čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
24.10.07 21:40

To jsem byla já Golf,nepřihlásila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
25.10.07 15:46

GOLFI - dík za shrnutí… je mi líto, že to nevychází zatím… řekli vám možnou příčinu?????

Já už mám po 3 IUI… bezúspěšně samozřejmě… i když MUDR. chtěla zkusit 6 IUI ale nás už to neba čekat… tak tohle prostě zkusíme… byla bych ráda, kdyby to šlo taky rychle.. prostě at se něco něje už
http://www.myfantasyworld.de/…s/engel9.gif anělíček a padající hvězdička.. pro nás pro všechny holky,,, pro to "naše štěstíčko - možná štesíčka že jo
Ty jsi si píchala ty injekce sama??? Ježiš… vleže nebo jak??? Já bych strašně chtěla aspon to pero… ale asi ho nedávají každý že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.10.07 16:23

Ahojky kočičky,
Pusíku, máš pravdu, že ikdyž jsou naši sebelepší. Naše bude naše. Je pravda, že takový to hromadný uklízení na zimu a zvelebování na jaře bylo hrooozný :D

Golf držím palce ať mršule brzy dorazí a můžeš jít na KET já na ní taky pořád čekám a pěkně mě to štve. Pokaždý když mě zabolí bříško tak běžím na záchod a ono pořád nic!! Je to k vzteku.

Blani, taky jsem chtěla pero naštěstí mi Dr. dal na výběr buď pero nebo injekce do svalu. Takže radši jsem si připlatila. Ale i na tom peru když jsem vyděla tu jehličku 8O tak jsem se zhrozila, myslela jsem že bude menší!!! Takže alespoň bude mít manžel možnost konat na mě fyzický násilí :D :D A do jakýho CARU chodíš? Mě dělali h. profil atd. hned na záčátku pak jsme byli na 3 IUI a teď před IVF my nic nedělali. Jo genetiku my taky nedělali. A 13.11. jedem na imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
25.10.07 16:55

No já půjdu do sanusu do HK, zatím mám za sebou teda IUI, manžel spermiogram,, nic víc… takže asi bude zač. cyklu ten hormon. profil… pak nevím,,,

u mě je problém, že manžel je doma tak max. 1 x týdně, pak teda pátek a víkend.. ale přes týden moc ne… tak z toho mám děsnej strach, jak si to budu píchat sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.10.07 09:46

Blanino,
injekcí se neboj.Já si píchala i před IUI menopur a ten byl horší.Musela jsem sama naředit a pak měnit jehlu.Na IVF jsou ty léky už trochu modernější a praktičtější:-)
Příčinu,proč se mi embrijka nechytli,mi nikdo neřekl.Prostě se nechytnou a nikdo neví proč.
Jestli si to pamatuju dobře,tak druhý den cyklu jsem si jela pro injekce a nabrali mi hormony,pak jedenáctý den cyklu na UZ a znova mi brali hormony.A pak už následovala jen injekce pregnylu a odběr.

Tak hodně štěstí všem a pište,pište!!!Je fajn,že v tom nejsem sama.
U mě mrcha ještě stále nedorazila,čekám,čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.10.07 09:52

AHOJ kočky,
konečně je tu pátek. Mě čeká oslava babiččiných 85 narozeniny a mých 34 . To bude akce horor. Musím zítra dopoledne vyrazit k babičce a přichystat oslavu. Chelbíčky , jednohubky , obložený mísy. To by ještě šlo, ale pak to sezení s rodinou. Je to náročný. Děda má 89 je skoro hluchej, tak se všichni přeřváváme, židovská škola hadra. A do toho moje sestřenic, obě jsou skoro stejně staré jako já, Obě mají jednu princeznu, 1,5-2 roky a Obě už jsou znovu těhotné. Ach jo. Ani vám nemusím líčit své pocity, když poslouchám jejich manžílky jak se neustále pošťuchují kdo z nich bude mít kluka , nebo další holku. Ani jedni si to nenechali říct a neustále to probíraji. Mám je ráda a vím že to nedělají schválně, ale děsně mě tím ubližujou. Bude to náročný vydržet zítra až do konce a nebulet. To pak v noci asi bude horší.
Blani myslím že ti udělají hormonální profil a podle něho naplánují stimulaci. Co se týče pera tak ti ho určitě nabídnu. Dávají na výběr myslím vždycky. Fostimon je bez doplatku , ale do svalu. Na pero se doplácí ale je to pohodlný a vážně jde jen o tu první inejkci a pak už je to v pohodě. Neboj zvládneš to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.10.07 16:13

Pusíku, no to doufám, že mi ho nabídnou, sice to je asi darda za něj vid,,,, koukala jsem a podle počtu těch jednotek,,,, až 7000 stojí :( :( , no snesla bych klidně i ty injekce do svalu, jen mít tu nějakou sestřičku, co by mi je píchala,,, i když jsem někde četla, psala to nějaká MUDr. , že prý po tom peru je větší úspěšnost,, tak nevím,,,

Přeju ti hezkou oslavu, at to tam nějak zvládneš a nebud smutná a neplakej jasný,, taky se vám jednou povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.10.07 20:27

Ahoj holčiny,
Pusíku, přeju ti všechno neeeej, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky a brzy v bříšku mimíska a samozřejmě krásnou oslavu a slzičky jen z radosti né ty ze smutku. :-) Neboj brzy se to povede - jednou se přece to štěstí musí otočit i k nám všem. :D

Blani, mě Dr. taky nabídl výběr buď Fostimon nebo Puregon (pero) a já doplácela 2 500,– a mám 2× 900 UI doufám, že nebudu muset přikupovat. Jenže ta ošklivá mršule pořád ne a ne přijít!!!!!

Golf, držím pěsti ať dorází co nejdřív. Je to k vzteku viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.10.07 20:33

MAUFI,, takže ty čekáš na mrchu abys začla stimulovat?? CHápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.10.07 20:38

jo jo, až to dostanu tak pojedu na UZ a dají mi injekci s postupným uvolňováním a budou mi kontrolovat hormony a dělat UZ a pak mi řeknou kdy si začnu píchat ten Puregon a po cca 14 dnech dostanu Pregnyla a bude odběr vajíček. Takže po tom co to dostanu tak asi měsíc do odběru a pak ET a to hrozný čekání ..... Jen doufám, že budeme vědět výsledky do Vánoc. Byl by to krásnej vánoční dárek (nebo taky zkažený Vánoce) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.10.07 20:43

našli vám nějaký problém Maufi.,,, kolik ti jestli s emůžu ptát a dítko máte??? Mě je 31, a mám skoro 9 letou kočičku doma už................ no já budu chodit do sanusu do HK , a četla jsem že to tam jde taky docela rychle… genetický test y a imunologii ti dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.10.07 20:44

aha, takže hned nezačneš píchat puregon???? No mám v tom fakt „BORDEL“ :D :D :D snad to všechno jednou taky pochopím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.10.07 20:51

Vůbec žádný problém nám nenašli, já jsem v pořádku a manžel má taky spermijky v pořádku ani genetiku ani imunologii nám nedělali, ale 13.11. jedem na imunologii. Je mi 23 a tohle by byl náš první uzlíček :(
Taky jsem v tom měla bordel, myslela jsem, že se pícha 2 DC, ale máme dlouhý protokol a ten je delší o tu injekci, kterou mi píchnou v Caru a ta se postupně uvolňuje. Pusík, musel píchat každý den a pak ještě ten Puregon, takže jsem na tom dobře - dostanu jen jednu a pak dva týdny budu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.10.07 20:54

No tak aspon něco.. to je fajtn,, a podle čeho určují ten protokol??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.10.07 10:25

ahojky,
nevím podle čeho to určují. Moje kamarádka měla anovulační cykly a měla krátký protokol, takže jsem myslela, že ho budu mít taky (když nám nezjistili příčinu nepl.) ale Dr. mi dal dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí