léky a měl by nám vysvětlit celý ten průběh. Zatím totiž nic nevíme, protože jsme dlouho čekali na schválení pojišťovny, navíc mi taky pěkně blbla ta mršule. Doufám že to teď přijde přesně. Už nemám nervy na to myslet si že jsem možná těhule. Všechno už to chci mít za sebou!
Z těch cen se mi prokulily panenky. :roll: Mě řekli, že by nás to mělo stát něco kolem 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:43

I já jsem si píchala dvojnásobnou dávku hormonů, jenže já si píchala Fostimon (tedy nechala píchat), čož není tak velký doplatek. Pojišťovna hradí jen určitý počet ampulí, zbytek jsem doplácela. Ale i tak ta cena nebyla tak velká. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak jsme vyhodili nějakých 40 tis. a pořád nic. Při představě co by za ty prachy mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:46

Maufko, vše záleží na tom co si zaplatíte. Mě příjde hrozný, že ICSI a AH berou jako nadstandart. Mělo by to být v ceně, kterou platí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.10.07 16:47

Golf, to mi povídej, někdy už mě z toho hrabe. Jsem doslova posedlá a mám načtený kde co. Neustále porovnávám a hledám řešení co by se dalo udělat líp nebo jinak. Snad to někdy dotáhnem do zdárnýho konce, ale je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.10.07 16:50

no měli by jsme mít jen základ a prodlouženou kultivaci 2500,– no a doplatek na léky to mi řekli že je cca 5000,– a pak když budu zmrzlíci tak 2000,– a je dobrý že ta cena je za všechy a nezáleží na počtu. Někde jsem četla že některý CARy to mají podle kusů různý.

Chápu dobře že IVF+ICSI se dělá v případě špatnýho spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:51

Myslím, že každá z nás má vše nastudované do největších detailů, ale pořád si říká, co kdybych našla další informace. A tak sedí na internetu a hledá. Já nejsem vyjímka. Manžel má špatné spermie a má jich ještě jen 5 mil. Tak první co bylo, jsem hledala, co se pro to dá udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.10.07 16:52

chápeš to správně, ale pokud si to chceš pro jistotu zaplatit, myslím, že ti v tom bránit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.10.07 16:52

pusíku, já to takhle srovnávala při IUI. Měli jsme 3 a pokaždý to bylo trochu jiný. Vždycky před další jsem si říkala třeba byla chyba že jsem dělala to pak zas tamto.....
Ale ono se to jednou určitě povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.10.07 16:55

manžel si koupil zinek pro lepší ty potvůrky a když jsme to řekli Dr. tak nám řekli že je to zbytečný, že jeho spermiogram je ukázkový. A přitom jednou neměl před sper… žádnou abstinenci. Každý den jsme se tulili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí